Megi Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Akurat jechałam tamtędy, tutaj trochę info: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3910967,wypadek-na-zielonej-w-lodzi-ranny-motocyklista-zdjecia,id,t.html Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Megi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj A każdy plan można zmienićLecz wolę życie bez planuJak tylko odkurzę mieszkanieZdobędę mury Libanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mozliwe, ze moto jechalo miedzy autami. Z reguly jak jest korek to auta na Zielonej robia luke dla skrecajacych w 1 Maja. Mozliwe, ze motocyklista nie przewidzial, ze ktos skorzysta z luki kiedy akurat on bedzie mijal auta srodkiem jezdni. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Yamaha Virago 125... 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Niciarniana w połowie odcinka Piłsudskiego / Przybyszewskiego, dzisiaj ok. 15.00, skuterzysta potrącony przez Peugeota 206 bodajże. Na miejscu była karetka ale nie wyglądało to jakoś bardzo źle... Miejmy nadzieję że kierownik w dobrym stanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3923351,wypadek-na-strykowskiej-ranny-motocyklista,id,t.html 0 Cytuj A każdy plan można zmienićLecz wolę życie bez planuJak tylko odkurzę mieszkanieZdobędę mury Libanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Znalazłam dziś takie info na facebooku, przekazuję dalej "UWAGA!! UWAGA!! Mój kolega, mechanik w serwisie Motopublica, Michał Graczyk uległ wypadkowi motocyklowemu. PILNIE POTRZEBNA JEST KREW (grupa krwi bez znaczenia)!!! Wszystkie osoby, które mogą pomóc proszę o oddanie krwi w CENTRUM KRWIODASTWA na FRAŃCISZKAŃSKIEJ. Przy poborze formularza do poboru krwi należy zaznaczyć, że krew jest oddawana dla Michała Graczyka ( jest to bardzo ważne bo na dalszych etapach poboru krwi nie ma takiej możliwość), oraz podać nr PESEL: 67092910716. JEŻELI KTOŚ NIE MOŻE ODDAĆ KRWI PROSIMY O UDOSTĘPNIENIE TEGO POSTU. Dziękujemy za pomoc" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Mała co Ty robisz o 1:40 na FB xD o tej porze się śpi 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 dziś w ciągu dnia w szpitalu wojewódzkim w Zgierzu odbyło się "składanie" aż 3 motocyklistów ściągniętych z okolicy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 dziś w ciągu dnia w szpitalu wojewódzkim w Zgierzu odbyło się "składanie" aż 3 motocyklistów ściągniętych z okolicy Współczuję im,trafić tam to dodatkowa trauma. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Współczuję im,trafić tam to dodatkowa trauma. Szpital wygląda dość biednie, ale poskładali mnie w zeszłym roku tak, że lepiej chyba się nie dało. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Szpital wygląda dość biednie, ale poskładali mnie w zeszłym roku tak, że lepiej chyba się nie dało Za to jak ja trafiłem do nich 6 lat temu z połamanymi nogami, to powiedziano mi tak "my to pana do MSW" do Łodzi wyślemy, bo jak tu poskładamy, to pan może chodzić przestać..." 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 podobno wypadek z udziałem mechanika z Motopubliki spowodował jakiś naje***y ch** 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Jednym z motocyklistów w Zgierzu jest nasz kolega Mateusz W z ozorkowa . Latał Białym GSXr 1000 (niektórzy mogą go kojarzyć po tym, że to właśnie on przyjebał we mnie w tamtym roku). Z tego co sie dowiedziałem stan jest krytyczny :/ podłączony jest pod respiratory. Zderzył sie z puszką :/ Edytowane 6 Lipca 2015 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 podobno wypadek z udziałem mechanika z Motopubliki spowodował jakiś naje***y ch** Wyjechal Michalowi na czolowke... jest mocno polamany i mial krwotok wewnetrzny. 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Podobno przed chwilą były dwa wypadki na Zachodniej przy Manu, jeden z motocyklistą z plecakiem... Byli przytomni ale wyglądało to nieciekawie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3927159,wypadek-na-lutomierskiej-motocyklista-zderzyl-sie-z-samochodem-osobowym-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jedna osoba została poszkodowana w wypadku, do którego doszło w środę, 15 lipca, na ul. Pomorskiej w Łodzi.Wypadek miał miejsce przed godz. 17, na odcinku ul. Pomorskiej między ul. Kilińskiego a Sterlinga. Doszło tam do zderzenia motocykla z samochodem osobowym. http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3937685,wypadek-motocyklisty-na-pomorskiej-jedna-osoba-poszkodowana-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Trochę więcej info na temat tego zdarzenia: http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3937695,motocyklista-w-torowisku-na-pomorskiej-po-zderzeniu-z-zawracajacym-mitsubishi-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 kto położył czerwone moto na przędzalnianej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Przed chwila na zlotno/rąbieńska niebieska yamaha chyba r6 wpadła w taksówkę kierownika nie widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Niedawno byłem też na komendzie i składałem zezna w sprawie wymuszenia pierwszeństwa przez puszkę na skuterzystce.Dziś rozmyślałem o wypadku jakiego byłem wtedy świadkiem i wróciłem do artykułu na portalu EPAinfo. Nic nie dodało mi motywacji tak jak podziękowania kobiety jadącej skuterem, której udzielałem pierwszej pomocy. Ps. stałem wtedy na światłach motocyklem.Uważajmy na siebie i pomagajmy. Motocyklista nierówna się dawca.http://epainfo.pl/potracona-motorowerzystka/ 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 ta niebieska "r6" to chyba mój kumpel. osoóbwka wymuszenie i dzwon. niebieska sv650. jemu się zupełnie nic nie stało na szczęście 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 W dniu dzisiejszym, wracając rowerem z pracy widziałem rozbitą Hondę CBR F3 na łódzkich tablicach. Moto nie miało przodu, wypadek na ul. Brójeckiej (Wiskitno) - około 1 km od Kolumny... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 W dniu dzisiejszym, wracając rowerem z pracy widziałem rozbitą Hondę CBR F3 na łódzkich tablicach. Moto nie miało przodu, wypadek na ul. Brójeckiej (Wiskitno) - około 1 km od Kolumny...Jaki kolor 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Moja jest cała. Ale domyślam się kto to mógł być. Kojarzysz kolor? czarno-pomarańczowa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi