kosmaty Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 chyba to była cała kratka piw, zero szacunku dla takich. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wstyd jak to czytam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 1,7 musiałbym z tydzień nie pić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsebastian1 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tak na zdrowy rozum to żeby facet miał 1,7 o 9 rano musiałby wstać walnąć ze 4 sety na szybko i na moto. Bo na pewno nie jest to syndrom dnia poprzedniego. Albo te rewelacje Expressu naciągane albo żyjemy w bardzo specyficznym kraju. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Według komentarzy, express troche naciągnął %, ale to wiedzą tylko oni: p Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Wczoraj (Niedziela) około 14:00, na wylocie z Lutomierska na Szadek (ostatnie skrzyżowanie w Lutomiersku), Straż, Policja kierująca ruchem i Skoda Fabia na niedokończonym lewoskręcie. Wzdycham i mówię do żony "mam tylko nadzieję, że to nie z motocyklem". Przejeżdżamy obok fury i niestety, pod drzwiami pasażera leżało moto. Jakiś czerwony golas. Od strony puchy wydechowej nie byłem w stanie rozpoznać co to. Blachy niewidoczne. Służby były na miejscu więc się nie zatrzymywałem. Mam nadzieję, że kierownik cały. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Kierownik dość mocno przycedził głową w szybę. Podobno leżał zalany krwią, nie mógł ruszyć głową i dostawał drgawek. Dzisiaj w pracy znajomy mi opowiadał, bo jechali za nim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Lesiu a jak do tego doszło? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Z tego co mówił, klasyczna niestety sytuacja- puszka skręcając w lewo (dokładnie chyba wyjeżdżając)nie ustąpiła pierwszeństwa motocykliście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3903175,wypadek-na-skrzyzowaniu-ul-pomorskiej-z-wierzbowa-motocyklista-zderzyl-sie-z-autem,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzisiaj ok. 9:00 samochód osobowy wyjechał z Wierzbowej nie ustępując pierwszeństwa motocykliście (motocyklistce?). Niestety sprawa wyglądała na dość poważną. Osoba kierująca motocyklem została zabrana do szpitala. Przechodziłem tamtędy zastając widoczne na zdjęciach pobojowisko. Opis opieram o szybkie przepytanie obecnych na miejscu służb. Rejestracja rozpoczynająca się EWI. http://imgur.com/a/cyBOL http://mapa.ump.waw.pl/ump-www/?zoom=18&lat=51.77873&lon=19.4774&layers=B000000FFFFTFF&mlat=51.77873&mlon=19.47740 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzisiaj ok. 9:00 samochód osobowy wyjechał z Wierzbowej To chyba wypadek z linku użytkownika @Kofi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Łoj to był Zephyr oby kierownik za bardzo nie ucierpiał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Aż coś mnie przechodzi jak czytam o wypadkach... Ja po swoim jestem tak nastawiony psychicznie że nawet jak nie bedzie stłuczki to spółczuje kierowcy, bo ubije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeżol Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 No niestety to byłem ja Nie wiem czy się uda Zephyra uratować ale mogło się skończyć dużo gorzej jeśli bym nie przelecial przez maskę. Nie dość ze sezon późno zacząłem bo długo moto szykowalem to tak wcześnie zakończyłem. Żyje - to jest najwazniejsze. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3908147,motocyklem-w-citroena-wypadek-na-krajowej-jedynce-w-tuszynie-zdjecia,id,t.html Ktoś coś więcej wie? Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 zino????? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Przejeżdzałem przed chwilką obok moto pakowane na busa ktoś od nas ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 zino????? Ale mi doj**ałaś latek,ale się cieszę, bo to nie ja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Uffffffff ;-) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 qrfa Zenek pierwsze co to pomyślałem o tobie, jakoś niebieska r1 tylko z tobą mi się kojarzy, ale dobrze żeś to nie ty 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 http://www.expressil...jecia,id,t.html Ktoś coś więcej wie?Przejeżdżałem obok tego wypadku dwa razy, raz jadąc do Kruszowa i drugi wracając. Mam go na kamerce, chociaż pewnie niewiele widać bo z auta i skierowana na drogę a nie pobocze. Z tego co widziałem moto dość ucierpiało, wyglądało to na niebieską R6/R1. Obok stały w inne motki a po drugiej stronie rozbite auto. Motocyklista chyba trafił go bo nie wyhamował, auto miało walnięty prawy tył (światło i trochę wgnieciona blacha ale nic poważnego. Stał naprzeciwko Skarabeusza, w miejscu gdzie kiedyś stał fotoradar przed światłami. Trzech motocyklistów, jednego posadzili na wózku inwalidzkim takim z karetki. Poturbowany nie wyglądał na ciężki stan bo gadał z kolegami i chyba strażakiem. Ja kierownika ani kolegów z widzenia nie kojarzę 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 zino????? Przez chwile miałam zawał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Około 18 Zielona-1 Maja, jakiś chyba chopper z autem. Z tego co mi żona mówiła to auto wymusiła skręcając z Zielonej w 1 Maja, a motocykl się po prostu w auto wbił. Nic więcej nie wiem. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jechałem tamtędy pół godz. temu - tam był taki korek że nie wiem jak mogło dojść do takiego zdarzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi