Thebestof78 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 proszę https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893165110749710&set=a.436353099764249.105302.100001686874593&type=1&theater 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Trzymam kciuki! Chłopaki w Koprze znają sie na rzeczy - na pewno zrobią co w ich mocy! 2 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Rafał kuźwa dasz rade. kolega mial w zeszlym sezonie tez wypadek na motorze przy sporej predkosci. dawali mu 10 % szans na przezycie, trafil do kopernika i dzisiaj chodzi i wszystko z nim dobrze. takze innej opcji nie ma MUSI BYC DOBRZE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zontey Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Straszne... :-( Walcz chłopie, dasz radę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Będzie dobrze, mała to pociecha ale jak widać pęknięcie aorty w wyniku wypadku na motocyklu zdarza się http://forum.kardiolo.pl/temat4518.htm 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Przed chwilą na wiadukcie na Rydza ktoś się wyłożył. Nie wyglądało groźnie i wydaje mi się że był to jakiś większy skuter. Korek się robi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tym razem pod Piotrkowem http://tinyurl.com/qewfjdn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zdjęcia z wczorajszego wypadku pod Piotrkowem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opoczno http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3844453,smiertelny-wypadek-pod-opocznem-motocyklista-zderzyl-sie-z-tirem,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 a wino nie był przypadkiem wczoraj na spocie ? pisał że bedzie, i moto też się zgadza http://motocykle-lod...user/1996-wino/ kompletnie pojebane fakty, kto to pisze w tym ekspresie, to wino ma 22 lata a gosciu z opla w takim razie 3 to ja/ pol roku w szpitalu... 2 miechy w spiaczce, zlamany jedynie nadgarstek, przez kask szczekowy walilem głowa i mam lewostronny niedowład ale juz dochodze do siebie a wino nie był przypadkiem wczoraj na spocie ? pisał że bedzie, i moto też się zgadza http://motocykle-lod...user/1996-wino/ kompletnie pojebane fakty, kto to pisze w tym ekspresie, to wino ma 22 lata a gosciu z opla w takim razie 3 to ja/ pol roku w szpitalu... 2 miechy w spiaczce, zlamany jedynie nadgarstek, przez kask szczekowy walilem głowa i mam lewostronny niedowład ale juz dochodze do siebie a w szpitalu to juz bzika dostaje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wino, panie kochany, zyjesz, dawaj co u Ciebie, bo nic nie kumam z tej wiad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wino Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 15 wychodze Juz, chodze lekki niedowład lewej strony, leze w bydgoszczy, spałem 2 miechy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Coś wiadomo w.s pistoleiro ?? 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 O to samo chciałem zapytać sa jakieś nowe wieści na temat naszego kolegi ? 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Roman wrzucał na FB info, że podobno oddycha już bez pomocy respiratora. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emil89 Opublikowano 10 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Informację o Rafale "Pistolero" są dobre. Otóż w tym tygodniu wybudził się ze śpiączki farmakologicznej, oddycha sam i powoli dochodzi do siebie. Rokowania są pozytywne, zaczyna już normalnie rozmawiać i pyta się o moto więc znaczy, że jest już coraz lepiej. Jak byłem u niego w piątek to przekazałem mu pozdrowienia od całego forum, bardzo się ucieszył. 9 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) http://www.epiotrkow.pl/news/Wypadek-w-Sulejowie.-Motocyklista-ma-zlamana-noge-,22067dowiedziałem sie z forum shadow, że to forumowicz ŁFM Damian (Chippe) i Mizi. Edytowane 12 Maja 2015 przez pink-f (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zeligowskiego-Wieckowskiego motocykl w bity w bok auta kierownika nie widziałem prawdopodobnie wymuszenie kierowcy auta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Koledzy z pracy donoszą: 9:10 dzisiaj, Kościuszki-Żwirki. Pucha wgnieciona z przodu, jak gdyby wywaliła w ścianę, przy motocyklu kierowniczka, zabandażowana ręka. Moto wyglądało na całe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 na Więckowskiego to mój znajomy, nic mu się poważnego nie stało. Koleś z betki wymusił no i bum. Z moto raczej nic nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Przeklejam film wrzucony na shoutbox przez @@Megi. Uprzedzając pytania - proszę nie zadawać tysiąca pytań co się stało, dlaczego, kto to itd. Jeśli ktoś znajdzie info z gazet lub innego źródła informacji proszony o wklejenie, gdyż zupełnie nie wiadomo kim jest kierowca jednośladu, a być może potrzebna jest jakakolwiek pomoc. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Sam wypadek 1:43. Nieładnie to wyglądało mam nadzieję że przyżył to... Mnie dziś baba również wymusiła mimo że jechałem 40 na godzinę. Dobrze że ją obserwowałem i zacząłem w porę hamować... Ludzi są bezmyślni... Nie wierzę że mnie nie widziała bo wręcz się kulałem powolutku... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie wierzę że mnie nie widziała bo wręcz się kulałem powolutku... A Ty myślisz, że świrów nie brakuje? Przy ostrym zajechaniu mi drogi, korzystam z dwóch kółek i często dojeżdżam do kierownika/czki z pytaniem o co kaman i co? I okazuje się, że widzieli i wiedzieli, że robią nie tak ale np: "sorry, qr** ale ja się spieszę" "o co Ci chodzi, jak widać dałeś radę wyhamować" "... ale ja mam matkę w szpitalu i mi się spieszy" Ale, nie róbmy Off Topa. Na dyskuje o wypadkach jest osobny wątek:http://motocykle-lodz.pl/topic/5233-wypadki-z-okolicy-dyskusja-o-technice-ruchu-drogowym-przyczynie-zapobieganiu/page-56#entry202436 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Na filmie widać auto firmy Elektret. Google mówi, że to ul. Kolumny 205. W sieci na razie tylko głupie komentarze na wykop.pl i youtube. A ktoś wyrzucił film na posmiejsie.pl .... http://posmiejsie.pl/Klasyka.2/wypadek,motocyklisty,Lodx,ul.,Kolumny,205,17.05.2015.7837.html ręce opadają... Edytowane 19 Maja 2015 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 http://www.tvn24.pl/lodz,69/lodz-wypadek-motocyklisty,543988.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi