Okropna Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Zaraz zaraz , kurde to jest temat WYPADKI a nie jakieś przepychanki kto i jak jeździ ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STILLaLIVE Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Zaraz zaraz , kurde to jest temat WYPADKI a nie jakieś przepychanki kto i jak jeździ ... A' propos czy nas widac to mysle ze to jest tak: " jesli ja widze ciebie to nie znaczy ze ty widzisz mnie":-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Jak Nas nie widać to przynajmniej powinno być nas słychać .... Dlatego kupowanie wypaśnych i głośnych tłumików zwiększa bezpieczeństwo! buuuuuja! Edytowane 2 Maja 2013 przez Fazer (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jak Nas nie widać to przynajmniej powinno być nas słychać .... Dlatego kupowanie wypaśnych i głośnych tłumików zwiększa bezpieczeństwo! buuuuuja! Stary na codzień jeźdze po łodzi jako dostawca i to co mówisz jest w 100% prawda,słyszę moto patrzę w lusterka.Nie da sie patrzeć non stop w lusterka wiec czasami naprawde nie wiadomo kiedy się moto przeciska a tak to i marginesik zrobić można 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nildur Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 30 kwietnia w szpitalu usłyszałem, że przede mną był motocyklista właśnie tak jak było napisane, staw skokowy, miednica, obojczyk. Ja złamałem staw skokowy na ul. Pomorska 8, jechałem w kierunku Placu Wolności. Wyskoczyła mi dziewczynka za tramwaju, jechałem ok 30 km/h, przedni hamulec, to był ułamek sekundy, noga gdzieś w moto, gleba, noga została w moto i się wykrzywiła. 6 tyg. w gipsie teraz. Dużo osób mi pomogło na miejscu jak i później. Garażowanie moto, odprowadzenie go przez Rollanda. Bardzo dziękuję! A propos konkretniej co i jak, dlaczego tak się stało napiszę chyba w wątku jak hamować na śliskiej nawierzchni albo założę nowy temat. Dużo czasu mam na przemyślenia. Sama sytuacja wyryła mi się w pamięci na pewno zostanie do końca życia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 30 kwietnia w szpitalu usłyszałem, że przede mną był motocyklista właśnie tak jak było napisane, staw skokowy, miednica, obojczyk. Ja złamałem staw skokowy na ul. Pomorska 8, jechałem w kierunku Placu Wolności. Wyskoczyła mi dziewczynka za tramwaju, jechałem ok 30 km/h, przedni hamulec, to był ułamek sekundy, noga gdzieś w moto, gleba, noga została w moto i się wykrzywiła. 6 tyg. w gipsie teraz. Dużo osób mi pomogło na miejscu jak i później. Garażowanie moto, odprowadzenie go przez Rollanda. Bardzo dziękuję! A propos konkretniej co i jak, dlaczego tak się stało napiszę chyba w wątku jak hamować na śliskiej nawierzchni albo założę nowy temat. Dużo czasu mam na przemyślenia. Sama sytuacja wyryła mi się w pamięci na pewno zostanie do końca życia. Szybkiego powrotu do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 jak wyżej ten 30 kwietnia był jakiś pechowy zdecydowanie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 6 tyg. w gipsie teraz. No to się najeździłeś. Szybkiego powrotu do zdrowia Wyskoczyła mi dziewczynka za tramwaju, jechałem ok 30 km/h, przedni hamulec, to był ułamek sekundy, Ale wyskoczyła przez okno czy tramwaj pojawił się znikąd ? A propos konkretniej co i jak, dlaczego tak się stało napiszę chyba w wątku jak hamować na śliskiej nawierzchni albo założę nowy temat Przecież już wszystko napisałeś. A. trzeba wiedzieć gdzie ktoś może wyskoczyć. B. Trzeba nuczy się hamować C. Nie jeździj szybciej niż myślisz (widocznie 30km/h to za dużo) D. Nie zganiać na małe dziewczynki Dużo czasu mam na przemyślenia. No to do poczytania: Strategie uliczne - to by pomogło uniknąć całej sytuacji Motocyklista doskonały Przyśpieszanie I i II Totalna kontrola Trzymaj się 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia i na 2oo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 szybkiego powrotu do zdrowia i na moto.... !!!! 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tak jak reszta szybkiego powrotu do zdrowia ... !Ten Rolland to w gruncie rzeczy taki dobry chłopak 3 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ten Rolland to w gruncie rzeczy taki dobry chłopak a ja słyszałem, że to frajer jakich mało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tak jak reszta szybkiego powrotu do zdrowia ... ! Jak najbardziej. Niby mała sprawa, mała prędkość, a skutki da się odczuć aż na 6 tygodni - masakra. Szkoda wielka, bo "zapier..ć czeba" Ten Rolland to w gruncie rzeczy taki dobry chłopak Po prostu pomógł zawieźć moto będąc pod presją, bo inaczej dostałby klapsa od Suchego Żartuje oczywiście. Roland uratował Nildura z opresji, szacuneczek - chłop z mojego osiedla, więc wiedziałem kogo wybieram na "super bohatera". 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wracaj na szose jak naj szybciej 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 LOONEK ?? Oj tam Lonek odrazu Troszke sie połamalem .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ty k**wa opamiętaj się do. uja pana ile mozna walić szlifów!! troche zluzuj ciśnienie na manete ogarnij się!! troszke >? słyszałem! 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Również szybkiego powrotu do zdrówka i smigania na mieście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ty k**wa opamiętaj się do. uja pana ile mozna walić szlifów!! troche zluzuj ciśnienie na manete ogarnij się!! troszke >? słyszałem! dzieki chlopaki .... Podobno jak sie nie wy***iesz to sie nie naoczysz hehe.... Punto ma moc... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Punto ma moc Vectra tez miała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Lonek ale już wystarczy tej nauki wracaj do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) się pogubiłem, Lonek uczy się jeździć czy przewracać , powrotu do zdrowia Edytowane 3 Maja 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Hej przyznać się, kto wyje... się w nocy na żwirki i motocykla nie pozbierał ??? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katka Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 ktoś z forum? wiemy coś więcej? http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,13851680,Smiertelny_wypadek__Motocyklista_jechal_za_szybko_.html#LokLodzTxt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Efekt ciśnięcia puszką za motocyklem http://wiadomosci.wp.pl/gid,15545330,kat,1342,title,Trzy-osoby-zginely-z-auta-zostala-miazga-zdjecia,galeria.html A wczoraj właśnie tamtędy jechałem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi