Łukasz_Sob Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 A ilu naszych szanownych kolegów zapier.. bez kwitów ?? I jakoś im nikt złego słowa nie powie a tu nagle odgrywa to taką wielką role. Patrzmy na sprawę obiektywnie a nie szukajmy powodów by przyp... się do puszkarza. Jakoś nikt nie komentował że kolega motocyklista najprawdopodobniej na pierwsze moto kupił sobie VTR i do tego w taką pogodę jeździł na łysej oponie co zapewne znacznie przyczyniło się do utraty panowania nad moto a co za tym idzie do jego zgodnu. Dobrze prawi koleś puszką próbował ominą motor ale niestety motocyklista mimo wszystko trafił pod jego koła więc to nie jego wina ,ale nie ładnie że zwiał mimo że nie miał prawka mógł pomóc ,chociaż wiem że w takiej chwili nie myśli się realnie Aga jak wyżej,też dobrze 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nie posiadał lejcy na puszkę i spier.... . Nie tak chyba przejawia się stres!!! A ilu naszych szanownych kolegów zapier.. bez kwitów ?? I jakoś im nikt złego słowa nie powie a tu nagle odgrywa to taką wielką role. Patrzmy na sprawę obiektywnie a nie szukajmy powodów by przyp... się do puszkarza. Jakoś nikt nie komentował że kolega motocyklista najprawdopodobniej na pierwsze moto kupił sobie VTR i do tego w taką pogodę jeździł na łysej oponie co zapewne znacznie przyczyniło się do utraty panowania nad moto a co za tym idzie do jego zgodnu. motocyklista też jechał bez lejcy niestety 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 koleś puszką próbował ominą motor ale niestety motocyklista mimo wszystko trafił pod jego koła więc to nie jego wina ,ale nie ładnie że zwiał mimo że nie miał prawka mógł pomóc ,chociaż wiem że w takiej chwili nie myśli się realnieZa nie udzielenie pomocy to ja bym upier... nie tylko sprawdzę ale każdego kto był i olał poszkodowanego. Była juz taka akcja policji z pozorowanymi wypadkami. Już tam trzeba było upier... ludzi to by się znieczulica też skończyła. motocyklista też jechał bez lejcyno to 1:1 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 ridrick zanim przyjechała karetka to ludzie go reanimowali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 no to 1:1 ridd daj już spokój chłopak nie żyje, nie wszystkim ten czarny humor zrobi dobrze popełnił kilka błędów, każdy z nas je popełnia on miał dodatkowo jeszcze cholernego pecha przykre i powinno dać do myślenia w kwestii wyboru pierwszego moto, kasy na ciuchy i serwisowanie i chyba tyle w temacie motocyklisty, wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół widziałam dziś ten motocykl pod plandeką i obok volvo, paskudny uczucie oby jak najrzadziej takie sytuacje 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Info jakie otrzymałem z policji odnośnie wypadku: Łódź – motocyklista zginął w wypadku. Do zdarzenia doszło 15 października 2012r. o godz. 16.55 w Łodzi na ul.Rokicińskiej. Kierujący motocyklem honda 31-letni łodzianin podczas wyprzedzania samochodów utracił panowanie nad pojazdem, przewrócił się na przeciwległy pas ruchu i uderzył czołowo w samochód osobowy volvo. Na skutek odniesionych obrażeń, pomimo reanimacji motocyklista zmarł na miejscu. Kierowca samochodu volvo odjechał nie udzielając pomocy poszkodowanemu. O godzinie 21.00 do komisariatu policji w Andrespolu zgłosił się 38-letni mieszkaniec powiatu łódzkiego-wschodniego, który oświadczył, że był uczestnikiem opisanego wypadku. Mężczyzna był trzeźwy, pobrano mu krew do badań. Okazało się, że nie posiadał uprawnień do kierowania samochodem. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Rejonowa Łódź-Widzew. Prokurator zadecyduje o treści ewentualnych zarzutów dla 38-latka. czyli miałem racje jedno z trzech,nie miał prawka dobrze że go sumienie ruszyło sumienie go nie ruszyło tylko pomyslał ze jezeli był autem to po rejestracji i tak go znajdą to lepiej jak sam sie zgłosi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 to był jego trzeci motocykl. Trzeci w tym sezonie. dwa wcześniejsze szybko stały się zbyt słabe. Ten okazał się zbyt mocnym...Miał zamiar go sprzedać. Aukcja jeszcze wisi na allegro... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Albo był po jakimś aklo i poczekał aż się wyzeruje. Często tak robią ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 ridrick zanim przyjechała karetka to ludzie go reanimowaliSzkoda że nie jest tak zawsze . ridd daj już spokójOki.Nie odbierajmy życia zbyt poważnie i tak wszyscy umrzemy. Albo był po jakimś aklo i poczekał aż się wyzeruje. Często tak robią ...Nawet jeśli tak to ile on tego alko mógł mieć. Jak dla mnie nieistotne dla sprawy. Miał zamiar go sprzedać. Aukcja jeszcze wisi na allegro...A szkoda chociaż kolega w aukcji reflektował np na cb1000 więc nie wiem czy miał świadomość tego że jest za mocna. Dobra ja już sie nie odzywam . Jakbyście mieli wieści na temat przejazdu na pogrzebie to dajcie znać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 z tym bieznikiem opon to bez przesady nie byl taki zly. [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) A ilu naszych szanownych kolegów zapier.. bez kwitów ?? I jakoś im nikt złego słowa nie powie a tu nagle odgrywa to taką wielką role. Patrzmy na sprawę obiektywnie a nie szukajmy powodów by przyp... się do puszkarza. Jakoś nikt nie komentował że kolega motocyklista najprawdopodobniej na pierwsze moto kupił sobie VTR i do tego w taką pogodę jeździł na łysej oponie co zapewne znacznie przyczyniło się do utraty panowania nad moto a co za tym idzie do jego zgodnu. szanowny kolego, nie wiem ilu naszych zapier...bez kwitów. nie legitymuję nikogo na spotkaniach. Powód do przypier.. się do puszkarza jest zasadniczy-- spierd.. z miejsca zdarzenia. Jaka była przyczyna tego że motocyklista się przewrócił nie wiem, nie mam pojęcia jakim był motocyklistą. Edytowane 17 Października 2012 przez piżmak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (...) Jaka była przyczyna tego że motocyklista się przewrócił nie wiem, nie mam pojęcia jakim był motocyklistom. chyba każdemu z nas zdarzyło się przewrócić - czasem z błahego powodu 2 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaholic Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Jeśli dowiem się o dniu pogrzebu poinformuję Was na forum. Wraz z ludźmi, którzy znali Zbyszka dłużej niż ja mamy zamiar przybyć na motocyklach, aby godnie pożegnać chłopaka, który niestety nie zdążył nacieszyć się jazdą... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 [*] 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Szkoda człowieka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaholic Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jeśli ktoś chciałby pożegnać Zbyszka , który zginął w wypadku na Rokicińskiej, pogrzeb odbędzie się w poniedziałek o godzinie 14, cmentarz zarzew, spotykamy się o 13 na motocyklach na ulicy Rokicińskiej między przejazdami kolejowymi, zapalić znicze w miejscu wypadku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jakąś godzinę temu wracałem puszką,w Kolumnie,zdaje się że jakaś starsza Yamaszka wklejona w opla astrę skręcającego w lewo... Kilka motocykli stało,więc nie zatrzymywałem się,bo i nie było gdzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ?dziś mama powiedziała mi że był jakiś wypadek z moto na szczecińskiej, ktoś coś wie/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ok 20:20 widziałem jak karetka na sygnale leciała w tamtym kierunku, ale nic o wypadku nie słyszałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/691075,zderzenie-na-przedzalnianej-w-lodzi-motocyklista-wjechal-w,id,t.html 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 kilinskiego/przedzalniana??? moze to jednak nie w Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 kilinskiego/przedzalniana??? moze to jednak nie w Łodzi no w Łodzi, to nasz Lonek niestety tylko ten pismak taki niedouczony 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 I znów przeje...e ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 cholera.... czy ..... kierowcy w puszkach...ogarną kiedyś temat ....nauki techniki poprawnej jazdy, przestrzegania przepisów ruchu drogowego, zasady ograniczonego zaufania, trzech zasad dynamiki Newtona etc.....w końcu przestaną być "królami" na pokaz asfaltu, a ich ego zacznie się mieścić w ramach kubatury, którą się poruszają 1 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi