Massi Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 przedni hamulec za szybko zablokował koło, w sumie nie pierwszy raz tak się smoothiemu stało.... :/ no ale sam się nie wcisnął ten hamulec ale faktem jest że też w ten sposób złapałem szlifa tylko że mnie w tym pomógł olej i też dostałem mandat tylko że motor wsunął się lekko pod micre i zarysował zderzak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 A tutaj była awaria sprzętu którym się poruszałeś i nie ma na to artykułu żeby mandat otrzymać. Kumpel dał prosty przykład, a jakby się w samochodzie zablokowało prawe koło i samochód zjechał by zajmując dwa pasy, bo by stanął bokiem to wtedy też byś mandat otrzymał ?A weź teraz udowodnij że to była awaria sprzętu jeśli usterka nie była ewidentna ??? np urwało ci koło bądź wybuchła oponawięc dostał zapewne: art. 86 § 1 Spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym: Kwota mandatu karnego przypisana za naruszenie stanowiące przyczynę zagrożenia powiększona o 200, jednak nie więcej niż 500 art. 90 Hamowanie w sposób powodujący zagrożenie bezpieczeństwa ruchu lub jego utrudnienie art. 19 ust. 2 pkt 2 100 - 300 zł To tak na szybko, że niby nie ma podstawy prawnej 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 A weź teraz udowodnij że to była awaria sprzętu jeśli usterka nie była ewidentna ???A czasem to nie jest tak, ze to Tobie maja udowodnic, a nie Ty im? Bo z tego co kojarze, to jest cos takiego jak domniemanie niewinnosci. 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,12523801,Wypadek_na_Sanockiej__Potracony_motocyklista.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Smooth! trzymaj się! Dobrze, żeś cały! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Byłem dzisiaj na pogotowiu i wróciłem z gipsem bo jednak coś tam się złamało 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No to ładnie ;/ Na ile ci założyli ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Kiedy mozemy sie podpisac ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Mam go tylko na dwa tygodnie, tragedii nie ma 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Aha to Dobrze WYMIEŃ KLOCKI !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Mam go tylko na dwa tygodnie, tragedii nie maOby nie zrobili tak jak mojej młodej. Dziś poszła na zdjęcie pełna nadzieji a pani doktor powiedziała że jeszcze tydzień Kuruj się na końcówkę sezonu 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Smooth, potrzymaj tydzień i zdejmujemy ale głupio że prawa.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 ja miałem gips ponad miesiąc więc po dwóch tygodniach jak trochę zmniejszył się ból wskoczyłem na moto i jednym palcem jakim miałem odkręcałem manetkę. ciężko było ale jaka frajda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 czy ktoś wie co się stało na Włókniarzy pomiędzy Pojezierską a Teresy bo przejeżdzając autem widziałem dość dużą grupę motocyhklistów oraz karetkę pogotowia i wypadkową policji czy to nie któryś znaszych zaliczył glebę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) dzisiaj zatrzymałem sie przy kolesiu na piłsudzkiego troche sie poobdzierał bo załapał poślizg i położył motor prosto w puszke. trzeba uważać jest już chłodniej i asfalt jest zimny a w tym miejscu jak odjeżdżałem to na dwójce załapałem powerslida a to sie rzadko zdarza Edytowane 22 Września 2012 przez masiek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) czy ktoś wie co się stało na Włókniarzy pomiędzy Pojezierską a Teresy bo przejeżdzając autem widziałem dość dużą grupę motocyhklistów oraz karetkę pogotowia i wypadkową policji czy to nie któryś znaszych zaliczył glebę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Nikt od nas, ktoś z grupy ze Zgierza. Motocyklistę zabrała karetka, ale podobno nic bardzo poważnego. Więcej na ten temat może się wypowiedzieć Lans, był na miejscu zdarzenia. Edytowane 22 Września 2012 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Dokładnie tak jak pisze Różowa Nikt od nas z forum, aczkolwiek pojawił sie na ostatnim czwartkowym spocie, Budyń ze ZGR. K7 przeszlifowane, olej sie wylał delikwent poobijal , odjechał karetka. Edytowane 22 Września 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dokładnie tak jak pisze Różowa Nikt od nas z forum, aczkolwiek pojawił sie na ostatnim czwartkowym spocie, Budyń ze ZGR. K7 przeszlifowane, olej sie wylał delikwent poobijal , odjechał karetka. Podziękować 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 to chyba do powyższego... http://expressilustrowany.pl/motocykl-uderzyl-w-motocykl,artykul.html?material_id=505dfad9142d5c7234020000 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,12535354,Kolizja_na_Wlokniarzy__Motocyklista_zawadzil_motocykliste.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 To na pewno powiedzieli sobie parę miłych słów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylu Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Niestety kolejna tragedia http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Motocyklisci-zgineli-na-autostradzie-A1,wid,14949989,wiadomosc.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Widziałem w TV masakra 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 prosiłbym o trzymanie się tematu - to nie jest wypadek z okolicy 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 nie jest z okolicy ale stawia do pionu. Smutno. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi