Skocz do zawartości

Historia edycji

Darek_Lodz

Darek_Lodz

niestety żyjemy w chorym państwie.

w moim wypadku też debile z policji orzekli moją winę, mimo że świadek i sprawca potwierdzili, że sprawca zmieniał pas z lewego na prawy. Następnie ja wjechałem mu w d*pę, bo zajechał mi drogę.
Dla policji nie miało to znaczenia, uderzyłem w tył? To znaczy że najechałem. Jeden z tych kretynów próbował mi zobrazować i wyjaśnić moją winę na przykładzie 2 samochodów, nie był w stanie zrozumieć że motocykl to nie samochód i wypadki z udziałem motocykli o raz uszkodzenia pojazdów w takich wypadkach są po prostu inne i analizy z wypadków samochodowych nie mają tu znaczenia. 

Niestety, połowa policjantów to intelektualne ameby (zresztą tyczy się to chyba ogólnie tego narodu, patrząc na wyniki wyborów ;) ). 

Przypadek tego pijanego co wlazł na drogę i wina kierowcy bo jechał o jakieś 13 km za szybko to kolejny dowód na to, że albo jesteś związany z układem i na tym zarabiasz, albo nie jesteś i musisz płacić za wszystko nic nie mając w zamian.

Darek_Lodz

Darek_Lodz

niestety żyjemy w chorym państwie.

w moim wypadku też debile z policji orzekli moją winę, mimo że świadek i sprawca potwierdzili, że sprawca zmieniał pas z lewego na prawy. Następnie ja wjechałem mu w d*pę, bo zajechał mi drogę.
Dla policji nie miało to znaczenia, uderzyłem w tył? To znaczy że najechałem. Jeden z tych kretynów próbował mi zobrazować i wyjaśnić moją winę na przykładzie 2 samochodów, nie był w stanie zrozumieć czy motocykl to nie samochód i wypadki z udziałem motocykli o raz uszkodzenia pojazdów w takich wypadkach są po prostu inne i analizy z wypadków samochodowych nie mają tu znaczenia. 

Niestety, połowa policjantów to intelektualne ameby (zresztą tyczy się to chyba ogólnie tego narodu, patrząc na wyniki wyborów ;) ). 

• Dodaj nową pozycję...