Lesiu94 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Na motocyklu miał założone dwie blachy, jedna na drugiej. Jechał z bardzo dużą prędkością. 200m przed superbem prawie nadział się na inne auto. Gościu spoza województwa, mieszkanie miał w Łodzi 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 41 minut temu, Lesiu94 napisał: Na motocyklu miał założone dwie blachy, jedna na drugiej. Jechał z bardzo dużą prędkością. 200m przed superbem prawie nadział się na inne auto. Co ci ludzie odpierd*** 0 Cytuj
Michallica Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zap....ł czy nie, rozpatrzą to odpowiednie organy,nikt nie kupuje Hayki żeby jeździć wolno, ale wyjeżdżając z posesji, włączając się do ruchu, wymusza się pierwszeństwo...gdyby gość z Superba dobrze się rozejrzał, to może gość z Hajki by żył. Tak czy inaczej, szkoda młodego człowieka i jego rodziny, a my znów mamy nauczkę że trzeba mieć oczy dookoła głowy i mysleć. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gary Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Michallica napisał: Zap....ł czy nie, rozpatrzą to odpowiednie organy,nikt nie kupuje Hayki żeby jeździć wolno, ale wyjeżdżając z posesji, włączając się do ruchu, wymusza się pierwszeństwo...gdyby gość z Superba dobrze się rozejrzał, to może gość z Hajki by żył. Tak czy inaczej, szkoda młodego człowieka i jego rodziny, a my znów mamy nauczkę że trzeba mieć oczy dookoła głowy i mysleć. No to pozostawmy to odpowiednim organom i nie obwiniajmy puszkarza. Jeśli motonita faktycznie zapierdzielał ponad normę ("bo nikt nie kupuje Hayki żeby jeździć wolno") to choćby się puszkarz siedemnaście razy rozejrzał i włączył do ruchu to zwyczajnie mógł nie mieć szansy zobaczyć nadciągającego motocyklisty. Fizyka obowiązuje: prędkość, droga, czas... 5 Cytuj
Raq Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Znałem gościa osobiście, super chłopak. [*]. 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/wypadek-motocyklisty-na-rokicinskiej-33-latek-w-szpitalu,4209702,artgal,t,id,tm.html 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ale mnie takie akcje wk***iają za przeproszeniem. Dziadek pewnie będzie miał wyrzuty sumienia, ale kurde no... Oczy dookoła głowy i 7zmysł tylko nas ratuje. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dlatego od pewnego wieku obowiązkowe badania okresowe dla kierowców. I tak - sam chętnie będę je przechodził i konsekwentnie nie będę jeździł jeśli ich nie przejdę. Za dużo km mam nakręcone puszka i za dużo takich dziadków widziałem którzy już po prostu sobie nie radzą. 2 Cytuj
Bulba Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 5 minut temu, Piuriel napisał: Ale mnie takie akcje wk***iają za przeproszeniem. Dziadek pewnie będzie miał wyrzuty sumienia, ale kurde no... Oczy dookoła głowy i 7zmysł tylko nas ratuje. Oko sprawne pewnie jedno a ze zmyslow zostala polowa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
jaszczomb Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Piszecie jakby miał 90 na karku, 66 lat to jeszcze młody chłop. 0 Cytuj
Bulba Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jeden w wieku 70 bedzie sprawniejszy niz piecdziesieciolatek inny w wieku 60 bedzie nadawal sie do zalozenia pampersa. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Darek_Lodz Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2017 dlatego prędkość zalecana dla moto to powinno być 150 + zanim samochód wykona manewr, to my już daleko 0 Cytuj
Mur67 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 7 godzin temu, Darek_Lodz napisał: dlatego prędkość zalecana dla moto to powinno być 150 + zanim samochód wykona manewr, to my już daleko Tja zwłaszcza chłopak ze Rzgowa jest juz daleko, zbyt daleko niestety... 4 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 wszystko zależy od sytuacji 0 Cytuj
xanton Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Włókniarzy /Pojezierska wypadek, chłopak motongistki był już na miejscu, dziewczyna w kartetce. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
jaszczomb Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 1 hour ago, xanton said: Włókniarzy /Pojezierska wypadek, chłopak motongistki na miejscu, dziewczyna w kartce. Nie wspominają o ofiarach śmiertelnych 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2017 widziałem na miejscu. moto w rozsypce, nie wiem czy widziałem kiedyś tak rozwalona maszyne. na szczescie z dziewczyna ponoć wszystko w porządku 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
Okropna Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Motocyklista róg Srebrzyńskiej a Włókniarzy. Pogotowie i straż na miejscu. 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yuna80 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Dnia 15.08.2017 o 00:23, krzychoslav napisał: widziałem na miejscu. moto w rozsypce, nie wiem czy widziałem kiedyś tak rozwalona maszyne. na szczescie z dziewczyna ponoć wszystko w porządku Żyję, żyję Nie wiem jakim cudem, ale żyję i poza pękniętym kciukiem i złamanym paznokciem nic mi raczej nie dolega. No i jeszcze parę siniaków, ale wyliżę się Chciałabym od razu z tego miejsca bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy okazali mi zainteresowanie i wsparcie. Było i nadal jest was tak dużo, że aż się w szpitalu popłakałam ze wzruszenia. Serio. Teraz jestem już w domciu i chyba muszę zacząć szukać jakiegoś innego sprzętu, bo z mojej ukochanej Suzi raczej już nic nie będzie... P.S. I tak dla rozluźnienia takie małe sprostowanie: nie wiem skąd informacja, że mój "chłopak" był na miejscu, bo ja od dobrych 8 miesięcy jestem singielką Jeszcze raz dzięki Kochani, jesteście zajebiści 18 Cytuj
Lancet Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 3 minuty temu, Yuna80 napisał: P.S. I tak dla rozluźnienia takie małe sprostowanie: nie wiem skąd informacja, że mój "chłopak" był na miejscu, bo ja od dobrych 8 miesięcy jestem singielką Może o czymś nie wiesz . Trzymaj się! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Piuriel Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 22 minuty temu, Yuna80 napisał: i chyba muszę zacząć szukać jakiegoś innego sprzętu, bo z mojej ukochanej Suzi raczej już nic nie będzie... Jak się wyliżesz to odezwij się na PW w sprawie moto. Po zdjeciach wiedziałem, że kojarzę moto, ale nie chciałem zapeszac jednak okazało się, że oko mnie nie zmyliło. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 @Yuna80 Jakoś wydaje mi się, że parę razy widziałem Cię wyjeżdżającą z Radogoszczu. Sąsiadka czy akurat przypadek? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Yuna80 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Piuriel napisał: @Yuna80 Jakoś wydaje mi się, że parę razy widziałem Cię wyjeżdżającą z Radogoszczu. Sąsiadka czy akurat przypadek? Była sąsiadka. Kiedyś tam mieszkałam, ale do rodziców często jeżdżę... Znaczy jeździłam 1 Cytuj
Michallica Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Patrząc na moto, to cud - ale nie martw się - paznokieć odrośnie... :-)) 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yuna80 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2017 50 minut temu, Michallica napisał: Patrząc na moto, to cud - ale nie martw się - paznokieć odrośnie... :-)) Haha, to fakt. Paznokieć odrośnie, ręka się zrośnie, kombi i moto kupi się nowe i na przyszły sezon jazda... Ale wiecie, tak czytam te komentarze pod artykułem na stronie Dziennika Łódzkiego i jestem przerażona. Zastanawiam się kto nakręca tę spiralę nienawiści do motocyklistów... Jakim trzeba być człowiekiem, żeby chcieć czytać o urwanej nodze motocyklisty? Co trzeba mieć w głowie, żeby napisać, cyt.: "A kretynka ma szczęście, pi**** motocyklistka, że nie zdechła"? Owszem, można mieć własne zdanie na jakiś temat, a nawet trzeba, ale żeby z taką zawiścią niemalże życzyć komuś śmierci? Mnie osobiście nie mieści to się w głowie. To cholernie smutne jest. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi