Lesiu94 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Na motocyklu miał założone dwie blachy, jedna na drugiej. Jechał z bardzo dużą prędkością. 200m przed superbem prawie nadział się na inne auto. Gościu spoza województwa, mieszkanie miał w Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 41 minut temu, Lesiu94 napisał: Na motocyklu miał założone dwie blachy, jedna na drugiej. Jechał z bardzo dużą prędkością. 200m przed superbem prawie nadział się na inne auto. Co ci ludzie odpierd*** 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zap....ł czy nie, rozpatrzą to odpowiednie organy,nikt nie kupuje Hayki żeby jeździć wolno, ale wyjeżdżając z posesji, włączając się do ruchu, wymusza się pierwszeństwo...gdyby gość z Superba dobrze się rozejrzał, to może gość z Hajki by żył. Tak czy inaczej, szkoda młodego człowieka i jego rodziny, a my znów mamy nauczkę że trzeba mieć oczy dookoła głowy i mysleć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gary Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Michallica napisał: Zap....ł czy nie, rozpatrzą to odpowiednie organy,nikt nie kupuje Hayki żeby jeździć wolno, ale wyjeżdżając z posesji, włączając się do ruchu, wymusza się pierwszeństwo...gdyby gość z Superba dobrze się rozejrzał, to może gość z Hajki by żył. Tak czy inaczej, szkoda młodego człowieka i jego rodziny, a my znów mamy nauczkę że trzeba mieć oczy dookoła głowy i mysleć. No to pozostawmy to odpowiednim organom i nie obwiniajmy puszkarza. Jeśli motonita faktycznie zapierdzielał ponad normę ("bo nikt nie kupuje Hayki żeby jeździć wolno") to choćby się puszkarz siedemnaście razy rozejrzał i włączył do ruchu to zwyczajnie mógł nie mieć szansy zobaczyć nadciągającego motocyklisty. Fizyka obowiązuje: prędkość, droga, czas... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Znałem gościa osobiście, super chłopak. [*]. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/wypadek-motocyklisty-na-rokicinskiej-33-latek-w-szpitalu,4209702,artgal,t,id,tm.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ale mnie takie akcje wk***iają za przeproszeniem. Dziadek pewnie będzie miał wyrzuty sumienia, ale kurde no... Oczy dookoła głowy i 7zmysł tylko nas ratuje. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dlatego od pewnego wieku obowiązkowe badania okresowe dla kierowców. I tak - sam chętnie będę je przechodził i konsekwentnie nie będę jeździł jeśli ich nie przejdę. Za dużo km mam nakręcone puszka i za dużo takich dziadków widziałem którzy już po prostu sobie nie radzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 5 minut temu, Piuriel napisał: Ale mnie takie akcje wk***iają za przeproszeniem. Dziadek pewnie będzie miał wyrzuty sumienia, ale kurde no... Oczy dookoła głowy i 7zmysł tylko nas ratuje. Oko sprawne pewnie jedno a ze zmyslow zostala polowa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Piszecie jakby miał 90 na karku, 66 lat to jeszcze młody chłop. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jeden w wieku 70 bedzie sprawniejszy niz piecdziesieciolatek inny w wieku 60 bedzie nadawal sie do zalozenia pampersa. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 dlatego prędkość zalecana dla moto to powinno być 150 + zanim samochód wykona manewr, to my już daleko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 7 godzin temu, Darek_Lodz napisał: dlatego prędkość zalecana dla moto to powinno być 150 + zanim samochód wykona manewr, to my już daleko Tja zwłaszcza chłopak ze Rzgowa jest juz daleko, zbyt daleko niestety... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 wszystko zależy od sytuacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) Włókniarzy /Pojezierska wypadek, chłopak motongistki był już na miejscu, dziewczyna w kartetce. Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 1 hour ago, xanton said: Włókniarzy /Pojezierska wypadek, chłopak motongistki na miejscu, dziewczyna w kartce. Nie wspominają o ofiarach śmiertelnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 widziałem na miejscu. moto w rozsypce, nie wiem czy widziałem kiedyś tak rozwalona maszyne. na szczescie z dziewczyna ponoć wszystko w porządku 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Motocyklista róg Srebrzyńskiej a Włókniarzy. Pogotowie i straż na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yuna80 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Dnia 15.08.2017 o 00:23, krzychoslav napisał: widziałem na miejscu. moto w rozsypce, nie wiem czy widziałem kiedyś tak rozwalona maszyne. na szczescie z dziewczyna ponoć wszystko w porządku Żyję, żyję Nie wiem jakim cudem, ale żyję i poza pękniętym kciukiem i złamanym paznokciem nic mi raczej nie dolega. No i jeszcze parę siniaków, ale wyliżę się Chciałabym od razu z tego miejsca bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy okazali mi zainteresowanie i wsparcie. Było i nadal jest was tak dużo, że aż się w szpitalu popłakałam ze wzruszenia. Serio. Teraz jestem już w domciu i chyba muszę zacząć szukać jakiegoś innego sprzętu, bo z mojej ukochanej Suzi raczej już nic nie będzie... P.S. I tak dla rozluźnienia takie małe sprostowanie: nie wiem skąd informacja, że mój "chłopak" był na miejscu, bo ja od dobrych 8 miesięcy jestem singielką Jeszcze raz dzięki Kochani, jesteście zajebiści 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 3 minuty temu, Yuna80 napisał: P.S. I tak dla rozluźnienia takie małe sprostowanie: nie wiem skąd informacja, że mój "chłopak" był na miejscu, bo ja od dobrych 8 miesięcy jestem singielką Może o czymś nie wiesz . Trzymaj się! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 22 minuty temu, Yuna80 napisał: i chyba muszę zacząć szukać jakiegoś innego sprzętu, bo z mojej ukochanej Suzi raczej już nic nie będzie... Jak się wyliżesz to odezwij się na PW w sprawie moto. Po zdjeciach wiedziałem, że kojarzę moto, ale nie chciałem zapeszac jednak okazało się, że oko mnie nie zmyliło. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 @Yuna80 Jakoś wydaje mi się, że parę razy widziałem Cię wyjeżdżającą z Radogoszczu. Sąsiadka czy akurat przypadek? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Piuriel napisał: @Yuna80 Jakoś wydaje mi się, że parę razy widziałem Cię wyjeżdżającą z Radogoszczu. Sąsiadka czy akurat przypadek? Była sąsiadka. Kiedyś tam mieszkałam, ale do rodziców często jeżdżę... Znaczy jeździłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Patrząc na moto, to cud - ale nie martw się - paznokieć odrośnie... :-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yuna80 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 50 minut temu, Michallica napisał: Patrząc na moto, to cud - ale nie martw się - paznokieć odrośnie... :-)) Haha, to fakt. Paznokieć odrośnie, ręka się zrośnie, kombi i moto kupi się nowe i na przyszły sezon jazda... Ale wiecie, tak czytam te komentarze pod artykułem na stronie Dziennika Łódzkiego i jestem przerażona. Zastanawiam się kto nakręca tę spiralę nienawiści do motocyklistów... Jakim trzeba być człowiekiem, żeby chcieć czytać o urwanej nodze motocyklisty? Co trzeba mieć w głowie, żeby napisać, cyt.: "A kretynka ma szczęście, pi**** motocyklistka, że nie zdechła"? Owszem, można mieć własne zdanie na jakiś temat, a nawet trzeba, ale żeby z taką zawiścią niemalże życzyć komuś śmierci? Mnie osobiście nie mieści to się w głowie. To cholernie smutne jest. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi