karpiu Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 To wyżej to oczywiście przejazd Killing The Streets. A, że ktoś się wyłożył na MT10 to nie słyszałem. Tak to jest jak się dostaje za 300zł 200KM samemu śmigając na 125ccm. No chyba, że nie jego wina to zwracam honor. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 To nie ja. Ja ogarnąłem MT10 Fakt, trzeba z szacunkiem już do niej. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckout2 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Dokładnie to z przejazdem to KTS ps .. gościu się załapał na nowe przepisy - ucieczka = pierdel ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 1 godzinę temu, fuckout2 napisał: Dokładnie to z przejazdem to KTS ps .. gościu się załapał na nowe przepisy - ucieczka = pierdel ? Całkiem możliwe - rzucili go od razu na auto, chyba skuli (tego nie widziałem) i zapakowali potem do radiowozu. A mógł po prostu zjechać na bok i dostac mandat. A tak to poza powyższym do tego zatrzymanie MPK, straż pożarna, bo coś tam się ulało i cholera wie co jeszcze... 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 dobrze że się zawinąłem trochę wcześniej da kwadrat, już w Dobroniu czekał radiowóz 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 8 godzin temu, fuckout2 napisał: ps .. gościu się załapał na nowe przepisy - ucieczka = pierdel ? mam nadzieję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) muszę przyznać że ostatnio dziwne rzeczy widzę gdzieś na internetach: "motocyklista spowodował wypadek, zdjął kask i kurtke po czym uciekł pieszo z miejsca wyapdku" muszę przyznać, widząc też zdjęcie moto, że gościu musiał być twardy, żeby tak wstać i uciec Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_ldz Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Dzisiaj ogladalem jak Juras odbieral MT10 (rok temu) a tu taki pech... i to limitowana: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/ulice,news,lukasz-juras-jurkowski-mial-wypadek-na-motocyklu-drugi-kierowca-pod-wplywem,233958.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Na Trasie Górna po 18 czarna Hayabusa. Była policja i ambulans, kombi przewieszone na barierę, kierownik pewnie był w ambulansie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervus Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 To chyba tą Hayke widziałem wczoraj będąc na spocie jak zapier*****a na Jana Pawła w stronę Górnej jakoś tak właśnie po 18-tej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzychoslav Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) jakby nie patrzeć - wypadek z okolicy.. a właściwie stłuczka. uważajmy na siebie. Edytowane 15 Czerwca 2017 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Biała R6 na Paderewskiego kolo 18, leżała na pasach. Ktoś coś więcej wie ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeeejnik Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wczoraj na Retkinii -> http://www.expressilustrowany.pl/lodz/a/zderzenie-motocyklisty-z-renault-na-maratonskiej-tworza-sie-korki-zdjecia,12194499/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeeejnik Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 I znowu Retkinia: http://lodz.eska.pl/komunikacja/utrudnienia-na-retkini-wypadek-motocyklisty-na-waltera-janke/502227 Oby nic poważnego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 tutaj więcej informacji: link 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Kolejny 'agent': http://www.expressilustrowany.pl/lodz/a/wypadek-motocyklisty-przy-ul-pabianickiej-pasazerka-bez-kasku-w-bardzo-ciezkim-stanie-zdjecia,12312253/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeeejnik Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Takich ludzi to nawet nie jest mi żal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Dla plecaczka kask i minimum jeansy dół i góra. A ten nie dosyć, że zabrał "nagi" plecaczek to jeszcze bez prawka i jeśli się wyłożył to może bez doświadczenia z pasażerem. Motocykl też leżał daleko od krzaczka .... szkoda słów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryżu Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tyle się napatrzyłem na ratowników medycznych i nasłuchałem przy różnych okazjach, że kompletnie im nie ufam. Jak jest taka możliwość to nawet nie dzwonię na pogotowie tylko po taksówkę. Nie szanują swojego życia i kompletnie nie liczą się z cudzym. Chcę wierzyć, że są tacy z powołania. W końcu jacyś muszą być ale jeszcze na takich nie trafiłem. Zamiast tego tacy co podpalają bezdomnych, ćpają jadąc na akcje, albo zatrzymują się w żabce na zakupy.... Brak słów. Życzę im by z tego wyszli i przewartościowali trochę swoje poglądy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 28 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Żal czy nie, bezmyślność sięgnęła zenitu. Jakby tak jechali "nasi" i oni ich ratowali byłaby fala hejtu bankowo - że dawca, że idiota, że brak odpowiedzialności. A całe ich środowisko chociażby na fejsbuku aż wrze od info o oddawaniu krwi, oni was ratowali - ratujcie ich. Żaden z moich znajomych ratowników nie napisał jednak jaką bezmyślnością się wykazali i, że mają to na własne życzenie. Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia, pełnej sprawności i pracy. Oby ich dzieci jeśli mają nie musiały przezywać tej tragedii jeszcze bardziej. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgadzam się Karpiem. Wypadek szkoda, no cóż oby wrócili do zdrowia ale odjebali tak, że szkoda gadać .... i oni niby nauczeni doświadczeniem powinni być mądrzejsi od innych a okazało się że mądrość zostawili w domu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluszcz Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Też najpierw przeczytałem, że znajomy ratownik miał wypadek i potrzeba krwi. Dopiero potem wyszukałem info o wypadku który widziałem wczoraj na pabianickiej i okazało się, że to oni. Dziewczyna leżała w krótkim rękawku, bez kasku głową do asfaltu a motocykl 150 metrów dalej. Życzę zdrowia, chociaż prognozy nie są kolorowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Śmiertelny wypadek motocyklisty w Rzgowie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 [*] Dlaczego Jarosław Kosmatka zamazał tablice sprawcy, ale dał przybliżenie tablicy motocykla E0 *INKS (pierwsza litera zniszczona - może D)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 To E0 Dinks to nie jest chyba jego prawdziwa blacha - ta ciągle wisiała na motocyklu - widać to na filmie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi