Piuriel Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Masakra :/ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Bardzo przykra wiadomość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Oby takich wiadomości jak najmniej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Uważajcie na siebie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 wyrazy współczucia .... 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 [*] 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Prawdziwa tragedia, młody człowiek... RIP 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Bardzo przykra sprawa:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wyrazy współczucia. Brak słów. Ostatnio chowaliśmy kumpla 21 lat. Ten rok zbiera żniwo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Pewnie te hieny internetowe się ciesz że jedno z nas mniej. A my i rodzina w smutku opłakujemy stratę bliskiej osoby. Oby takich wiadomości było jak najmniej. Wyrazy współczucia. [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr:) Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Współczuję [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Szkoda chłopaka.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 A kto to dziś fiknął przy Kaliskiej pod wiaduktem kolejowym zaraz po 8:00? Akurat przejeżdżałem i nie widziałem kierownika, tylko stojące moto. Taka ładna czerwona CBR 1100 XX... szybka poszła i ogólnie wyglądało, że zniszczenia małe. Ktoś coś wie? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
username Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 A kto to dziś fiknął przy Kaliskiej pod wiaduktem kolejowym zaraz po 8:00? Akurat przejeżdżałem i nie widziałem kierownika, tylko stojące moto. Taka ładna czerwona CBR 1100 XX... szybka poszła i ogólnie wyglądało, że zniszczenia małe. Ktoś coś wie? Jechałem jakiś czas za nim i rozdzieliliśmy się na światłach przy Atlas Arenie. Jak chwilę potem przejeżdżałem obok, to widziałem już stojący motocykl i czarną puszkę. Kierownik cały, zdrowy i wkurwiony, więc pewnie standardowe wymuszenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 dziś koło 18-tej http://www.dzienniklodzki.pl/aktualnosci/a/wypadek-motocyklisty-na-rokicinskiej-w-lodzi,10584030/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie kumam czy te artykuły to jakiś automat pisze czy gimbaza: "W piątek (2 września) w wypadku na ulicy Rokicińskiej niedaleko ulicy Maszynowej został 23-letni motocyklista." "Po zderzeniu obu samochodów motocyklista stracił panowanie nad motorem..." 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nie kumam czy te artykuły to jakiś automat pisze czy gimbaza: "W piątek (2 września) w wypadku na ulicy Rokicińskiej niedaleko ulicy Maszynowej został 23-letni motocyklista." "Po zderzeniu obu samochodów motocyklista stracił panowanie nad motorem..." Jaka prasa takie artykuły Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Przykre, ale faktem jest, trzeba przyznać, że teksty pisze ktoś nieźle narąbany albo pięciolatek "po zderzeniu samochodów motocyklista stracił panowanie nad motorem...." Ale że jak, silnik w pralce Frani nagle przełączył się w tryb odwirowywania ?? Edytowane 2 Września 2016 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Na autostradzie smiertelny teraz. 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 "Jarosław Kosmatka, Dariusz Matyjaszczyk, Maciej Kałach" W tym wypadku dumnych może być trzech redaktorów, ale jeśli dzielą "wierszówkę" na trzech to marna płaca i taka praca. Za taki tekst 50-100 zł / 1000 znaków + za zdjęcia. Możliwe, że maja zwyczaj redagowania w samochodzie na tablecie, czyli jak się dawniej mówiło .... praca zrobiona na kolanie. Tekst jest nie ważny w dobie informacji obrazkowych, artykuł będzie uznany jeśli zamieszczą dobre zdjęcie najlepiej z workiem i wystającą nogą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 wypadek kurowice bmw motocyklistka niby.. lezy pod autem. info od kierowcy. 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ze smutkiem informuję, że Piotrek zmarł dziś po 12 Wyrazy współczucia dla najbliższych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Niestety kolejny. Jakieś 15-20 minut temu, Kościuszki/Andrzeja. Pomarańczowy KTM, 2 osoby na noszach. Wie ktoś coś więcej? Były już wszystkie służby i niezły tłum, więc nie blokowałem kolejny. Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeK Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Motocyklista potrącił pieszego z tego co wyczytałem... Narazie brak informacji w jaki sposób do tego doszło. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/a/wypadek-na-kosciuszki-w-lodzi-motocyklista-potracil-pieszego-foto,10597201/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi