Kazik96 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jaqu, napisałem że od osób trzecich się dowiedziałem, więc nie były to 100% pewne info. Ale dzięki za rozwianie wątpliwości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 mam nadzieję, że koledzy niebiescy się nie pomylili, i kierownik faktycznie się ulotnił.. z 2 złego, lepiej, że się ulotnił niż "poleciał w niebiosa". a teraz kojarzymy moto/blachy i ew. kierownika - patrzeć na zdjęcia (w sumie nie powiniennem ich robić podczas czynności, ale się koledzy niebiescy zgodzili). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 18:30 Górka Pabianicka Kierownik reanimowany w polu. Bialo niebieskie moto 150m !? dalej Chyba nie wyrobil na zakrecie, ale to takie moje gdybanie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Tutaj piszą o tym: http://epainfo.pl/motocyklista-roztrzaskal-sie-na-znaku/ 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/8162055,tragiczny-wypadek-motocyklisty-uderzyl-w-drzewo-i-zginal,id,t.html Wczoraj też ktoś zginął... I o Kasi też piszą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) A co do Pabianic: https://www.google.pl/maps/@51.6989925,19.3206167,3a,75y,179.47h,75.64t/data=!3m6!1e1!3m4!1sWW7Xm6lcG44qI0gRW77QfQ!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Edytowane 21 Września 2015 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Na trasie było pusto i mokro.Motocykl stał 200 m dalej a przy leżącym kierowniku stał radiowóz .Policjant kazał mu się nie podnosić. Wiesz może co z nim? Dzięki za info. Poturbowany w szpitalu, połamany nadgarstek, palce, śródstopie, chyba kostka i kolano. Dodatkowo mocno pościerany od ślizgu. Miał mieć operacje. Na szczęście będzie żył ale czeka go dość długa rehabilitacja. Miejmy nadzieję że powróci do pełni zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Suchy: Wątek mówi wyraźnie 'wypadki z okolicy' - proszę więc nie wrzucać wypadków z innych województw. Linki usunięte. To było takie nietypowe... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu102 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Policja podała przyczynę, wypadku w Górce Pabianickiej http://epainfo.pl/policja-ustalila-przyczyne-wypadku/ Edytowane 21 Września 2015 przez jasiu102 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Godzinę temu, okolice rogu Sieradzka - Wólczańska. Kierownik Wiadra z puszka. Chyba nie zauważył. Motocyklista poobijany. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/8453148,wypadek-w-rabieniu-motocyklista-w-stanie-krytycznym-zdjeciafilm,id,t.html 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/8453148,wypadek-w-rabieniu-motocyklista-w-stanie-krytycznym-zdjeciafilm,id,t.html "Mężczyzna jechał z ogromną prędkością. Prędkościomierz yamahy zatrzymał się na 260 km/h." Wybaczcie ale jeśli to fakt, to już nawet nie zasługuje na miano głupoty tylko braku czegokolwiek pod kaskiem... Oby jednak nastąpił cud i wyszedł z tego, śmierć to zbyt wysoka kara, nawet jak na taką skalę bezmyślności. 1 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 25 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Znam ta droge Nie ma opcji, aby rozbujal sie do takiej predkosci to raz dwa wydaje mi sie, ze podczas uderzenia wskazowka przesunela sie na w/w wartosc i podczas zniszczenia predkosciomierza, sie na niej zablokowala. Trzy, jak by jej przyjebal przy 260 to strefa zgniotu konczyla by sie na przednim slupku. "Praw fizyki Pan nie zmienisz i nie badz Pan glab" Wiecie ze dziennikarze swiecie wierza ze woda wrze tylko w 100*C ? Edytowane 25 Września 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jeśli jechał faktycznie jechał 260 to brak słów... Ale też nie wydaje Mi się ... ja na własnej skórze już czytałem w jakich to niestworzonych okolicznościach skradziono mi kiedyś auto... a może z jedno zdanie było prawdziwe w tym artykule... 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 poza tym to cbr f2 miałaby duży problem rozbujać sie do 260 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) No moze na ktorejs obwodnicy. Ale co ja sie tam znam. Odkad w gazetach zaczeli zatrudniac ludzi bez ukonczonej podstawowki czytam kazdego niusa "po swojemu" Pomaga mi to wyfiltrowac wyssane z palca bzdury. Niestety wiekszosc ludzi nie wie i wcale sie nie dziwie. Nie da sie byc ekspertem w kazdej sprawie Edytowane 26 Września 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K_rystyna Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 poza tym to cbr f2 miałaby duży problem rozbujać sie do 260 A to nie Yamaha? poza tym to cbr f2 miałaby duży problem rozbujać sie do 260 A to nie Yamaha? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorek Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Okoliczności wypadku w ogóle są dość.... kontrowersyjne. Tu piszą że gość wyprzedzał ciąg pojazdów: http://lodz.wyborcza.pl/lodz/1,35136,18914946,jechal-motorem-260-km-na-godzine-stan-krytyczny.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 A to nie Yamaha? A to nie Yamaha? Mnie to wygląda na Thundrace. Ale teraz szybko ide kupować C4, skoro przy uderzeniu przy prędkości 260km/h wygląda niebo lepiej niż moje suzuki po strzale ~30km/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/8453148,wypadek-w-rabieniu-motocyklista-w-stanie-krytycznym-zdjeciafilm,id,t.html Według mnie, takie bzdurne artykuły tylko generują niezdrowe emocje. Teraz wszyscy będą sobie opowiadać co to za wariat jechał 260 km/h. Nikt nie zwróci uwagi na słowo "prawdopodobnie". A jeśli policja naprawdę uważa za dowód to, gdzie się zatrzymał licznik, to po prostu ręce opadają... Bulba ma rację. Jakby moto wywalił pani w tył przy 260, to zaparkowałby na podłokietniku... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Niestety jakby napisali, że jechał 50 km/h to co to za nius, a tak zaraz pocztą pantoflową grono ludzi zajrzy. Mnie zirytował jeszcze fakt nie zamaskowanej w całości tablicy rejestracyjnej motocykla przy czym t.rejestr. puszki jest cała zamaskowana. Taka forma piętnowania, mimo że w artykule jest wzmianka, że kierująca nie zauważyła nadjeżdżającego motocyklisty to jednak tendencyjnie "motórzysta" zapierd..ał więc winien. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nie oszukujmy sie zawsze będziemy winni jakichkolwiek zdarzeń kogo by nie była ina to zawsze my motocykliści jesteśmy Debilami Wariatami i sami się o to prosimy. Przecież nikt z nasz nie ma rodzin bliskich i innych rzeczy. My tylko potrafimy jeździć szybko i być chamami na drodze. Tak jeździmy szybko bo to kochamy każdy ma prawo do przeżycia swojego życia jak każdy chce. Szkoda ze pismaki nie znają realiów naszej rodziny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mur67 Opublikowano 26 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Nie oszukujmy sie zawsze będziemy winni jakichkolwiek zdarzeń kogo by nie była ina to zawsze my motocykliści jesteśmy Debilami Wariatami i sami się o to prosimy. Przecież nikt z nasz nie ma rodzin bliskich i innych rzeczy. My tylko potrafimy jeździć szybko i być chamami na drodze. Tak jeździmy szybko bo to kochamy każdy ma prawo do przeżycia swojego życia jak każdy chce. Szkoda ze pismaki nie znają realiów naszej rodziny. Tylko że w podobnie jak w opisanym przypadku - jeśłigość "tfu tfu" zejdzie zafunduje rodzinie, matce, żonie, dziewczynie, dziecku czy w końcu kobicie która wymusiła na mim pierwszeństwo traumę do końca życia, Ale ch...j z nimi bo jak piszesz "każdy ma prawo do przeżycia swojego życia jak każdy chce" do przeżycia i do potencjalnego zejścia. Nie kolego jeśli bierzesz w swoij życiu za kogoś opdowiedzialność już nie masz prawa do mprzeżycie (i zakończenia) swojeo życia tak jak tylko Ty chcesz. Wiesz co jestem pewnie sporo starszy od ciebie, na motocyklu jeżdże też już lat naście i czasami tak jak "pisacy" chyba nie znam realiów "naszej" rodzin. Z drugiej strony - niestety jest najczęściej - uogólniamy do "najgorszego" - jeden "baran" w jakiejkowiek grupie potrafi zepsuć reputacje całości i ustaliś odpowiednią reputację dla całości Edytowane 26 Września 2015 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) jeśłigość "tfu tfu" zejdzie Znając jego stan mało prawdopodobne by przeżył . Co najwyżej na części pójdzie. Delikwent już miewał wypadki całkiem grube i jak widać nie wyciągnął właściwych wniosków Edytowane 26 Września 2015 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Co najwyżej na części pójdzie. Niestety kierowca nie przeżył. A jako motocyklista byś nie powtarzał mitów z którymi tak ciężko się walczy - zdecydowana większość ofiar wypadków motocyklowych, kierowców i pasażerów jednośladów, nie nadaje się na dawców narządów najbardziej potrzebnych narządów. Rogówki jeszcze ujdą ale organy wewnętrzne są w stanie wykluczającym dalszy użytek. Owszem, bywają wyjątki ale generalnie motocyklista nie jest dawcą narządów choćby sam się prosił. 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi