JAREK-XJR Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nie wiem ile jechal motocyklista ale ch... z auta nawet nie przyhamowal, zeby sprawdzic czy nikt nie jedzie. Masakra. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 To chodzi o kolegę jadącego motocyklem? Ludzie litości. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 To ja rozbiłem się w czwartek w nocy na Kolumny. Nie pamiętam nic z wypadku. Ostatnie wspomnienie: dość łagodny zakręt w lewo na Kolumny. Jechaliśmy raczej normalnie, bez zapier... duże odstępy. Następne, co pamiętam to wnętrze karetki, później szpital... Próbuję to wszystko teraz pozbierać do kupy i zrozumieć, co zje8ałem... Z tego, co się dowiedziałem od Sebola, to wynika, że wyprzedzałem jakiś samochód. Po wyprzedzeniu zabrakło mi prostej, zakręt w lewo, panika, hamulce i bum... ech... W szpital zjawili się policjanci. Badanie alkomatem i pytają się, czy mogę wskazać kogoś, kto zabierze motocykl. Ani słowa o tym, że rozmawiałem z wami... nie miałem pojęcia, co się właściwie stało... kto jest na miejscu, do kogo dzwonić... zgodziłem się, żeby zabrali go na parking policyjny... ponoć w takiej sytuacji ma być bez kosztów... zobaczymy... Co do obrażeń, to mam skręcone lewe kolano (gips), złamany lewy nadgarstek (gips), uszkodzony jeden z kręgów między łopatkami oraz trochę obtarć i siniaków... ogólni wyszedłem z tego nieźle... już wróciłem do domu. Nie wiem, w jakim stanie jest motocykl. Jestem nastawiony na jego odbudowę, bo fajny był. Może czas rozważyć supermoto, bo to już drugi wypadek, z którego wychodzę lepiej niż sprzęt.... 3 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wszystkiego dobrego, wracaj szybko do zdrowia, życie jest bardzo kruche 0 Cytuj A każdy plan można zmienićLecz wolę życie bez planuJak tylko odkurzę mieszkanieZdobędę mury Libanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Do tego oponki miałes chyba nie najświeższe. To się chłopie ciesz że wychodzisz lepiej niż moto. Moto można naprawić ewentualnie kupić drugie, a zdrowia tak nie wymienisz. A miałeś za***iście dużo szczęścia ominąłeś kilka drzew i płot. Zdrowiej! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dużo zdrowia Szpiegu 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 kup GS-a a na poważnie, zdrowia, jak dojdziesz do 100% sił, pomyślisz nad moto. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Szpiegu, jak najszybciej wracaj do zdrowia! W całym tym nieszczęściu dobrze, że tylko tak się skończyło, masz bracie dużo szczęścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Chłopak uczestniczący w wypadku na ul. Kolumny 205 (BMW wyjechało z podporządkowanej) nie żyje. Wielki smutek i żal. Uważajcie na siebie. Megi jak bedziesz wiedziała coś o pogrzebie daj znać na forum, może ktoś będzie chciał jechać [*] szpiegu dużo szczęścia w nie szczęściu że minąłeś te wszystkie przeszkody na drodze, kuruj się Co do moto to po oględzinach zostaje ewentualnie psa albo na tor zrobić ale to i tak pochłonie więcej niż moto jest warte, opitolisz na części co zostało i jakaś kasa jeszcze z tego będzie. Chcieliśmy z Tomahoukiem i Aidkiem odebrać moto w sobote ale nie wydali nam bo musi być policjant co go zajął na miejscu 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) wyczekaliśmy się, wymarzliśmy, a motka nie dali zgarnać, mimo, że podałeś adres gdzie mamy go odwieźć. i na parking policyjny. oby faktycznie było bez kosztów. co do moto - rama wygląda ok, przynajmniej wstępnie przy słabym świetle, na psa się nada... dobrze, że szybko wyszedłeś. kuruj się spokojnie, zdrowie najważniejsze! motocykl się zrobi, kupi, byle nic się kierownikowni nie stało.. zdrowiej ! Edytowane 1 Czerwca 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Szpiegu zdrowiej. 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Szpieg szybkiego powrotu do zdrowia a całej reszcie niewyczerpanego limitu szczęścia na ten i kolejne sezony 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Szpieg chłopie kuruj się, całe szczęście że skończyło się tylko tak 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 3m się @Szpiegu i kuruj! Do zobaczenia na drodze, jak wyzdrowiejesz! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Wielkie dzięki za dobre słowa. Już się nie mogę doczekać, kiedy znów zacznę jeździć. Niech no mi tylko te gipsy pozdejmują... Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Szpieg (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Miałeś dużo szczęści wracaj szybko do zdrowia , a z jeźdzeniem poczekaj aź wydobrzejesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Z dalszej okolicy... http://ratownictwo.opole.pl/index.php?option=com_k2&%3Bview=item&%3Bid=6654%3Azderzenie-motocykla-z-oplem-jedna-osoba-nie-yje&%3BItemid=117 ......i drugi dzisiejszego dnia http://ratownictwo.opole.pl/index.php?option=com_k2&%3Bview=item&%3Bid=6656%3Akolejny-wypadek-z-udziaem-motocykla-ponownie-miertelny&%3BItemid=96 Edytowane 4 Czerwca 2015 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 dzisiaj jakos miedzy 16-17 za jeziorskiem za tama w okolicach stacji skeczniew motocyklista uderzyl w samochod;/ z tego co mowili ludzie puszka zawracal i kierownik moto uderzyl w niego, kierownik przytomny, zabrany do szpitala...nic wiecej nie wiem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Wczoraj był wypadek w Koluszkach, na światłach na ul. Brzezinskiej. Moto z autem, tylko tyle wiem, może ktoś ma jakieś info kto kierował. Nikt z moich znajomych nie ucierpiał. Może ktoś coś wie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Wczoraj był wypadek w Koluszkach, na światłach na ul. Brzezinskiej. Moto z autem, tylko tyle wiem, może ktoś ma jakieś info kto kierował. Nikt z moich znajomych nie ucierpiał. Może ktoś coś wie. Cyt.Nic poważnego na szczęście złamane 2 palce u nogi i moto do remontu, ale jest przestroga że musimy myśleć za siebie i za innych bo po d*pie zawsze dostajemy my. 2 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Miło widzieć forumowego kolegę @Pistolero85. Super, że już jesteś w domu, aktywny na forum, a niedługo pewnie i na moto. Czy ku przestrodze/nauce zechciałbyś opisać (w stosownym temacie) o tym co zaszło w przypadku Twojego wypadku? Jeśli proszę o zbyt wiele - rozumiem, jeśli jednak nie to myślę, że byłoby to z korzyścią/nauką dla mnie i dla pozostałych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) i tacy też się zdarzają: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3896081,wypadek-na-wojska-polskiego-pijany-motocyklista-potracil-pieszego,id,t.html Edytowane 11 Czerwca 2015 przez jaszczomb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Przykre 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Ehhhh.... nie wiem co mu strzeliło do głowy Edytowane 11 Czerwca 2015 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Strzeliło mu do głowy zapewne jedno małe piwo ubiegłego wieczora... Edytowane 11 Czerwca 2015 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi