junior87 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Może odbierać prawko to za drastyczna metoda, ale jakby sprawców wypadków, czy kolizji wysłać na ponowne testy teoretyczne na prawko, to samoistnie by się zredukowała liczba niemyślących na drodze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mur67 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 ostatnio sporo estrogenowych kierowców sądzi że ma pierwszeństwo. W sobotę miałem niemiłą sytuację (wraz z innym nieznanym mi motocyklistą) na ul. Paderewskiego przy ul. Karpackiej. Dziś kawałek za Srockiem jadąc w stronę Piotrkowa Trybunalskiego. W obu przypadkach wyglądało to na celowe działanie kierowniczek. Stoją, czekają, widzą i w ostatniej chwili z nieznanych i niezrozumiałych dla mnie przyczyn wrzucają bieg i wyjeżdzają z podporządkowanej wprost pod moje koła. Trzecia sytuacja miała miejsce na rogu ul. Sienkiwicza i ul. Brzeźnej. Ciężko było babsku jadącemu wielkim SUV spojżeć na znaki. Moim zdaniem każdemu kto spowodował wypadek jakimkolwiek pojazdem mechnicznym poprzez wymuszenie pierwszeństwa, powinno się odbierać prawo jazdy na conajmniej 3 miesiące. Może wtedy ludzie będą ostrożniejsi i zaczną patrzeć na znaki. Ludzie... Co najmniej to warto spojrzeć do słownika a komentarze umieszczać w przeznaczonym do tego wątku... http://motocykle-lodz.pl/topic/5233-wypadki-z-okolicy-dyskusja-o-technice-ruchu-drogowym-przyczynie-zapobieganiu/ ten ma służyć podbno tylko informacji o wypadkach a patrząc to można dojśc do wniosku że mamy w Łodzi 10 dzwonów dziennie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Na skrzyżowaniu Bandurskiego - Włókniarzy leżał najprawdopodobniej Thundercat w niebieskim malowaniu. Na łódzkich blachach, do tego z kufrem. Policja już robiła pomiary, do tego wóz strażacki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3531485,wypadek-na-al-jana-pawla-ii-bus-zderzyl-sie-z-motocyklem-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3531485,wypadek-na-al-jana-pawla-ii-bus-zderzyl-sie-z-motocyklem-zdjecia,id,t.html o 18:30 motór już stał na lawecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przejeżdżałem Żeromskiego dzisiaj o 22:35 widziałem jak już służby pracowały - wypadek motocyklisty (jakiś czerwony motocykl marki nie widziałem) z puszką, między Kopernika Skłodowskiej Curie z śladów na samochodzie wyglądało, że motocyklista uderzył w przedni bok. Pewnie rano będzie artykuł to podepnę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Byłem jakieś 20min temu . Czerwone cbr f4i el 98rf więc możecie zerknac. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na Traktorowej teraz stoi moto i pogotowie, kierownik ma rękę na temblaku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3540745,wypadek-na-kilinskiego-pijany-kierowca-wjechal-w-motocykliste-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Byłem tam wcześniej (Odyńca i Kilińskiego, a nie jak napisali Mazurska) i nie wyglądało to tak beztrosko. (tablice wyczyściłem tak na wszelki ) Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3545477,smierc-mlodego-motocyklisty-kierowca-auta-wymusil-pierwszenstwo,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Wlasnie byl wypadek na Kopcinskiego. Trwa reanimacja.... Prawdopodobnie kierowca zjechal na buspas ktorym szybko jechal motocyklista.... Ale sa rozne wersje Niestety.... Nie żyje... Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Naem (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3545781,smiertelny-wypadek-na-kopcinskiego-nie-zyje-motocyklista-ktory-zderzyl-sie-z-autem-zdjeciafilm,2,id,t,sg.html#galeria-material qr**... co za dzień 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzastin Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (*) Bartek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 coś konkretniej ? w sensie jest gdzieś na zdjęciach forumowych? 0 Cytuj No No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 [*] 1 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzastin Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Bartek Rutkowski. Czy jest na zdjęciach nie wiem. bywał z Tomaszem Zuchorą,Konradem -Michałem, Robertem mechanikiem na parapecie. Jak będę wiedziała kiedy pogrzeb dam znać na forum. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) I*I ogladalam teraz zdiecia Bartosza,taki fajny mlody chopak... Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez dorka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 [*] 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 [*] 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Przykro czytać takie informacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Przykry ten rok.. [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 [*] 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasher Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ech....i pomyśleć że też nie raz po bus pasie śmigałem.... smutek 0 Cytuj Zapraszam do odwiedzania i wspierania fundacji "Świat z 4" Zapraszam http://swiatz4.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Śmiganie po buspasie nie ma tu wiele do gadania akurat.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi