krzychoslav Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 faktycznie go poniosła fantazja :/ Kamil jak będziesz coś wiedział to pisz co tam z kierownikiem. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jeden z komentarzy pod artykułem z Dziennika Łódzkiego najprawdopodobniej umieścił motorniczy wyprzedzanego tramwaju. Twierdzi on, że motocykl wyprzedzał z prawej strony a nie z lewej jak jest w artykule. Zresztą nieważne. Stało się i tyle. Ważne żeby nic nikomu się nie stało. Mam nadzieję, że tylko się poobijał i nic więcej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Też mi coś te prawe drzwi w Maździe i latarnia nie pasowały... Edytowane 6 Marca 2014 przez Bzyq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Życzyć tylko szybkiego powrotu do zdrowia i rozwagi na przyszłość 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilTsn Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Kumpel leży w szpitalu, "szczęśliwie" tylko noga połamana. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Wyliże się, na szczęście że tylko noga. Szybkiego powrotu do zdrowia 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 szybkiego powrotu do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Szybkiego powrotu do zdrowia, no i by było jak najmniej wypadków w tym sezonie. Niestety kierowcy jeszcze się nie przyzwyczaili do motocyklistów. Wiec uważajmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ktoś się wyłożył czarnym moto na Pomorskiej za Matejki. Kątem oka na poboczu widziałem moto-wyglądało jak Fazer, ale mogę się bardzo mylić. Policja i karetka były już na miejscu, jak przejeżdzałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Idźcie pisać gdzie indziej o przyczynach. Jest temat przyczyny wypadków. Edytowane 12 Marca 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3372513,wypadek-motocyklisty-na-skrzyzowaniu-zeromskiego-i-wieckowskiego-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Komentujcie tego buraka "sezon eliminacji motocyklistów czas zacząć" 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Komentujcie tego buraka "sezon eliminacji motocyklistów czas zacząć" Masakra co za debil - kozak w necie 0 Cytuj Panie władzo, ma pan rację, niestety, zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaję sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale... Jechałem szybko, gdyż...lubię zapie..lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Nie wiem co i kto i jak,na Żabieńcu teraz kogoś zbierają,przekaz od żony. Limanowskiego/Woronicza 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Kolega @Sailor dziś był świadkiem wypadku jednego z motocyklistów na Rydza Śmigłego/Tymienieckiego.Wiemy kto to? Próbowałem zidentyfikować po numerze tablic, ale na forum nie znalazłem. Nie pytajcie co się stało z człowiekiem bo nie wiem - jeśli Wy wiecie więcej, podzielcie się tą wiedzą czy z poszkodowanym wszystko gra. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3373897,wypadek-na-smiglegorydza-motocyklista-uderzyl-w-slup,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 o kurde to obok mnie ... ciekawe czy ktoś mu zajechał czy "stracił panowanie".. ogólnie się bardzo ciężko jeździ, syfu pełno na drogach, dziury jak cholera... ja bym psa dzisiaj skasował prawie, a skoro nawet czworonogi nie są do motocykli jeszcze przyzwyczajone to co dopiero mówić o puszkach )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wczoraj koło godziny 17/18 w Aleksandrowie Łódzkim na Wojska Polskiego centralnie przy Statoilu położona biało czerwona CBR (najprawdopodobniej) i żadnego info jak na razie. Wygląda na to że ciemne Mitsubishi zajechało drogę. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wczoraj na Dellu - pomarańczowa CBR-ka... zrobiła backflipa... Kierowiec cały 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 W miejscowości Dębina w gminie Kleszczów doszło do tragicznego wypadku drogowego. Z dotychczasowych ustaleń policji wynika, że kierujący motocyklem Suzuki nie dostosował prędkości jazdy do panujących na drodze warunków, zjechał na przeciwległy pas ruchu i doprowadził do zderzenia z nadjeżdżającym z naprzeciwka samochodem marki Mercedes.W wyniku odniesionych obrażeń mężczyzna kierujący motocyklem poniósł śmierć na miejscu. 46-letni kierowca samochodu w chwili zdarzenia był trzeźwy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,15670786,Motocyklista_nie_zyje__Prokuratura_bada_sprawe.html 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ktoś coś wie http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/krotko/yamaha-w-audi.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/krotko/yamaha-w-audi.html Ktoś coś wie ? 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 wypadek motocyklisty na Aleksandrowskiej chłopak z Aleksandrowa ale jakoś nie kojarzę z twarzy . Motocyklista lekko po obijany stłuczona ręka ale generalnie oki wyprzedzał puszkę a tamten skręcał w lewo nie było lini ciągłej więc puszka się nie upewniła czy może wykonać manewr skrętu 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartexx Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Przejeżdżałem tam i też to widziałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi