MaRRcin Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Strasznie nie lubię tej tej drogi ze względu na wzniesienia i właśnie tą długa prostą, która powoduje w ludziach jakieś dziwne zachowania. Nie dość, że w większości tam odkręcają, to dodatkowo wyprzedzanie pod górkę jest na porządku dziennym. Nigdy nie wiadomo co wyskoczy zza górki. A parę razy zdarzyło się, że w ostatniej chwili uciekałem na pobocze. Szkoda tej motocyklistki ehhh... 0 Cytuj
IzaStunt Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Dobrze ze glownie smigam po polach i po placu:-) 1 Cytuj
junior87 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Początek sierpnia był spokojniejszy. Oby coraz mniej takich zdarzeń, no i zdrowia dla wszystkich poszkodowanych. 0 Cytuj
DaDa Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 tu już końcówka koło ronda bo widać magazyny... jak pani ze Zgierza stała się sprawcą? Nie, sprawca siedział w aucie jak przejeżdżaliśmy.. 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Nie jeden krzyż stoi na tym skrzyżowaniu... dziwna sprawa, tam tak często dochodzi do wymuszenia pierwszeństwa... od strony Swędowa jest z dwa razy STOP! od Dobrej jedzie się z górki i świetna widoczność... jadąc Stryków-Łódź-Stryków też wszystko widać, niestety debili nie brakuje, dwa razy dziennie mijam to miejsce i bez mała raz w tygodniu tam coś się dzieje... 0 Cytuj
IzaStunt Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Niestety,o budowie ronda decyduje ilosc ofiar. Tak bylo kolo mnie w Warszycach ,gdy zginelo chyba piec osob dopiero zrobili rondo. A zludzenie prostej drogi bez skrzyzowanczasem nas gubi.nadmiar znakow powoduje ze mam metlik czasem. 0 Cytuj
andreew Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Tragiczny wypadek na ul. Tomaszowskiej w Łodzi. W czwartek przed południem motocykl zderzył się z samochodem osobowym. Na miejscu zginął 31-letni łodzianin jadący motocyklem marki Yamaha. http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/985014,smiertelny-wypadek-na-tomaszowskiej-w-lodzi-zginal-motocyklista-zdjeciafilm,id,t.html 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 cholera ;/ jakieś zdjęcia motocykla ?? ktoś coś więcej wie?? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Julka Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 czy ktoś kojarzy motocykl? wygląda na r6 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 nie kojarzę nikogo na takim moto a to raczej charakterystyczny sprzęt, rzucający się w oczy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Na razie tylko info w expresiaku http://www.expressilustrowany.pl/artykul/985060,smierc-motocyklisty-na-ul-tomaszowskiej-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 pomimo tego że nie wiemy jeszcze kto to to proponowałbym podjechać dzisiaj na miejsce wypadku i zapalić [*] 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
tomahouk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Kazdy po zniczu zabiera i jedziemy grupa To moglby byc kazdy z nas panowie i panie 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 i znowu wygląda to na wymuszenie puszki, qr** kiedy ludzie przestaną uważać "a jeszcze zdążę", to po 19-stej lecimy tak? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Turboldz Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Szkoda chłopaka i tak jak piszę Tomek pewnie jak zwykle gość z puchy myślał że zdąży. Tak czy inaczej za wolno to chyba nie jechał patrząc na moto, dziwi mnie też ten kask to chyba nie jest normalne że poleciał w drugą stronę? Może nie był zapięty.... [*] 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) [...] Wycięte przez @JaRoD [...] szkoda chłopaka i jeśli ludzie czują że trzeba ten znicz zapalić to nic nie stoi na przeszkodzie żeby to zrobić stawiajcie te świeczki tylko w takim miejscu żeby nie wpadały na drogę i nie spowodowały kolejnego nieszczęścia Edytowane 5 Września 2013 przez JaRoD OFF TOP (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Posłuchaj Demigod , rozumiem że jesteś nad wyraz porządny , jeżdzisz zgodnie z przepisami I na tym zaprzestańcie tą dyskusję. Koniec OT. Posty usunięte Edit: Konto @Demigod usunięte na jego życzenie. Edytowane 5 Września 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
kosmaty Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) właśnie leciałem Puszkina, na wysokości technicznej bmw gs800 (chyba) czerwono czarne leży na boku, obok zielone punto uderzone w lewy przód, tak jak by wyjeżdżał z podporządkowanej, karetka z motocyklistą właśnie odjeżdżała a policja spisywała kierowce, Zyygy stała też tam skoda z twojej firmy TORK granatowy roomster, pytnij gościa co i jak jak go znasz. Edytowane 5 Września 2013 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
JaRoD Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Podobno motor to BMW R 1200 GS nr rej EL 5XXR 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD
kosmaty Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 całkiem możliwe, radiowóz sporo zasłaniał 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
GrubY Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Dzisiaj o 8.00 na ul.Łódzkiej w Zgierzu młody chłopaszek wpasował się czym co jest podobne do gb street w wyjeżdźającego z salonu idczaka VW Craftera.Auto przepuścili z jednej jak i z drugiej strony i wyjechał niezałważywszy motocyklisty,który swojądroga jak na taka 50 moim zdaniem wolno nie jechał.Pomoc udzielona karetka wezwana i zmyłem się do pracy po przyjeździe policji. 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 właśnie leciałem Puszkina, na wysokości technicznej bmw gs800 (chyba) czerwono czarne leży na boku, obok zielone punto uderzone w lewy przód, tak jak by wyjeżdżał z podporządkowanej, karetka z motocyklistą właśnie odjeżdżała a policja spisywała kierowce, Zyygy stała też tam skoda z twojej firmy TORK granatowy roomster, pytnij gościa co i jak jak go znasz. Tak to mój Boss, gs1200. Jest w szpitalu nie mam jeszcze wiieści 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Polamana miednica i chyba ręka. GS do kasacji. 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
Rekomendowane odpowiedzi