piotreklodz Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Mnie dziś to samo zrobił jakis dziad, tyle że wyjeżdząjąc z Widzewskiej na Piłsudskiego i próbując wbić się na lewy do zawracanie... udało się na szczęście. Szybkiego powrotu do zdrowia Emerycie... A po południu jakaś blondzia-kamikadze wbiegła mi na czerwonym bo pędziła do autobusu na Brzezińskiej... w takie dni jak ten mam wrażenie że ktoś z góry mi pomaga Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez piotreklodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Tylko Honda -> XL600V + XR400R = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabell666 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ... na sali sami emeryci opowieści pełne dramatyzmu, każdy z dziadków " też kiedyś jeździł na motorze ", na szczęście pomny wskazówek Działkowy, słucha tego z czystej kurtuazji i wrodzonej grzeczności Najważniejsze, że jest wola walki, bo gdyby tej brakło to alternatywą jest tylko działka i pielenie grządek Pandy i wszelkie inne gatunki nie panujące nad sprzętem, winny zostać ulokowane w klatkach lub jak kto woli - uśpione 3 Cytuj Ludzie na poziomie trzymają się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Trzymamy kciuki za Działkowego Emeryta Oby jak najszybciej wracał do zdrówka!!! Ktoś musi mnie nauczyć latania na gumie P.S odnośnie wypadków - wracając z Dagą ul. Brzezińską z Nowosolnej w stronę Łodzi około 20, w okolicach marketu Dino stał radiowóz, karetka i czerwono - czarna honda CBR125... Mamy nadzieję, że to nikt od Nas... ?? Chyba nic poważnego się nie stało, młody chłopak rozmawiał z policjantem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Mały off,ale może by go odwiedzić na spontana?Jakoś nikt nie pisze?Prosiłbym na p.w. szpital oddział i salę jeśli można oczywiscie Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja się piszę na odwiedziny ale może dajmy mu trochę spokoju. Może w następnym tyg pod koniec. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez Jorima (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wczoraj przed 18 na Armii Krajowej był rozwalony granatowy Bandit, policja i karetka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Czwartek jak widać to bardzo pechowy dzień... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Działkowy - wracaj prędko do zdrowia i na moto!! Trzymaj się chłopie!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabell666 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 ... narazie Działkowy zbiera siły przed kolejną operacją, także wszelke odwiedzinki wskazane są dopiero w okolicach czwartku 4 Cytuj Ludzie na poziomie trzymają się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiaj 16-17 pomogłem zebrać kremową virago ze skrzyżowania Pomorska/Kilińskiego. Trafiła w fabię. Motocyklista już był w drodze do szpitala. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez TomaszVV (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Właśnie mijałem to skrzyżowanie. Wirazka oparta o latarnie i radiolka na bombach na poboczu... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/980936,wypadek-na-ul-pomorskiej-motocyklem-w-skode,1,1,id,t,sm,sg.html#galeria-material 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 fatalne te ostatnie dni... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabell666 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 napiszę raz jeszcze, bo chyba nie do wszystkich dotarło - Bartek nie życzy sobie na ten moment żadnych odwiedzin .On nie może nawet zdrzemnąć się przysłowiowe 30 min, bo ciągle ktoś. Ludzie odrobinę taktu i wyczucia ! 4 Cytuj Ludzie na poziomie trzymają się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Działkowy, szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiego powrotu na ! Oprócz Pand, uważaj na szpitalne bakterie grasujące po kopernikowskiej ortopedii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Kolejny raz robicie z tego ważnego wątku mix.. Posty wywalone, a gwoli ścisłości upomnę, iż chyba żaden pacjent będący w szpitalu nie oczekuje odwiedzin osób, z którymi się nie zna Jeżeli znacie Bartka, to oznacza, że macie z nim kontakt i sami możecie się odezwać do niego lub do Ani, która jest na forum i to oni zadecydują kogo chcą widzieć. Uważam, że 95% z forumowiczów nawet nie będzie miało o czym rozmawiać z poszkodowanym. Po co mu kolejny raz zadawać pytania "Jak to się stało?" albo "Kiedy wyjdziesz ze szpitala" itd. bo zwymiotować można. Będzie możliwość, to na pewno Ania się odezwie i zaprosi. KONIEC OT 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dziś rano na ul Palki na wysokości stacji bliska po drugiej stronie ulicy stało jakieś czarne poobijane moto oparte o drzewo. Marki nie znam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. działkowy emeryt Opublikowano 1 Września 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Hallo, tu Księżyc, dzięki wielkie za słowa otuchy wszystkim i Anabell za panowanie nad tematem :-)bo by mnie zadeptali :-D ... Dobra, nie ma co mazgaić, trafiłem i ja swego wroga ulicznego. Dziadek miał twardszy pojazd :hint: było jechać Patrolem :-D otwarte złamanie piszczela, druty, prynty, jakieś srubska... w przyszłym tyg. jeszcze raz na stół. Motocykl... jest :-D pozdro i uważajcie na siebie. ... 6 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/981776,smiertelny-wypadek-motocyklisty-33latek-nie-ustapil-pierwszenstwa,id,t.html 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Hallo, tu Księżyc, dzięki wielkie za słowa otuchy wszystkim i Anabell za panowanie nad tematem :-)bo by mnie zadeptali :-D ... Dobra, nie ma co mazgaić, trafiłem i ja swego wroga ulicznego. Dziadek miał twardszy pojazd :hint: było jechać Patrolem :-D otwarte złamanie piszczela, druty, prynty, jakieś srubska... w przyszłym tyg. jeszcze raz na stół. Motocykl... jest :-D pozdro i uważajcie na siebie. ...Czyli po powrocie na drogi będziesz polował na emerytów w pandach swoim patrolem? Cudowna zemsta trzymaj sie chlopie! 1 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Trzymaj się Działkowy, i wracaj szybko do zdrowia. W sumie przez bramkę na lotnisku to ty już nie przejdziesz bez pikania;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Tez bedziemy starzy i niedolezni a zapewne nie zrezygnujemy z prawa jazdy:-) Poza tym zasada ograniczonego zaufania bardzo w tym kraju przydatna,nawet wzgledem radiowozu drogowki :-) Oczywiscie radiowoz nie na interwencji ale panowie sie zagadali na Stopie:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/983204,wypadek-motocyklisty-na-ul-szczecinskiej-uderzyl-w-busa-ma-polamane-nogi-zdjecia,1,1,id,t,sm,sg.html#galeria-material 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Zajechał mi dziś baranek drogę... Nie nagrało się, za to zostały nagrania z tego feralnego dnia w Dobrej :/ Tak to z grubsza wyglądało Tyle zostało z moto A tu samochód pierdzielonego sprawcy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 droga 71... ehhh długa prosta od Okólnej/Łagiewnickiej aż się prosi by odkręcić do Strykowa... ale trzeba uważać na traktorki i inne pojazdy w pola wyjeżdżające... tu już końcówka koło ronda bo widać magazyny... jak pani ze Zgierza stała się sprawcą? moto się kupi nowe... życie masz jedno... zdrówka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi