IzaStunt Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Stały już 2 auta wiec nie było takiej potrzebySkad wiesz ze nie bylo potrzeby?A moze to byli sprawcy i byla potrzeba...zawsze warto zapytac. Moze np byles potrzebny ....no ale coz.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 już się nie spinajcie, było minęło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dobrze że wszyscy jadący Krakowską się nie zatrzymywali "bo może była taka potrzeba..." 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No wlasnie....znieczulica i glupota . Moze Panie michale kidys Pan to zrozumie .... Jestem ratownikiem medycznym i z doswiadczenia wiem ze do zabezpieczenia wypadku i poszkodowanych trzeba kilku osob... ale Sz.P michal malo o tym wie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nie ciągnijcie najgorszego tematu na Forum,bez potrzeb-załapałem się i ja 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Pisludskiego nuciarniana jadąc od stadionu moto uderzyło w tył niebieskiego fiata pandy. ma ktos bliższe informacje?EL 465R czarny triumph Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez AndrzejCBRF2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Działkowy byłam tam. Przytomny, noga na bank złamana. Pomagałam sanitariuszom ściągać kask i buty. Z tego co wiem Panda ze środkowego pasa wjechała mu na lewy pas. Kierowca fiata to leciwy emeryt. (rozmawiałam z nim chwile. w szoku i wini działkowego :/ ) Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Jorima (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Niech to szlag. Niech szybko wraca do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 moto pocharatane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Komu winę przyklepali? 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Kuuuu.....wa..... !!!! Mam nadzieję że tylko noga i że się szybko zrośnie ! Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez JaRoD (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 szybkiego powrotu do zdrowia oby nic poważnego 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 jestem bardziej niż pewny iż winy po stronie Działkowego nie było - poczekajmy na relację najbardziej zainteresowanego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja pier**le masakra szybkiego powrotu do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dzialkowy szybko sie wylize. Zdrowka 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kurcze tak myślałem, że to działkowy ale mowie sobie nieeeee. Wiec napisałem tutaj, nowy nabytek miał, ahh ważne zdrowie szybkiego powrotu do 2oo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 masakra... ktos cos wiecej wie? noga w gips i do domu czy cos powazniejszego i zostaje w szpitalu? zdrowka Dzialkowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dzisiaj wracajac do domu w tomaszowie na nowym fragmencie ulicy Orzeszkowej prowadzacym do S8 staly dwa motory na lodzkich blachach, nowsza cbr bialo-zielona i chyba czerwona r6. na szczescie chlopakowi z hondy nic sie nie stalo tylko motor do lekkich poprawek. ktos z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kur.. Działkowy :/ ja pier.... co za pech. W dodatku nowe moto z salonu :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia. A moto to tylko maszyna da się łatwo naprawić z człowiekiem troszkę gorzej... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Osz w mordę, jak mi przykro. Mam nadzieję Bartek, że nic więcej poza złamaną nogą. Motocykla szkoda jak cholera takiej nówki sztuki, ale po tak krótkim czasie od zakupu Działkowy ma 100% zwrotu wartości więc tym bym się najmniej przejmował. Mam nadzieję chłopie, że nic poważniejszego, niż ta noga. Wracaj szybko do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jasna cholera Działkowy szybkiego powrotu do zdrowia,oby nic poważnego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dzialkowy to twardziel, kawał chłopa, terminator ale mam nadzieje ze szybko do nas Wróci, właśnie jestem w aptece na rogu niciarnianej i widzę jak ściągają jego moto. Bartek zdrowiej szybko. Moto szkoda bo było piękne, ale to tylko maszyna. 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 jak Działkowy wróci z Kopernika to nam opisze co i jak, poczekajmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 jak Działkowy wróci z Kopernika to nam opisze co i jak, poczekajmy Sprawa wygląda tak jak Jorima opisała... Co tu dalej opisywać? Pan w wieku 75-80 lat (na pewno z super refleksem) oczywiście motocykla nie widział... Ewentualnie myślał, że jego panda to ferrari i zdąży... Wyjeżdżając z ulicy Szpitalnej przeciął 3 pasy i wymusił pierwszeństwo... Działkowy już nie miał gdzie uciekać... Strzał w auto poszedł w lewy tylny narożnik... 3mamy kciuki za Bart'a!!! Będzie dobrze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi