ciesu Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/937294,motocyklista-potracil-kobiete-na-przejsciu-przy-al-kosciuszki-trafila-do-szpitala-zdjecia,id,t.html Na przejściu to nieciekawie, ale dobrze, że obrażenia pieszego niewielkie... 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) http://www.expressilustrowany.pl/artykul/937354,dwaj-motocyklisci-wjechali-w-inwalide-zabraklo-mu-pradu-w-wozku-inwalidzkim-zdjecia,id,t.html http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/937280,wypadek-na-kosciuszki-motocyklista-zabil-psa-i-ranil-kobiete-zdjeciafilm,id,t.html Coś nie mamy dzisiaj dobrej prasy. Edytowane 4 Lipca 2013 przez Koper (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 http://www.expressil...jecia,id,t.html http://www.dziennikl...afilm,id,t.html Na pewno nie moto Freda Na szczęście w tym nieszczęściu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 co do starszych kobiet przechodzących przez ulicę to dziś bym jedną niestety skosił, że tak się wyrażę bo inaczej się nie da... musiała pobiec do autobusu bo stał na przystanku i miała w d*pie to, że inni jadą i mogą ją potrącić, wyskoczyła mi prosto pod moto, dobrze, że prędkość nie była duża i kobitka poszła w prawo bo mój manewr był w lewo.. troszkę szczęścia, ale i tak się ode mnie nasłuchała ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Widząc, że nie uda mu się wyhamować, położył motocykl na ziemi. Ciekaw jestem w jakim celu go "położył". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 By trafić psa i babe 2 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 co do starszych kobiet przechodzących przez ulicę to dziś bym jedną niestety skosił, że tak się wyrażę bo inaczej się nie da... musiała pobiec do autobusu bo stał na przystanku i miała w d*pie to, że inni jadą i mogą ją potrącić, wyskoczyła mi prosto pod moto, dobrze, że prędkość nie była duża i kobitka poszła w prawo bo mój manewr był w lewo.. troszkę szczęścia, ale i tak się ode mnie nasłuchała ;/ Masz lekcje aby ostrożniej jeździć w miejscach przejść dla pieszych bądź przystanków. W szczególności gdy stoi pojazd MPK. Motocyklista musi myśleć z wszystkich. Pamiętaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/motocyklisci-poturbowali-inwalide.html ehh... ktoś wracający z Karczmy? 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Masz lekcje aby ostrożniej jeździć w miejscach przejść dla pieszych bądź przystanków. W szczególności gdy stoi pojazd MPK. Motocyklista musi myśleć z wszystkich. Pamiętaj nie no proszę Cie ;p 1. zawsze powinniśmy ostrożnie jeździć, a 2 ona nie była na pasach więc się tego nie spodziewałem, ale podświadomie jechałem wolno. Już się przekonałem na własnej skórze, że wszystkich kierowców trzeba brać za idiotów bo nie wiadomo który się nim okaże naprawdę, teraz mam to samo zdanie o pieszych ;p Także zasada ograniczonego zaufania - przyswojona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja sie zastanawiam, czy ta sama zasada odnosnie traktowania pieszych i innych kierowcow jak idiotow dotyczy takze Ciebie gdy nie poruszasz sie na moto? jesli tak to szacunek za smokrytyke. Już się przekonałem na własnej skórze, że wszystkich kierowców trzeba brać za idiotów bo nie wiadomo który się nim okaże naprawdę, teraz mam to samo zdanie o pieszych ;p Także zasada ograniczonego zaufania - przyswojona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ja sie zastanawiam, czy ta sama zasada odnosnie traktowania pieszych i innych kierowcow jak idiotow dotyczy takze Ciebie gdy nie poruszasz sie na moto? jesli tak to szacunek za smokrytyke. Tu powinno się pojawić słowo że jak "potencjalnych" idiotów. Tak rzeczywiście powinno się tak traktować. Jakby wszyscy tak podeszli do sprawy może byłoby bezpieczniej. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/motocyklisci-poturbowali-inwalide.html Chcąc uniknąć zderzenia, położył motocykl na jezdni. Buhahahaha http://www.expressilustrowany.pl/artykul/937354,dwaj-motocyklisci-wjechali-w-inwalide-zabraklo-mu-pradu-w-wozku-inwalidzkim-zdjecia,id,t.html - Widząc, co się dzieje zaczął hamować, a żeby uniknąć uderzenia čpołożyłÓ motocykl. Jednak i tak nie wyhamował Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Edytowane 5 Lipca 2013 przez Aras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Tu powinno się pojawić słowo że jak "potencjalnych" idiotów. Tak rzeczywiście powinno się tak traktować. Jakby wszyscy tak podeszli do sprawy może byłoby bezpieczniej. w sumie pojawiło sie tylko troszkę w innej formie, dokładnie o to mi chodziło, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego slowa "że wszystkich kierowców trzeba brać za idiotów bo nie wiadomo który się nim okaże naprawdę" można z mojego tekstu to wywnioskować i właśnie tak jest, że biorę ich za "potencjalnych" bo rzadko zdarzy się taki pajac, ale lepiej zapobiegać i nie ufać nikomu. Ja sie zastanawiam, czy ta sama zasada odnosnie traktowania pieszych i innych kierowcow jak idiotow dotyczy takze Ciebie gdy nie poruszasz sie na moto? jesli tak to szacunek za smokrytyke. zdiwiłbyś się jak ja myślę za innych będąc pieszym....zwłaszcza, że wiem co mnie irytuje w zachowaniu innych na drodzę i staram sie sam takich błędów nie popełniać, także nie trafiłeś ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 No dobra to jedziemy dalej. Gojawiczyńskiej - Dąbrowskiego ponoć czołówka moto vs auto. Jak będę wiedział coś więcej dam znać. A tu o zdolnych panach policjantach http://www.expressilustrowany.pl/artykul/937701,wypadek-na-piotrkowskiej-radiowoz-wjechal-w-samochod-film-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Własnie dzwonił xanton , potwierdzona wiadomość Rida . moto z tab DJ 4***. Baba wymusiła na motongiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Białe moto z logo GoPro na baku. Podobno chłopak, który wystawia kamerki w Inter Motors do pracy jechał. .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Biała Yamaha. Chłopak faktycznie z GoPro. Baba mu ewidentnie wymusiła. Kontaktowy. Edytowane 6 Lipca 2013 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 właśnie tamtędy jechałem, a jak wracałem to moto na lawetę wrzucali.. Też słyszałem, że kontaktował. Tyle dobrego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Kto sie wyjeb.... na dellu i uszkodził sobie raczke tak ze pogotowie wezwali? Przyznać się No to chłopcy i dziewczęta news z przed paru minut. Wigury i Kilińskiego auto zaje... w motocyklistę. Edytowane 6 Lipca 2013 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Choolera .... ;/ Wolał bym, żeby ten wątek świecił pustkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Jakby ktoś szukał Macieja B. lat 21 to jest ten z Wigury Z urazem głowy i szyi trafił do szpitala. Pewnie nie ma nikogo, kto mógłby sprawdzić czy to ktoś z "naszych" 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Kto sie wyjeb.... na dellu i uszkodził sobie raczke tak ze pogotowie wezwali? Przyznać się Chłopak cały i zdrowy już w domu...tylko zwichniecie ... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dann policja tez sie zjawiła? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 profilaktycznie..ale to tylko wpis do ksiegi ich wieczystej i mila rozmowa z usmiechem oby tylko trafiac na taki panów policjantów 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) http://www.expressilustrowany.pl/artykul/941165,motocykl-uderzyl-w-dwa-auta,id,t.html http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/941049,wypadek-na-maratonskiej-motocyklista-w-szpitalu-zdjecia,id,t.html Edytowane 9 Lipca 2013 przez kamaras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi