Olo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kupiłem felgi do mojego 126p w których otwór centrujący jest w kształcie stożka. Kołnierz których wychodzi z piasty jest za krótki i nie nachodzi w felgę Wiecie możne jak to rozwiązać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie da rady dotyczyć pierścieni centrujacych ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie da rady dotyczyć pierścieni centrujacych ? Musiałbym szukać tokarza a też nie wiadomo czy by mi za to rzeźbienie nie zawołał tyle co za dystanse ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 zobacz w danexie, chyba na tuszyńskiej teraz są. Ma różne pierścienie, może coś wymyśli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dokładnie, na Tuszyńskiej 2 ma sporo pierścieni przejściowych. Ale jedź tam lepiej z felgą. Druga sprawa, jaki masz otwór centrujący w feldze? Pasujący pod piastę w aucie, czy większy. Jak średnica jest już pod piastę to raczej ciężko będzie coś zdziałać. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 wtedy tylko dystanse 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Średnica jest taka jak podpiastę ;/ podpasowałem wymiary żeby nie mieć problemów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dokładnie, na Tuszyńskiej 2 ma sporo pierścieni przejściowych. Ale jedź tam lepiej z felgą. Druga sprawa, jaki masz otwór centrujący w feldze? Pasujący pod piastę w aucie, czy większy. Jak średnica jest już pod piastę to raczej ciężko będzie coś zdziałać. Byłem tam. Oglądał felgę i powiedział że jak do malucha to mogę sobie jeździć być bez żadnych przeróbek Kupiłem na razie dłuższe śruby. Tak to wygląda i nie wiem co dalej cudować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Super! Tylko zamiast ledowych dziennych bym dał ori lampki, najlepiej z żółtym kloszem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Lub ew tez ori zderzak bo w tej chwili to nie wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Do eleganta te zderzaki nie pasują. Przy takiej feli , ledach itp lepiej byłoby z ori zderzakami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi