Olo Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Kupiłem felgi do mojego 126p w których otwór centrujący jest w kształcie stożka. Kołnierz których wychodzi z piasty jest za krótki i nie nachodzi w felgę Wiecie możne jak to rozwiązać? 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie da rady dotyczyć pierścieni centrujacych ? 0 Cytuj
Olo Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie da rady dotyczyć pierścieni centrujacych ? Musiałbym szukać tokarza a też nie wiadomo czy by mi za to rzeźbienie nie zawołał tyle co za dystanse ;/ 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 zobacz w danexie, chyba na tuszyńskiej teraz są. Ma różne pierścienie, może coś wymyśli 0 Cytuj
michal_lc4 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Dokładnie, na Tuszyńskiej 2 ma sporo pierścieni przejściowych. Ale jedź tam lepiej z felgą. Druga sprawa, jaki masz otwór centrujący w feldze? Pasujący pod piastę w aucie, czy większy. Jak średnica jest już pod piastę to raczej ciężko będzie coś zdziałać. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Olo Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2015 Średnica jest taka jak podpiastę ;/ podpasowałem wymiary żeby nie mieć problemów 0 Cytuj
Olo Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Dokładnie, na Tuszyńskiej 2 ma sporo pierścieni przejściowych. Ale jedź tam lepiej z felgą. Druga sprawa, jaki masz otwór centrujący w feldze? Pasujący pod piastę w aucie, czy większy. Jak średnica jest już pod piastę to raczej ciężko będzie coś zdziałać. Byłem tam. Oglądał felgę i powiedział że jak do malucha to mogę sobie jeździć być bez żadnych przeróbek Kupiłem na razie dłuższe śruby. Tak to wygląda i nie wiem co dalej cudować 0 Cytuj
SMmaciek Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Super! Tylko zamiast ledowych dziennych bym dał ori lampki, najlepiej z żółtym kloszem 0 Cytuj
GrubY Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Lub ew tez ori zderzak bo w tej chwili to nie wygląda 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Do eleganta te zderzaki nie pasują. Przy takiej feli , ledach itp lepiej byłoby z ori zderzakami. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi