Jaro1975 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Poszukuję do pożyczenia na najbliższy weekend 10 sztuk pachołków drogowych (wysokość 50 cm, ale mogą być te 30cm). Ktoś coś? Obiecuję oddać w stanie nienaruszonym Pachołki będą użyte do ćwiczeń manewrów na "własnoręcznie przygotowanym placu manewrowym" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 po 18 zł na allegro - w razie czego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Widziałem Ale na jeden weekend wydawać 200 pln (z przesyłką) to troszkę za dużo Dlatego łudzę się, że ktoś ma i może pożyczyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Widziałem Ale na jeden weekend wydawać 200 pln (z przesyłką) to troszkę za dużo Dlatego łudzę się, że ktoś ma i może pożyczyć rozumiem, dlatego napisałam w razie czego PS te 30 cm za 11 zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Zadzwoń do mnie w tygodniu dowolnego dnia miedzy 10 a 15 to się zapytam czy LOK by nie pożyczył oczywiście musiałbyś przyjechać po nie w piątek i oddać w poniedziałek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Krzychu, spodziewaj się jutro telefonu ode mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimekraf Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Mniej problematyczne w zdobyciu i chyba praktyczniejsze będą zwykłe butelki PET 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Jarek cała łódź w remontach, przejdź się po mieście wieczorkiem a uzbierasz te 10 pacholkow 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Mogę Ci pożyczyć plastikowe pachołki od kręgli dla dzieci Musiałbym sprawdzić ile ich mam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zerknij http://www.hiperpromo.pl/promocja_jula-pacholki_treningowe_18cm_400_sz-7357725.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Na kaloryferze patyki spełniały funkcje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Na kaloryferze patyki spełniały funkcje tu się nie dało ich wbić - próbowałem. Wielebny, w Juli pachołków już nie ma niestety, dzwoniłem przed chwilą do nich. Szerszung, a co to są za pachołki od kręgli? Tak samo wywrotne jak butelki PET z piaskiem, gdzie przy małym wiaterku już leżą? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Podjedz do sklepu mysliwskiego i kup rzutki (takie do strzelania z śrutówki) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Wielebny, to nie spełnia podstawowej roli - już spieszę z tłumaczeniem dlaczego. Ja "buduję" sobie plac manewrowy, który jest odzwierciedleniem placu na egzaminie. Pachołki na egzaminie mają duże znaczenie z tego względu, że w przypadku ich dotknięcia jest możliwość powtórzenia manewru, a w przypadku ich wywrócenia egzamin zostaje zakończony ze skutkiem negatywnym. Same rzutki, kamienie, kapsle itp itd nie oddają wysokości pachołka, przy którym chociażby podczas slalomu wolnego jeździ się blisko nich. Dlatego też poszukuję niestety pachołków. W przypadku ćwiczeń na ósemce pachołki były zbędne ze względu na fakt, że przy tym manewrze nawet nie zbliżam się do pachołków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Cóż pozostaje tylko "wypożyczyć " od drogowców :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Coś takiego:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pachołki załatwione, serdeczne podziękowania dla Krzyśka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Przy okazji małe ogłoszenie parafialne, mianowicie pachołki w ilości sztuk 10 będą do wypozyczenia dla każdego forumowicza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Przy okazji małe ogłoszenie parafialne, mianowicie pachołki w ilości sztuk 10 będą do wypozyczenia dla każdego forumowicza. A ja dodam tylko od siebie, że w najbliższą sobotę będzie ćwiczony slalom wolny o ile oczywiście pogoda pozwoli - chętnych zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Odnośnie egzaminu: dotknięcie pachołka - nawet jeśli się nie przewrócił to automatycznie wynik negatywny. Najechanie na linie to błąd,który daje szansę poprawy w drugiej próbie. Edytowane 1 Marca 2015 przez fincher (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kupię "użytkowe sm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 dotknięcie pachołka - nawet jeśli się nie przewrócił to automatycznie wynik negatywny wiemy wiemy, ale dzięki za przypomnienie Właśnie dlatego szukałem pachołków, kamienie ciężko nogą potrącić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi