Hosel Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam. Zakupiłem egzemplarz z uszkodzoną dwójka. Pytanie do Was ile może kosztować przekładka i czy ktoś "tutaj" się tego podejmuje?:-) p.s. skrzynie mam już na oku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Sama zebatka to koszt ok 450 zl. + robocizna mysle ze ok 800 zl minimum. Jest co robic. Trzeba silnik wyciagnac i go rozpolowic. 1 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dzięki, miałem do Ciebie pisać bo widziałem na FB że robiłeś swoją. Dzięki. A masz namiary na kogoś kto to dobrze złoży? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jak chcesz i masz chwile czasu w ktorys weekend mozemy to ogarnac. 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Spoko, teraz nie bardzo ale myśle że w marcu będe miał troche więcej czasu 7-8 14-15 marzec, pasuje Ci któryś z tych weekendów? Jak nie to dasz mi znać kiedy, na spokojnie tak żeby nie kolidowało to z Twoimi planami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgadamy sie blizej tej 7 marca i ustalimy jakis termin;). 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Niema problemu, przecież się nie pali :-) zgadamy się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jak nie ogarniesz tego to napisz do mnie na PW . Miałem kiedyś taki sam problem w r1 To standard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Jak nie ogarniesz tego to napisz do mnie na PW . Miałem kiedyś taki sam problem w r1 To standard Ja sam napewno tego nie ogarne, cała nadzieja w dobrych ludziach :-D nastawiam się bliżej na początek marca jak macie chłopaki czas. Standardowo olej itd do wymiany ale takie rzeczy ogarne sa =D Chłopaki jak ocenić po oględzinach gratów od skrzyni w jakim jest ona stanie, tzn żebym nie kupił uszkodzonych bebechów?? Musze kupić ale porównawczo znalazłem jedna za 350zł z za nią była za 750 Edytowane 25 Lutego 2015 przez Hosel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi