Skocz do zawartości

Bandit 600N Z 1996 Roku

krzychoslav

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Kumpel mój przymierza się do kupna swojej pierwszej maszyny, i w oko wpadła mu "czerwona strzała". Mianowicie Suzuki Bandit 600n z 1996 roku. Link:

http://olx.pl/oferta/suzuki-gsf600-zamiana-CID5-ID8XiqD.html#5689b889ad

ponieważ spec ze mnie żaden, prośbę o pomoc kieruję do Was, drodzy forumowicze. Mam nadzieję, że znajdzie się dobra dusza, ktora coś doradzi jeśli chodzi o ten konkretny egzemplarz. :smile: 

pozdr ! 

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

specem nie jestem ale cos mi sie w nim nie podoba,naklejki na baku nie w tym miejscu, gosciu ledwo kupil a juz chce sprzedac...niech inni sie wypowiedza

Z reguły jak ktoś kupuje, to bierze konkretne, upatrzone moto. Trochę dziwne, że kupił, wymienił parę rzeczy i jest za mocny. Wygląda to tak, jakby nie wiedział co kupował;) Dobrze by bylo jakby ktoś obeznany w mechanice wypowiedział się na temat tego, co jest do zrobienia;)

właśnie jedyne co zauważyłem to te naklejki jakoś mi nie pasowałem, ale pewny nie jestem. czyli zapewne bak malowany/bity czy coś w ten deseń?

z tą sprzedażą sam nie wiem. może faktycznie za mocny.. chociaż skłaniałbym się ze może byc za ciężki dla niektórych.

dzięki za odpwiedx i czekam na następne wypowiedzi :smile:

SV1000S

icon3.png

Nie wiem od czego to jest uzależnione, ale moja cbr po sprowadzeniu z niemiec nie miała tablicy rejestracyjnej, ponieważ podobno jej sie nie wydaje przy sprzedaży moto:) Nie wiem czy to wynika z wolnej woli sprzedającego czy przepisu...;)

Nie wiem czy dobrze widze na tel, ale wydaje mi się, że nie ma tylnego, prawego kierunku

Edytowane przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji)

ciężarków w kierze też nie macie ;)

tarcze z przodu zmienione, ale weźmy to na plus :biggrin:

ps. może też niedowidzę, ale czy przedni błotnik nie ma innego odcienia niż całość moto? jak czepiam się szczegółów - wytknijcie mi to :smile: (może to kwestia cienia, zdjęcia :P)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Jak na moje oko to ogólnie motocykl w średniej kondycji. Wydaje mi się jakby był malowany. Nie jestem mechanikiem ale wydaje mi się że po wymianie filtra powietrza nie powinno być potrzeby regulacji silnika więc może być to 

jakaś grubsza sprawa ale oczywiście mogę się mylić :smile:

• 2 tygodnie później...

dzięki :biggrin:

SV1000S

icon3.png

• 2 tygodnie później...

Dobra.kolega costam.kupil. Temat do pieca

SV1000S

icon3.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...