gary Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam Szanowne Grono, wczoraj odebrałem motocykl z serwisu niestety podczas "jazdy testowej" zgubiono mi element stelaża centralnego. Na zdjęciu, zaznaczyłem go strzałką. Czy wiecie jak to się oficjalnie/technicznie nazywa? Nie mogę znaleźć takiego elementu w żadnym ze sklepów. Swoją drogą, jazda wymagała przejechania 40stu paru kilometrów, czy to normalne? Ja rozumiem, że były robione luzy zaworowe, że czysczenie i synchro gaźniorów ale 40km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Gdzie robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Na allegro widziałem zestaw naprawczy i był taki zatrzask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dzięki koledzy. Na forum TDMy już mnie poratowali z tematem. Zowie się to "Zaczep kufra". 39zł - nówka sztuka. @Rooland, nie chcę szkalować serwisu bo to z polecenia jednego z forumowiczów. Co więcej, mechanik jednak przypomniał sobie, że wybrał się na "wycieczkę testową" i to zgubił. Zadeklarował się odkupić więc git. A jak TDMka zrobiona. Czas pokaże. Z opisu ustnego wykonawcy oraz osób go polecających zapowiada się git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi