SMmaciek Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Co do moto ostatnio jak byliśmy na torze jeden koleś na Hajce robił robotę jak się to składało. Jak myślimy o tym samym gościu to robotę robił silnik hayki na prostej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Mam gazetke i czytalem o oponach ale sa testowane te ktore mnie nie interesuja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ja szczerze moge polecic Conti RoadAttack2. Mialem je w Thundercat. Fajnie sie kleja, szybko sie grzeja. Jezdzilrm na nich bardzo szybko i bardzo wolno i nie zdarzyla mi sie przygoda. Przod nawet na mokrym/zimnym przy ostrym hamowaniu nie probowal "swirowac". Kupilem przod taki do drugiego moto i do nastepnego tez je kupie 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dobra opony zamówione jednak zdecydowałem się na Metzeler Roadtec Z8 Interact wszędzie super opinie tak jak i w Motocyklu wygrywają test myślę że bedzie odpowiednia guma do Busy tym bardziej że jeżdżę na Metzelerze M5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Kilka dni temu Halina dostała tank pad na wlew paliwa Mam nadzieje że w tym tyg uda mi się zmienić oponki jak wymienie stare będą do sprzedania za jakieś grosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No oponki odebrane w poniedziałek będą zakładane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dobra Opony wymienione Olej + filtr wymieniony przejechane na oleju ponad 5 tyś no i zmuszony zostałem do wymiany łożyska główki ramy to wszystko przy przebiegu 13500 tyś mil i pare zł poszło HIhi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dobra opony zamówione jednak zdecydowałem się na Metzeler Roadtec Z8 Interact wszędzie super opinie tak jak i w Motocyklu wygrywają test myślę że bedzie odpowiednia guma do Busy tym bardziej że jeżdżę na Metzelerze M5 Bedziesz zadowolony z z8 ja mam w zgygzaku 1200 nalatane cos ponad 8000 i jeszcze sporo zostalo, dobrze trzyma nawet z kuframi i plecakiem prowadzil sie idealnie na transfogarskiej zamknieciem jej tez nie ma problemu klej sie dobrze od samego poczatku jak narazie tylko sie raz uslizgnelo kolo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Na żywo prezentuje się jeszcze lepiej fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Hey Dzisiaj moto oddane do firmy http://www.snblodz.com.pl/oczywiście przedstawie wynik końcowy powrzucam zdjęcia jak wyszła odnowa lakieru i położenie kwarcu na lakierze juz wiem że wyjdzie mega także jak komus zależy na wyglądzie moto to już mogę szczerze polecic tą firmę czekamy na efekt końcowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Byłem dziś u Sebastiana w odwiedzinach,patrze a tu stoi hayka. Moto prezentuję się naprawdę świetnie! Gratuluję zakupu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No Sebastian jak się dowiedział że Hayka ma 7 lat to nie wierzył 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie pytałem o rocznik. Jak teraz już go znam to również nie wierzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam prace nad moto cały czas trwają ale efekty już widać za kilka dni moto będzie gotowe Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez matttm1 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. matttm1 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 osz ku*wa . zajebioza ! 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wygląda świetnie. Mój sprzęt w tym tygodniu też oddaje na pieszczoty do SNB ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Prawdziwa perełka winszuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Moto odebrane aż szkoda było nim jechać do domu i go kurzyć Dziękuję Sebastianom za MEGA ROBOTE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Hey u mnie sezon zakończony aby do wiosny ani jednego złego słowa nie mogę powiedzieć na hayke 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dobra opony zamówione jednak zdecydowałem się na Metzeler Roadtec Z8 Interact wszędzie super opinie tak jak i w Motocyklu wygrywają test myślę że bedzie odpowiednia guma do Busy tym bardziej że jeżdżę na Metzelerze M5 W moim przypadku Z8 były głównym rywalem Pirelli Angel Gt. Wybór padł jak wiesz na te drugie. Będziemy mogli podzielić się opiniami po sezonie 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Oczywiscie że sie podzielimy Ja chcę Wiosnę !!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ktoś może chętny na buse ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Temat ze sprzedażą nie aktualny czekamy na nowy sezon zamówione części filtry olej świece płyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Reaktywacja?;d dawno cię nie było:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi