marmot.c Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Piękny nabytek Dużo zabawy z jazdy życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturGSX Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hej!No faktycznie cukiereczek! Jak miałem lat naście to marzyłem o takim moto! A na razie też suzuki....ale jajko:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ładny ten bombowiec 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Super egzemplarz . Wyglada jak nowa. Cały czas zastanawiam się nad kupnem hayki, nawet zarejestrowałem się na forum hayabusy. Tylko przeraża mnie jej gabaryt. Nie wiem czy byłbym zadowolony, ze względu na to że większość czasu latam po mieście i rzadko używam przedniego koła Natomiast fascynuje mnie ta moc i przyśpieszenie. Bo taka maszyna idzie jak pocisk, w swojej ZX10 mam więcej KM, ale co z tego jak moto cały czas idzie w powietrze. A taka hayka zrywa asfalt i wszystkie sporty oglądają jej tylną lampe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 KM może masz więcej Ale Nm na bank nie a Halina doskonale nadaje się i do miasta i w trase a co do gumy to nigdy nie zachowa się jak sport 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Fajny sprzecik czasami niespotkalismy sie kiedys na Dellu ???? 14 stką byłem... Edytowane 27 Lutego 2015 przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie ja buse mam 3 tyg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Fajny sprzęcik ale jakoś mam duży respekt do Haliny, nie wiem czy będę w stanie kiedyś dosiąść takiego sprzętu :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 No uwierz że ja mam respekt do niej i to duży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 :biggrin: 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 No uwierz że ja mam respekt do niej i to duży Osobiście znam chłopaka który ujeżdżał nową Hajkę było to jego marzenie ściągnął nówkę ze stanów Pamiętam do dziś jak z nim jechałem do Bremen po skrzynie z tym motorem. Niestety nie było mu dane jeździć długo pewnego nieszczęsnego razu wracając z Grupą chłopaków nie mówię że wolno bo każdy wie jak się jeździ. Jednemu z kierowców osobówki zachciało się zjechać na parking bez żadnego kierunkowskazu zwolnienia czy spojrzenia na otoczeni parking był przy drodze będący o przeciwnej stronie niż kierunek jazdy. Na szczęście chłopak żyje ale już nie pokieruje manułalem i nie wsiądzie nigdy na motor. A uwierzcie mi że on wiedział jak jeździć, nie igrał ze śmiercią miał duzą wiedzę i mega umiejętności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No 800 km halinka przejechała co moge powiedziec hmmm nie chce innego moto chyba tyle Aha i mega zaskoczony jestem spalaniem możecie nie wierzyć ale pali przy normalnej jeździe 5 litrów tez dla mnie to szokujące jest ale tak wychodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 no faktycznie piękna bestia, ale jak dla mnie trochę za duża 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Motocykl dla oragnietego kierownika. Sam w sobie jest kozakiem. Malowanie bardzo ładne. Jak wcześniej mowili wyglada jak nowa. Szerokosci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zatankowałem 15 litrów zaraz jak się zaświeciła rezerwa pod korek czyli rezerwy 6 litrów i słuchajcie na tych 15 litrach z plecakiem przejechałem 292 km ładny wynik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ołubek Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Nieźle, kurna, nieźle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 3300 za mną. Śruby w koszu sprawdzone:) wszystkie na swoim miejscu także jeździć i się nie przejmować. jestem mega zadowolony z moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Piekna maszyna Nastepne moto to bedzie Hayka bo lubie jezdzic w trasie a na takim sprzecie to sama przyjemnosc Jak ona oddaje moc? Brutalnie? Jestem fanem silnikow V2 gdzie odkrecenie manetki jest jak kopniak w glowe i zawsze sie obawailem ze na Hayce tego nie doswiadcze bo co do przyspieszenia to wiadomo ze zagina czasoprzestrzen Edytowane 26 Maja 2015 przez crosiak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Czy czasem w sobotę nie latasz z plecakiem ok godz 12 - 12,30 od Piotrkowa Tryb w stronę Łodzi ? tak mi się wydaje że mijamy się co tydzień 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Czy czasem w sobotę nie latasz z plecakiem ok godz 12 - 12,30 od Piotrkowa Tryb w stronę Łodzi ? tak mi się wydaje że mijamy się co tydzień Latam latam czasami a co do oddania mocy przez buse hmm problem jest z tym ze nie czuc predkości w ogole. Wczesniej tez jezdzilem V2 a dokladnie SV 1000 no i powiem tak nie ma co porownywac bo busa ma bardzo mocny dół przy 155 Nm musi jechac z dołu polecam motorek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Czołem! Piękny sprzęt. Zazdroszczę każdemu kto ma ten sprzęt w garażu. Opiszę Wam moją pierwszą randkę z busą. Pod koniec poprzedniego sezonu zamówiłem sobie jazdę próbną modelem 2014. Kiedyś myślałem że FJR prostuje łapy ale busa to inny wymiar. Oddawanie mocy nie przeraża, w przeciwieństwie do przyspieszenia! Kilka subiektywnych zdań od kierownika rzeczonej juz FJRy.. Aerodynamika niesamowita, tak jak mattm1 mówi, prędkości nie czuć w ogóle. Nie ważne czy 100 km/h czy 260 km/h, nic się nie dzieje, moto jest niewzruszone. Totalnie wyluzowany dojeżdżasz do zjazdu z autostrady, zaczynasz się składać ale coś tu nie gra a to dlatego że na budziku jest sporo więcej niż sądzileś i sporo więcej niż przeciętnemu motocykliście pozwoli zmieścić sie w łuku. Myśle że nie jednego ignoranta to zgubiło i zgubi. Pozycja jak dla mnie zbyt sportowa, po 30 minutach bolał mnie brzuch i nadgarstki, ale to pewnie przypadłości osób przesiadających sie z maszyn turystycznych. Gdyby hajka miała kardan i seryjne kufry juz by była moja To co jeszcze zapadło mi w pamięć to uczucie na światłach na pole position kiedy nic nikomu nie musisz udowadniać i nawet jak ruszałem ostatni to był banan od ucha do ucha! Pozdro V 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Napisałeś całą prawdę kufry będą na bank a co do wału hmm ja wole sobie usiąść przed łańcuchem i go scierka pieścić żeby lsnial i go smarować oczywiście przy browarku aha co do pozycji dla mnie bomba:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Słuchajcie za kilka km będę musiał zmieniać kapcie i mam do Was pytanko jaka gumę polecacie mam metzelera ale chciałbym go wymienić na albo Pirelli Diablo rosso II albo Diablo corsa albo Michelin Pilot Power 2 CT Pce i co wybrać ? jeździłem na Rosso II mega kapec jak na SV 1000 dawał rade a co na buse poproszę o podpowiedz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Ale na 6 tys starczyło gumy? Ja tak jak pisałem miałem Rosso II Ale mniej przejechałem bo sprzedałem moto 190 szerokość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 W ostatnim Motocyklu masz test 6ciu kompletów gum. Bardzo fajnie testowanych. Co do moto ostatnio jak byliśmy na torze jeden koleś na Hajce robił robotę jak się to składało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi