matttm1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam po bardzo długiej nieobecności na forum. Udało mi się sprzedać moją sv 1000 w grudniu 2014 roku:) także nastepczynią postanowiłem że będzie hayabusa. No i się udało upolować taki egzemplarz od 1 właściciela który to w 2008 roku sprowadził do Pl z USA nową Suzi. Moto serwisowane do marca tamtego roku przy przebiegu 14400 km:) Obecnie na liczniku jest 16 tys km. Halina tydzień temu miała full serwis mianowicie :- sprawdzenie luzów zaworowych wszystko ok przy tym przebiegu nie miało prawa nic się wydarzyć-wymiana Oleju Motul 7100 10W40 + filtr-wymiana plynu chłodniczego Prestone-wymiana płynu hamulcowego jak i w sprzęgle AGIP BRAKE FLUID DOT 4-wymiana filtra powietrza Kilka fotek jak moto wygląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Piękna bestia ;] Mój znajomek przerabia już drugą Haje , ale coś przebąkuje że teraz czas na nowego Gixa 1000 bo potrzebuje odmiany ;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kawał sprzęta, a jak ładnie zapakowany jak prezent pod choinkę. 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Piękny - wygląda jak prawdziwy samuraj, choć jego nazwa to "sokół wędrowny" - niech służy! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Aha halina bedzie musiala dostac nowy akumulator bo jest jeszcze oryginalny i juz ledwo zipie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jest maszyna niech służy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Śliczna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Pogratulować zakupu Zacny sprzęcik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No dziekuje mam nadzieje ze się spotkamy na jakimś spocie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Pomyśl o wymienia kominów, to te ważą tyle co Twój poprzedni motocykl w całości. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Moje kolejne moto, konkurujące jedynie z czrno-białą CBR1000RR Pewnie przy jakiejś okazji przysiądnę się testowo... Gratki 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ale piękny statek ! Bezawaryjnej jazdy życzę ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Halina będzie cała w oryginale żadne kominy żadne klamki nic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Oj gratuluję, motocykla jak i podejścia do oryginalnego wyglądu. Piękna jak z fabryki! 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki zamawiajcie pogode bo już nie mogę wytrzymać Edytowane 20 Lutego 2015 przez matttm1 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Piękna maszyna, gratuluje zakupu i pozostaje tylko pozazdrościć. Wygląda na taką nówkę jakby poprzedni właściciel pod kocem ją trzymał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No przebieg mówi sam za siebie 16 tyś km to jest nic a poprzedni właściciel w tamtym sezonie przejechał prawie 2 tyś km także w sumie nią nie jeździł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Następne moto to pewnie też hajka. XJR1300--->GSXR1300 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) No dobra ja dzisiaj się skusiłem na przewietrzenie Haliny. przejechałem 100 km i kurcze nie da się opisać jak tym motocyklem się jeździ powiem tak nie wyobrażałem sobie że tak wielką krową tak łatwo i przyjemnie się steruje jestem pod mega wrażeniem polecam każdemu !!! Edytowane 23 Lutego 2015 przez matttm1 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) piękna Busa ! jak mi się Hayki nie podobają, tak od tej nie moge oderwać wzroku wygląda jakby dopiero fabryke opuściła. nie powiem, chętnie bym się przymierzył do takiego sprzęta, usadził dupkę.. a nuż mnie kiedyś podkusi taką kupić Edytowane 23 Lutego 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Klasa sprzęcik jak z pod igły faktycznie, że grzech co zmieniać na akcesoria. Gratulacje i do zobaczenia na spotach bo chce się ją zobaczyć w realu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Na bank sie pojawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Przeglądając zdjęcia pierwsza myśl jaka mi przyszła NOWE MOTO, jeszcze zapakowane Na zdjęciach robi wrażenie, a na żywo napewno kosmos 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exec Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Kawał sprzęta ! Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttm1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Z racji tego że w halince jest jeszcze oryginalny akumulator i już nie chce mu się za bardzo żyć kupiłem nowy taki jak oryginalnie montowany ciekawe na ile czasu starczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi