Krzysiek rst1000 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja pod pojęciem certyfikowany diler widzę sklep w którym mam pewność że nie kupie podróbki danego producenta. Podróbka. To wcale nie jest takie łatwe do zrobienia, od strony technologicznej. Trzeba mieć wiedzę i firmę z doświadczeniem. Druga sprawa to długość serii. Na jeden sklep to sprawa nie opłacalna. Pomijam ryzyko praw autorskich. Już lepiej zrobić odzież tańszą pod własnym logo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dobry temat. Akurat zastanawiam w co się ubrać. Wygląda na to, że GP PRO spełnia moje oczekiwania. Jaka jest obecnie mniej więcej cena w sklepie poza intermotors? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoferr Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dobry temat. Akurat zastanawiam w co się ubrać. Wygląda na to, że GP PRO spełnia moje oczekiwania. Jaka jest obecnie mniej więcej cena w sklepie poza intermotors? W Wolfie ostatnio mi powiedzieli 2800. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jeśli dobrze pamiętam to GPPRO kupowałem za 2300 zł w tamtym roku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Satysfakcjonujące ceny.Dzięki za cynk 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja również śmigam w GP PRO i jestem zadowolony:) W zeszłym roku, również w Wolfie płaciłem 2300, z tym, że wtedy była to cena promocyjna;) myslę, że obecnie wiele droższy nie będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Odkopie temat..Jakieś nowe GP Pro jest na 2016?Pytam, bo waham się miedzy GP PRO 2PC a Dainese Veloster, są w podobnym hajsie w miarę. Edytowane 4 Maja 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Nie ma odświeżonej wersji GP Pro na rok 2016. Przymierz kombinezon Alpinestars oraz Dainese i kup ten który będzie lepiej leżał na tobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Trochę boję się odchodzących napisów na Alpinie. Stąd moje pytanie o poprawiony model. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Łukasz problem z napisami pojawiał się w tańszych alpinach, np. Motega, albo Challenger, w gppro czy atem nie ma takiego problemu, i tak, jest świeża wersja gp pro na 2016, wchodzi w połowie maja 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Jednak się pomyliłem i kosmaty ma racje. Poszukałem w internecie na zagranicznych stronach i rzeczywiście jest odświeżony model GP PRO na 2016: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 No podoba mi się czarny z czerwienią. Pozostaje przymierzyć. Dzięki Tomek. Jak będzię już dostępny daj znać to podjadę na przymiarkę. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 A ktoś może coś powiedzieć o SECA i ich kombinezonach? Cena dobra jeżeli brać pod uwagę opis produktu to nawet za***ista. Może ktoś coś więcej? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi