Krzysiek rst1000 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja pod pojęciem certyfikowany diler widzę sklep w którym mam pewność że nie kupie podróbki danego producenta. Podróbka. To wcale nie jest takie łatwe do zrobienia, od strony technologicznej. Trzeba mieć wiedzę i firmę z doświadczeniem. Druga sprawa to długość serii. Na jeden sklep to sprawa nie opłacalna. Pomijam ryzyko praw autorskich. Już lepiej zrobić odzież tańszą pod własnym logo. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Dobry temat. Akurat zastanawiam w co się ubrać. Wygląda na to, że GP PRO spełnia moje oczekiwania. Jaka jest obecnie mniej więcej cena w sklepie poza intermotors? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Cristoferr Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Dobry temat. Akurat zastanawiam w co się ubrać. Wygląda na to, że GP PRO spełnia moje oczekiwania. Jaka jest obecnie mniej więcej cena w sklepie poza intermotors? W Wolfie ostatnio mi powiedzieli 2800. 0 Cytuj
Majk Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Jeśli dobrze pamiętam to GPPRO kupowałem za 2300 zł w tamtym roku. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Satysfakcjonujące ceny.Dzięki za cynk 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Lesiu94 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Ja również śmigam w GP PRO i jestem zadowolony:) W zeszłym roku, również w Wolfie płaciłem 2300, z tym, że wtedy była to cena promocyjna;) myslę, że obecnie wiele droższy nie będzie 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Odkopie temat..Jakieś nowe GP Pro jest na 2016?Pytam, bo waham się miedzy GP PRO 2PC a Dainese Veloster, są w podobnym hajsie w miarę. Edytowane 4 Maja 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
koperta4512 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Nie ma odświeżonej wersji GP Pro na rok 2016. Przymierz kombinezon Alpinestars oraz Dainese i kup ten który będzie lepiej leżał na tobie. 1 Cytuj
Piuriel Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Trochę boję się odchodzących napisów na Alpinie. Stąd moje pytanie o poprawiony model. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
kosmaty Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Łukasz problem z napisami pojawiał się w tańszych alpinach, np. Motega, albo Challenger, w gppro czy atem nie ma takiego problemu, i tak, jest świeża wersja gp pro na 2016, wchodzi w połowie maja 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
koperta4512 Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Jednak się pomyliłem i kosmaty ma racje. Poszukałem w internecie na zagranicznych stronach i rzeczywiście jest odświeżony model GP PRO na 2016: 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 No podoba mi się czarny z czerwienią. Pozostaje przymierzyć. Dzięki Tomek. Jak będzię już dostępny daj znać to podjadę na przymiarkę. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Piuriel Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 A ktoś może coś powiedzieć o SECA i ich kombinezonach? Cena dobra jeżeli brać pod uwagę opis produktu to nawet za***ista. Może ktoś coś więcej? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi