Guzik Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Cześć, Czy ktoś z was montował może w jajku nawigację GPS pod szybą nad zegarami? Jeśli tak to czy moglibyście poradzić jak to zrobić, do czego montować jakąś blachę albo czy można dostać gdzieś jakich gotowy uchwyt do którego tylko przymocuję nawigację? Za wszelką pomoc z góry dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Powiem szczerze, że sam miałem ten problem, kombinowałem różne wersje ale zawsze coś było nie tak. Ale ponieważ mam uchwyt na navi z dość krótkim ramieniem, to ta zwyczajna przyssawka wylądowała na szkle obrotomierza. Jest idealnie płasko w końcu. Trzymało lux i nie było problemu z odczytaniem ekranu. Jeździłem też tak ze zwykłym telefonem i "czymało Panie" dokładnie takiego dedykowanego uchwytu ni ma, a obłości Jajka nie ułatwiają montażu Edytowane 13 Lutego 2015 przez Pitt.Łdz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek600 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja odsunolem lewa manetke i dalem na kierownice ja mam LARKA 35 AT 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 W moim jajku jest pozostałość po poprzedniku w postaci wbitej rurki przedłużającej manetkę od wewnętrznej strony. Tam był mocowany uchwyt, działał nienagannie. Jak wyciągnę jajko ze snu zimowego to mogę cyknąć fotkę. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jeszcze w miarę dobrym rozwiązaniem jest tankbag. Tylko trochę gorzej z obsługą no i trzeba sobie tak upchać plecak żeby pod dobrym kątem był telefon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 to ta zwyczajna przyssawka wylądowała na szkle obrotomierza. Jest idealnie płasko w końcu. Ja montuje na szkle od prędkościomierz, bo i tak gps pokazuje ile jedziesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nawigacja zamocowana przykręciłem do śruby trzymającej lewą manetkę. Muszę tylko wyłącznik zakupić bo się okazało że podstawka do LARK 35AT pobiera cały czas prąd. Przełącznik schowany będzie pod siedzeniem i wszystko będzie jak trzeba W linku prezentacja jak wyszło http://zapodaj.net/9ba0c600e9dc1.jpg.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Moto wczoraj wybudziłem ze snu zimowego, ale z tej radości zapomniałem zrobić fotke. Miałem zrobić to jutro, lecz mniemam że to już zbyteczne Mam do Ciebie pytanie. Zegarek to już był? 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Moto wczoraj wybudziłem ze snu zimowego, ale z tej radości zapomniałem zrobić fotke. Miałem zrobić to jutro, lecz mniemam że to już zbyteczne Mam do Ciebie pytanie. Zegarek to już był? Zegarek był już jak kupowałem motocykl. Ale pewności nie mam czy był od samego początku bo zegarek jako jedyny paruje jak jest chłodno do póki się nie rozgrzeje dobrze motocykl. Podejrzewam że seryjnie mogło go nie być ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt.Łdz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Były zegarki w serii przy niektórych wypustach, dokładnie takie. W mojej ex 750 też był, ale nie parował. Nigdzie nie doszukałem się, od czego to zależało, ale nie jest to raczej żadne limited edition tylko pewnie były w "opcji" jak kiedyś zamek centralny w samochodach Edytowane 12 Marca 2015 przez Pitt.Łdz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jak obiecałem, załączam fotke mojego patentu 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 dobry patent, a nie masz dłuższej kierownicy z prawej strony przez tą rurkę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 dobry patent, a nie masz dłuższej kierownicy z prawej strony przez tą rurkę? No właśnie, jak to wygląda? Trzyma się ta kierownica? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jest wciśnięta na siłę i świetnie zdawała egzamin. Osobiście nie mam uchwytu, nie demontuje bo mam w planach nabyć uchwyt. Nie ma też wpływu na sterowność. 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi