krasus Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 hej, Na łódzkie forum trafiłem przypadkowo ze 2-3 lata temu, pamiętam że szukałem jakiegoś info o sklepach w regionie. Zaglądam od tamtego czasu, a i zarejestrowałem się też już jakoś z rok temu. Trochę przydatnego info udało mi się już tutaj znaleźć, za co Wam dzięki. W każdym razie do tej pory czaiłem się z partyzanta a od nowego sezonu pewnie zacznę się trochę uzewnętrzniać. 3stka już u mnie była świętowana, ostatnie 2 sezony na hondowskiej pancerfałce przejeździłem, której z racji mieszkania w ścisłym centrum łdz używam jako commutera (ZDITowi i planistom w tym mieście środkowy palec za brak myślenia i te %&&((#@ korki! non stop) i weekendowych luźnych pojeżdżawek. Moto może niezbyt spektakularne, ale to świetny UJM na co dzień. Niestety nie mogę znaleźć dla niej następcy i prędzej dorzucę jej towarzystwo życzę efektywnych przygotowań do, no i bezpiecznego i udanego sezonu. (zima już odpuszcza!) 0 Cytuj
Dann Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Siemasz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rogal Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Wreszcie jakieś treściwe przywitanie. Siemanko kolego 0 Cytuj ...
Nico Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Siemanko! No zima sie żegna powoli 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Joker94 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Cześć :-) 0 Cytuj "...a żyć możesz tylko dzięki temu za co mógłbyś umrzeć..."
Emil89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi