Skocz do zawartości

Wyjątkowy Pomysł Na Prezent Dla Faceta :)

Mark_Ka

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś grzebiąc w sieci znalazłem ciekawą stronę http://motoprezent.pl/kategoria-cat-catPrezenty-29.html - i od razu pomyślałem o... Zgadnijcie :smile:

Teraz tylko pozostaje pokazać lubej i czekać na urodziny a to dopiero we wrześniu :P

Był ktoś na czymś takim ? Zawsze jest strach że wkupujesz kupon a potem wychodzi mega lipa. Bardzo długo się przekonywałem do grupona właśnie z tego powodu.

Edytowane przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji)

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

pomysł fajny, z tego co pamiętam to MarioKawa dostał kiedyś taki gift, napisz do niego to ci powie co i jak to wygląda

pomysł fajny, z tego co pamiętam to MarioKawa dostał kiedyś taki gift, napisz do niego to ci powie co i jak to wygląda

Aha może tam - choć chyba w czołówce top 10 są inne firmy jakieś też.

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

Opcja bardzo fajna na pewno daje dużo frajdy nam zwykłym śmiertelnikom których nie stać na takie luksusy. Czego tu się bać? Czytasz regulamin i jeżeli nie ponosisz ogromnych kosztów w razie zniszczenia pojazdu to gaz do dechy. Zanim wsiądziesz masz instruktaż co i jak. Jest też strona prezentmarzen.com z podobnymi ofertami. A także stoisko w manufakturze (na górze przy ruchomych schodach na przeciwko sklepu bershka). Ja już od dwóch sezonów się zbieram na jazdę enduro ale zawsze coś... Może w tym się uda. :smile: Puki co na luksusowe auta mnie nie stać i w sumie trochę szkoda kasy... Może kiedyś.

Edytowane przez esquina (wyświetl historię edycji)

Osobiście bardzo dużo rzeczy kupuję na gruper, groupon, citeam, fastdal, kupbon i podobnych stronkach i muszę powiedzieć, że usługi są ok. Zdarzały się niedogodności czy niedomówienia, ale były to pojedyncze przypadki. Często z takich stron zamawiam noclegi, kursy czy usługi mechaniczne. Co do jazdy samym supercarem - nie mam doświadczeń z takimi dealami ale myślę, że jedno czy dwa okrążenia d*py nie urywają. No ale co kto lubi. Osobiście wolałbym skok na bungie z 222 - jest takie miejsce w Polsce :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

To pójdziemy razem i ja wypchne ciebie a ty mnie za sobą pociągniesz i sprawa załatwiona

to ja się do was dopisuję co prawda kiedyś mi żona powiedziała że taniej może mnie z wieżowca zepchnąć ale chyba wolę z samolotu :smile:

• 8 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Przewrotnym prezentem dla mężczyzny jest seksowna kobieta, którą ubierze jego partnerka :smile: Przecież te seksowne ciuszki to przede wszystkim frajda dla męskich oczu. Inspiracji ja zwykle szukam tutaj: https://obsessive.com/pln_pl/produkty/koszulki-i-sukienki/sukienkiO, takie właśnie mam zabawne pomysły na prezent - a co ważne - nie kosztuja miliona złotych monet :smile:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jakiś moto gadżet na pewno będzie spoko ;)

Przeszłość buduje nas jako ludzi. Blizny, które pozostawia, kształtują nas, a to, jak sobie radzimy z jej konsekwencjami, rzeźbi naszą duszę

• 3 tygodnie później...

Sama aktualnie zastanawiam się nad prezentem dla mojego męża. Zbliża sie nasza rocznica tak wiec chciałabym aby prezent był ogólnie na tip top Jak się zapatrujecie na kupno jakiegoś eleganckiego zegarka? 

Mam na oku dwie marki

Skagen

Adriatica

Którą byscie wybrali? Bo adriaticę znam i widzęze wiele osób sobie chwali ich zegarki. Z drugiej strony te od Skagena po prostu bardziej mi się podobają :smile: 

Zegarek to rzecz gustu, mi osobiście podobają się bardziej zegarki Adriatica.  Masz na myśli jakieś konkretne modele ? 

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

A ja ci powiem że jak ci sie podobają Skageny czemu się z resztą nie dziwię to bierz, bardzo fajne zegarki na dobrych mechanizmach i moim zdaniem bardzo eleganckie 

Gdzieś niestety czytałem, że zwłaszcza dla przesądnych zegarek nie jest najlepszym prezentem dla drugiej połówki. Jeśli oczywiście ktoś wierzy.

Jeśli chodzi o skok ze spadochronem to polecam.....zajefajna sprawa.....tylko pamiętajcie że strasznie wciąga jak ktoś lubi adrenalinę :smile:

Dla faceta polecałbym jakaś strzelnicę gdzie można postrzelać z rożnych rodzajów broni. Też wyjątkowe przeżycie jeśli ktoś lubi takie klimaty- są takie oferty na grouponach i innych.

• 2 tygodnie później...

Według mnie opcja pierwsza. Bardzo ladny zegarek.

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Tak jak eramus stwierdził - to jest rzecz gustu i musisz naprawdę wiedzieć co lubi osoba którą chcesz obdarować i czy będzie chciała go nosić- ja tam mam zegarek, którego nie zdejmuję praktycznie wogóle i raczej nie sprawiło by mi radości gdybym dostał kolejny.