jaquzie Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Cześć, W imieniu znajomka zapraszam Was na Slajdowisko z wypadów po Czarnogórze, które odbędzie się 15.02, start o godzinie 20:00! Event na face pod linkiem: https://www.facebook.com/events/652429358196094/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming a poniżej można znaleźć face Mo2oXplorers: https://www.facebook.com/Mo2oXplorers?fref=ts a tutaj przykłądowy szybki trailerek: Pzdr. Jaquz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Polecam! Dominik dobry gawedziarz a i materiału ma wiele :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 to idziemy zobaczyc bo w tym roku bałkany 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Również zawitam ze znajomym bo też w tym roku kierunek południe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Więcej materiału Dominika na fejsie Mo2oxplorers 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 oj Gawędziarz, Gawędziarz ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Pojechał Arkham, oj https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/10995293_10153012434360250_359774569704184698_o.jpg 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Taaa :-D moda na sukces to pikuś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 mnie "rozwaliło" stwierdzenie: "play włącz" 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 złodziej myszki - mistrz wieczoru Dzięki Dominikowi vel "Gawędziarzowi" wiem, że chcę zwiedzić Czarnogórę (oczywiście na moto) chociażby po to żeby zobaczyć byłą bazę łodzi podwodnych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 zwiedzić chętnie ale Monastyry będą mi się długo śniły po nocach 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 oj Gawędziarz, Gawędziarz ... Trochę można by przyśpieszyć prezentację faktycznie ale w sumie też mogę stwierdzić, że zostałem zachęcony do zwiedzenia Czarnogóry Tak z ciekawości, o której skończyły się opowieści, bo jak ja wychodziłem koło 22 z pubu to nie wyglądało żeby przed 00 się wyrobił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Trochę można by przyśpieszyć prezentację faktycznie ale w sumie też mogę stwierdzić, że zostałem zachęcony do zwiedzenia Czarnogóry Tak z ciekawości, o której skończyły się opowieści, bo jak ja wychodziłem koło 22 z pubu to nie wyglądało żeby przed 00 się wyrobił Chyba w okolicach 22.30 Dominik się poddał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Na jakimś zlocie przy okazji poproszę go o replay 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Na jakimś zlocie przy okazji poproszę go o replay i wtedy go można nagrać żeby zawsze w dowolnym momencie można było sobie odtwarzać te wspomnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) No tyle tylko że z opowiadań wynikało że najfajniejsze miejsca są dla endurowatych ;] Ogólnie całkiem ok , tylko faktycznie można to było trochę streścić. No i mało dzidowania w tych filmikach ;D Przed 0.00 się wyrobił Edytowane 17 Lutego 2015 przez WojtasLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dominik całkiem niedawno wsiadł na gs a jeździł szlifierka materiał był z 8 lat więc wszystkim się dojedzie napewno udzieli wielu wskazówek na priv :-) tylko trzeba sobie duuuzo czasu zarezerwować :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 My sobie robimy śmichy chichy ale to troszkę tak z zazdrości, przynajmniej Ja , przynajmniej wiem już co czują moi znajomi jak zaczynam mówić o motocyklu... A tak na poważnie, widać było, że Dominik jest pasjonatem i chciał podzielić się wszystkim. Domyślam się, że nawet w 20% nie da się przekazać tego co przeżył, tych emocji, wrażeń, widoków... To chyba tak już jest, JA również na pytanie "jak to jest latać na moto" nie umiem tego ująć prosto, krótko i zwięźle słowami, tego po prostu trzeba doświadczyć samemu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dominik przyjechał do mnie koło 16 i zaraz po zaparkowaniu rumaka zarzylismy troszkę wody rozmownej więc jezyczek się rozwiązał ( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dominik przyjechał do mnie koło 16 i zaraz po zaparkowaniu rumaka zarzylismy troszkę wody rozmownej więc jezyczek się rozwiązał ( hahahaha, a Ja tu klimatycznie poleciałam hahahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 K1200s to nie taka znów szlifierka ale GS faktycznie fajniejszy... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi