Michallica Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 jakieś niepokojące dźwięki i drgania się pojawiły. Przy 300km/h to normalne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 grupa pierwsza o 8. pod Castoramą ul. Zgierska i pomodlimy się o zdrowie dla Rafała ! LwG 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mam nadzieję, że to jakaś pierdoła bo wróciłem z Bełchatowa na kołach bez problemu. Miejmy nadzieję, że to jakiś drobiazg i jutro wszyscy polecimy najwyżej trochę wolniej Pogoda zaklepana także do zobaczenia jutro rano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jest dobrze rozsypało się łożysko przedniego koła. Dziwne było wymienione przed sezonem .Już wymienione wszystko gra picuje czarnulke do zobaczenia jutro (Grupa III) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja i Nameless też się piszemy na trzecią grupę o 9 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielufireblade Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Podłącze się pod gr. III blisko i o dobrej godzinie po tygodniowej tyrce trzeba się przespać i polatać na moto!!!!!! Rafał zapoczątkował należy mu się to! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek954 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Jak jest ktoś chętny na szybsze tempo to zapraszam na Statoil na Zgierskiej przy bałuckim o 10:00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Idę spać i rano na koń! Melduję się w III grupie ok 9 Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki za super wypad PIT sprawdził się jako przewodnik wycieczki , jednak następnym razem przygotuję się lepiej jak wydumam jakąś trasę żeby nie było tylu przygód Chociaż koniec końców zakręty były. Jak ktoś zechce się podzielić zdjęciami to byłoby ekstra Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Pierwszy raz jechałem z wami i już wiem że nie ostatni PIT jako przewodnik faktycznie super Dzięki za fajny wypad Nagrywałem trasę ale niestety bateria nie wytrzymała Jak zrzucę zdjęcia to oczywiście się podzielę Dzięki i do następnego razu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielufireblade Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Było GICIOR pozdrowienia dla Wszystkich A teraz Wasze zdrowie LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 było ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No spoko trasa nie do końca fajna ale obleci. Dzięki za wycieczkę. LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dziękuję za wspólny wypad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 My również dziękujemy za udany spacer oraz czekamy na następny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Kilka fotek z dzisiejszej wycieczki. Głównie zabytki, bo motocykle każdy widział https://mega.co.nz/#!fsJlSLKZ!eyoJpGglX19O-d41mEH07YnzZZOQvIbbqRmmWSwvNVg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Przyłączam się do podziękowań fajny wypad. Przepraszam za agroturystykę ale nie przygotowywałem się na pilota (zostałem wkręcony na miejscu ), a moja nawi prowadzi swoimi drogami. Ale na pewno byliśmy atrakcją przejeżdżając przez wioski i powrotna trasa także MaDDogY plan był dobry a wyszło nieźle. Pani na bramce w Domaninie w pierwszych słowach z uśmiechem powiedziała "A ja sobie w sobotę wzięła żeby odpocząć bo ruchu niema. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Również dołączamy się do podziękowań za fajny wypad - w Licheniu co prawda rozdzieliliśmy się i niektórzy zostali dłużej - ale za to zaliczyliśmy święcenie, wypad nad wodę w Ślesinie i zakręty w drodze powrotnej. Tylko sił i czasu na grilla już nie starczyło . Mamy trochę zdjęć więc kilka wrzucimy do galerii. Pozdrowienia dla całej ekipy Licheń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek K71 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzięki Było naprawdę zacnie. Drobne problemy przy nawigacji dodały kolorytu przygodzie. Oby więcej takich tras! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja również dziękuję za wszystkim za wypad. Było świetnie. Czar prysł dzisiaj, bo okazało się, że moja Diva chlapnęła cały olej, a tego się kompletnie nie spodziewałem. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Czar prysł dzisiaj, bo okazało się, że moja Diva chlapnęła cały olej, a tego się kompletnie nie spodziewałem. Ciepło było to jej się pić chciało a tak serio jak chcesz to napisz na PW dam ci namiar do speca od Yamahy , coś poradzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ciepło było to jej się pić chciało a tak serio jak chcesz to napisz na PW dam ci namiar do speca od Yamahy , coś poradzi Poszedł priv. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Wrzuciłem zdjęcia z kamerki z przejazdu do Lichenia niestety część z jakimś robalem na pierwszym planie Zdjęcia są zoptymalizowane do internetu żeby nie nadwyrężać zasobów serwera wiec tracą na jakości gdyby ktoś miał potrzebę posiadania pamiątki w lepszej jakości proszę PW z mailem. Choć jakiegoś artyzmu niema Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki za wrzucenie zdjęć PIT. Jak dla mnie są jak najbardziej w porządku Czar prysł dzisiaj, bo okazało się, że moja Diva chlapnęła cały olej, a tego się kompletnie nie spodziewałem. Szkoda że starty w "motocyklach" są miejmy nadzieje że to nic bardzo kosztownego Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez MaDDoggY (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dzięki za wrzucenie zdjęć PIT. Jak dla mnie są jak najbardziej w porządku Szkoda że starty w "motocyklach" są miejmy nadzieje że to nic bardzo kosztownego Okazuje się, że nic kosztownego. Popuszcza oring na czujniku luzu. Wyczyszczone, dokręcone i do obserwacji. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi