Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pomyślałeś może kiedyś, żeby nie umieszczać tak ewidentnych wykroczeń jak to wyprzedzanie na przejeździe w Babach? Albo nie zwracasz na to zupełnie uwagi, albo liczysz, że będziesz się mógł kiedyś pożalić utratą 300zł.

Druga sprawa: robisz materiał dostępny publicznie i zaczynasz od słów: "k**wa, te j**ane troczki" - ogarnij się :blink:

Myślę że w internecie słowa to normalność dlatego cieszę się. Wykroczenia. To nie ja znalezione w internetach

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

O wow, dawne mnie tu nie było.
Pamiętam jak zaczynałeś.
Pytałeś jak podobają się pierwsze filmiki. Pamiętam gdzieś tam w komórce opisywałeś swoje moto. To chyba było z750? No nie istotne. Ale pamiętam jak ludzie po Tobie jechali, czy to tu, czy na ścigacz PL. Nie zraziłeś się, realizujesz to co lubisz i mimo, że Twój głos nadal mnie drażni na tyle, że Twoim widzem nie jestem, to jednak gratuluję zaparcia i prawie 7000 subskrypcji!!!

LwG Bednar.

...

Opublikowano
Dnia 22.11.2017 o 18:54, Rogal napisał:

O wow, dawne mnie tu nie było.
Pamiętam jak zaczynałeś.
Pytałeś jak podobają się pierwsze filmiki. Pamiętam gdzieś tam w komórce opisywałeś swoje moto. To chyba było z750? No nie istotne. Ale pamiętam jak ludzie po Tobie jechali, czy to tu, czy na ścigacz PL. Nie zraziłeś się, realizujesz to co lubisz i mimo, że Twój głos nadal mnie drażni na tyle, że Twoim widzem nie jestem, to jednak gratuluję zaparcia i prawie 7000 subskrypcji!!!

LwG Bednar.

To prawda. Mam swoją pracę za którą są pieniązki i dzieki temu mogę robić to co lubię. Czyli jeździć i nagrywać, bo to zabawa. Myślę, że troszkę lepiej sie ogląda bo i ja dłużej nad tym siedze. Trochę gadki, muzyka...no milsze dla przyswojenia. Ten głos...kurde uwierz mi, też chciałbym go zmienić. Wiem, że to może być trudne ale rzuć proszę okiem na ten filmik gdzie latamy razem z triumphem 675 daytona po łódzkim podwórku i daj znać. Twoja opinia jest dla mnie ważna. Myślę, że powinna Ci się spodobać bo jest sporo śmiechu i gadki na intercomie, tylko przewiń sobie od chyba 4 minuty bo tam tylko moja gadka.

Opublikowano

No więc....
Obejrzałem! Od samego początku do ostatniej sekundy.
Też się zgadzam, że po niżej 10 stopni to męka, ba, nawet po niżej 15 jazda mnie wkurza, bo nie mogę wykorzystać motocykla (przyczepność) tak jak bym chciał. Ale co do filmiku...
Mega dzięki za objazd po Pabianicach. Rodzinne miasto i jakoś tak na obczyźnie mi się za nim ckni.
Twój głos, jego barwa, akcent (tak jakoś zaciągasz) mnie nie przekonują! Przy stole z Toba bym usiadł, flaszkę zrobił, ale nagrań niestety nie przepchnę.
Rodzaj humoru, też do mnie nie trafia, ale to dlatego, że poruszaliście kwestie, które was śmieszą i nie koniecznie muszą innych.
Musze tutaj posłużyć się wzorem, jakim jest dla mnie CODA. On kiedy nagrywa, bardzo spokojnie jedzie, nie widac u niego łamania przepisów, jest przy tym opanowany. Bardzo mi się to podoba. Może nawet jest trochę za spokojny, bo zdarzyło mi sie zdrzemnąć na jego monologach, ale to jego opanowanie, jest takie profesjonalne, że aż samemu chce się zaraz iść na moto i pojeździć dla czystej przyjemności. Jest inspirujący.
Ty, gdzieś tam się wqrwiasz, rzucisz ty chuju, odwiniesz manetkę na podwójnej...
Temat do odcinka, to nie wszystko, uważam, że trzeba jeszcze czegoś. Nie wiem czego, ale nie znalazłem (prócz mojej rodzinnej miejscowości) niczego w tym odcinku, co by mnie ujęło.
Wstawki, muzyczka, przerywniki.... uważam że są na poziomie dobry+, widać że się starasz, ale np MotoBanda, robi to genialnie!!!
Myślę, że przydałby Ci się scenariusz. Na odcinek, lub całą serię. Coś czym zaciekawisz.
Nie wiem, "Piękne Łódzkie Nielegalne".
Coś o tym bardziej nielegalnym motocyklowym świecie. Żłobnica... wstawki jak chłopaki walą na laćka. Kilka szybkich przejść. Coś, co się dzieje na Delu. Może nagrać coś z Killing the streats.
CODA zaczął od tego, jak poprawnie zmieniać biegi... Tez musisz znaleźć jakiś pomysł, bo wycieczki w koło komina z żartami, które lubisz ty i mucha, nie są wciągające, choć sam monolog z początku, coś opowiadający, coś o owiewkach... Podobał mi się.
No nic, powodzenia!

A, Ps.
Też taki plecak jak ma mucha kupiłem :biggrin: Wczoraj do mnie przyszedł, za 10 funtów, w fajniejszym "malowaniu" :biggrin:

...

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@B3DNAR przyznaj się komu ze ścigacz.pl zalazłeś za skórę, że Cię obsmarowali?
https://www.scigacz.pl/Sebixy,oceniaja,czyli,Bednar,Moto,robi,przeglad,ofert,uzywanych,motocykli,32270.html

Średnio przypada mi do gustu ten portal tym bardziej, że jedyne co robią ostatnio moim zdaniem to wrzucanie starych filmików z youtube. Gdzieś im umknęła merytoryka ostatnio...

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Bednar jako Sebix na moto tylko w dresach :smile:

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano (edytowane)

fakt że niektóre kwestie też mi się nie podobają typu ocenianie gustu właścicieli ów motocykli, w sensie jak ktoś chce mieć czachy na boczku  motocykla za 30k i wydaje na to dodatkowe 2k to jego sprawa, jego sprzęt i ja bym akurat bardziej docenił taką personalizację sprzętu bo sam to robię ale taki artykuł w ścigaczy to jest żenada, szczerze mówiąc nie wiem czy nie można by tego o jakiś paragraf oprzeć w sensie skoro jest to osoba publiczna (bo jest) to jest to działanie na jego szkodę (ewentualna w skutkach mniejsza oglądalność = mniejsze ilość subskrybcji = mniejszy przychód). Adam obadaj sprawę pod kątem prawnym.

Edytowane przez kosmaty (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ze strony Ścigacza mega kiepskie zagranie, bo w zasadzie teraz każdy powinien wzajemnie obrzucać się gównem i publicznie wytykać wady i zalety innych portali, filmów. Myślę, że jest to ich sposób na reklamę, bo mają im się tylko zgadzać statystyki odwiedzin strony w redakcji.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Ale z jeszcze jednej strony ostatnio jest taka filozofia że nie ważne jak się mówi ważne żeby się mówiło, a ściacz swoim artykułem spowodował że kilka osób poznało kanał Bednara.

Opublikowano
Dnia 26.02.2018 o 21:29, kosmaty napisał:

jest to działanie na jego szkodę (ewentualna w skutkach mniejsza oglądalność = mniejsze ilość subskrybcji = mniejszy przychód).

W jaki sposób wstawienie filmu gdziekolwiek może zmniejszyć oglądalność? Tym bardziej na takim portalu jak ścigacz...

Dnia 26.02.2018 o 21:29, kosmaty napisał:

Adam obadaj sprawę pod kontem prawnym.

I jak już obada to pod tym "kontem" to jaki będzie wniosek? Że może się obrazić? Dajcie spokój...

GS500 icon3.png

Opublikowano
3 godziny temu, karwoj25 napisał:

I jak już obada to pod tym "kontem" to jaki będzie wniosek? Że może się obrazić? Dajcie spokój...

Jak moja babcia :biggrin:
-Dajcie spokój, szkoda czasu i tak nic z tego nie "bedzie" ;)

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Witam Was Kumple! Dlaczego mam ruszac to pod kątem prawnym. Wazne, że coś sie dzieje. Mnie jednak boli to, że nie każdy zrozumiał jaki jest content tego filmu. Miał byc to charakter rozrywkowy. Tym bardziej, że nie da się ocenić stanu idealnie ze zdjęcia. Miało być śmiechu i szydery. Zrobiłem to raczej świadomie. 

Opublikowano

Tym razem bardziej merytorycznie razem z Motorwings. 

Głęboko wierzę, że zima niedługo sobie pójdzie. Ale jak optymalnie przygortować maszyne do sezonu? O tym dowiecie się w tym merytorycznym poradniku. Dodatkowo obalimy kilka mitów. Zapraszam gorąco do sprawdzenia, bo temat na czasie!
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem Ci Bednar, że szacunek.
Oczywiście, zdania nie zmienię. Twój sposób bycia czy głos nadal nie bardzo mi leżą. Ale montowanie filmików to inna sprawa.
Kupiłem kamerkę, siedzę na necie i uczę się Adobe Premier :P Teraz dopiero widzę ile to kosztuje czasu i wysiłku żeby zrobić dobry materiał. 
Więc... Robisz dobrą robotę.

...

Opublikowano
Dnia 24.05.2018 o 23:05, Rogal napisał:

Powiem Ci Bednar, że szacunek.
Oczywiście, zdania nie zmienię. Twój sposób bycia czy głos nadal nie bardzo mi leżą. Ale montowanie filmików to inna sprawa.
Kupiłem kamerkę, siedzę na necie i uczę się Adobe Premier :P Teraz dopiero widzę ile to kosztuje czasu i wysiłku żeby zrobić dobry materiał. 
Więc... Robisz dobrą robotę.

Pisz do mnie na fb. Ja juz mam oblatane premiere w każdą stronę. Chętnie pomogę we wszystkim!

• 2 tygodnie później...