Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Historia edycji

kosmaty

kosmaty

fakt że niektóre kwestie też mi się nie podobają typu ocenianie gustu właścicieli ów motocykli, w sensie jak ktoś chce mieć czachy na boczku  motocykla za 30k i wydaje na to dodatkowe 2k to jego sprawa, jego sprzęt i ja bym akurat bardziej docenił taką personalizację sprzętu bo sam to robię ale taki artykuł w ścigaczy to jest żenada, szczerze mówiąc nie wiem czy nie można by tego o jakiś paragraf oprzeć w sensie skoro jest to osoba publiczna (bo jest) to jest to działanie na jego szkodę (ewentualna w skutkach mniejsza oglądalność = mniejsze ilość subskrybcji = mniejszy przychód). Adam obadaj sprawę pod kątem prawnym.

kosmaty

kosmaty

fakt że niektóre kwestie też mi się nie podobają typu ocenianie gustu właścicieli ów motocykli, w sensie jak ktoś chce mieć czachy na boczku  motocykla za 30k i wydaje na to dodatkowe 2k to jego sprawa, jego sprzęt i ja bym akurat bardziej docenił taką personalizację sprzętu bo sam to robię ale taki artykuł w ścigaczy to jest żenada, szczerze mówiąc nie wiem czy nie można by tego o jakiś paragraf oprzeć w sensie skoro jest to osoba publiczna (bo jest) to jest to działanie na jego szkodę (ewentualna w skutkach mniejsza oglądalność = mniejsze ilość subskrybcji = mniejszy przychód). Adam obadaj sprawę pod kontem prawnym.

• Dodaj nową pozycję...