Skocz do zawartości

Bednar Moto

B3DNAR

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj Rico tez użytkuje hero 4 Silver i jak dla mnie najlepsza opcja jest 1080 60 klatek miejsca Ci tak bardzo nie wciągnie a ogląda się super płynnie i przyjemnie

• 2 tygodnie później...
Żółtodziub_Z_Łodzi

niby on może w 4k nagrywać ale nie wiem

Jak masz na czym odtworzyć 4K to warto parę filmików nakręcić w takiej rozdzielczości. Ale zżera to pamięć momentalnie ;) Jeśli nie masz TV 4K to ta jak napisał Kwiatek. Lepiej w 1080p i 60 klatkach. Śmiga to płynnie i bardzo fajnie się ogląda :smile: 

Ale to 4k ma tylko 25klatek :P dla mnie bezsens :P ale może się nie znam...

Kamerka przyszła w poniedziałek i jak nagrywałem w 1080p i 60klatek to było widoczne klatkowanie lepiej sobie radzi przy 1080p i 30klatkach.Dziś nagrywałem w 720p i 120klatkach. Jutro zerkbę co z tego wyszło :smile: dzięki za odpowiedzi :smile:

Najs trip Bednar B)

Aż mi się przypomina moja Cro jakiś czas temu jeszcze na Kawce.. (ah, to były czasy młodości i bólu d..y od Kawki, nie to co teraz, wygoda Panie) ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Ked2RymS54o

ps. fajna muzyczka od 7:50 :whistling::smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

• 2 tygodnie później...

Dawno takich głupot nie słuchałem :blink:

"nie jest to żadną nowością, że wyprzedzanie to jest najbardziej niebezpieczny manewr" - i dlatego wyprzedzam przez pół kilometra na podwójnej ciągłej <_<

"to jest jak ku*wa z motyką, naku*wiasz, a wiesz, jest drugi koniec i Cie może pier*olnąć w głowę" - to sobie nawet zapiszę gdzieś...

post-5208-0-89580700-1472662909_thumb.jpg

GS500 icon3.png

"nie jest to żadną nowością, że wyprzedzanie to jest najbardziej niebezpieczny manewr" - i dlatego wyprzedzam przez pół kilometra na podwójnej ciągłej

Tak dla przykładu

Kontrowersyjnie ale musiałem się wypowiedzieć

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Nie pomyślałeś może kiedyś, żeby nie umieszczać tak ewidentnych wykroczeń jak to wyprzedzanie na przejeździe w Babach? Albo nie zwracasz na to zupełnie uwagi, albo liczysz, że będziesz się mógł kiedyś pożalić utratą 300zł.

Druga sprawa: robisz materiał dostępny publicznie i zaczynasz od słów: "k**wa, te j**ane troczki" - ogarnij się :blink:

GS500 icon3.png