struna Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ale chcesz wykupić karnet? Czy masz może jakąś kartę sportową? Na OK System: https://www.oksystem.pl/faq znajdziesz wiele siłowni w Łodzi, które nadadzą się dla początkującego. Na przykład Wake Up Fitness , Verte Club, Vera Sport i wiele innych. Przejrzyj sobie stronę. Możesz też wybrać dyscyplinę, jaka by Cię zainteresowała. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Fitness Rytm bez umów i instruktor do dyspozycji w cenei dla kazdego 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madlin Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 ja mam z pracy wykupioną karta multi sport i to fajna opcja jeśli ktoś chce zacząć ćwiczyć na siłowni Ja najczęściej chodzę do FitFabric 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Na Mcfit są czasami fajne oferty, ja mam karnet za 39 na mies. Siłownia fajna jeśli trenuje się w godzinach do ok 16, bo potem tłok 😣 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Taka ciekawostka u sąsiada Putina http://www.js.pl/10-kilometrow-kwadratowych-silowni-na-stworzonej-ze-zlomu/ 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panartur Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Zastanawiałem się kiedyś nad takim treningiem bo faktycznie wygląda to zachęcajaco jednak odrzuciłą mnie tutaj cena takiego treningu bo nie jest to tanie. I jednak postanowiłem trenować samodzielnie. Poza tym z tego co wiem to nie da się za jego pomocą zbudować mięśni. Da się oczywiście poprawić wydolność i wytrzymałość. Jednak jeśli chce się ładnie zbudować ciało to trzeba chodzić na silównie przynajmniej 3 razy w tygodniu Inaczej nie będzie to takie skuteczne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edkow Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Polecam zorganizowanie sobie domowej siłowni. NIe jest to wcale takie problematyczne oraz nie jest to wcale takie drogie, obecnie w sklepach sportowych mozna kupić wyposazenie za grosze, w pierwszej kolejności warto kupić hantle kettleball matę do cwiczeń ławeczkę ( jeśli nie ma się miejsca na postawienie standardowej ławeczki to mozna zastanowić się nad ławeczką składaną) Jedyny problem będzie ze znalezieniem miejsca na domową siłownię, jednak jeśli się chce to na pewno wygospodaruje sie jaką szafkę na pochowanie sprzętu sportowego. https://trainingshowroom.com/20-wyposazenie Edytowane 2 Września 2019 przez Edkow (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi