Skocz do zawartości

Polecana Siłownia Dla Początkującego

Mark_Ka

Rekomendowane odpowiedzi

Ale chcesz wykupić karnet? Czy masz może jakąś kartę sportową? Na OK System: https://www.oksystem.pl/faq znajdziesz wiele siłowni w Łodzi, które nadadzą się dla początkującego. Na przykład Wake Up Fitness , Verte Club, Vera Sport i wiele innych. Przejrzyj sobie stronę. Możesz też wybrać dyscyplinę, jaka by Cię zainteresowała.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Na Mcfit są czasami fajne oferty, ja mam karnet za 39 na mies. Siłownia fajna jeśli trenuje się w godzinach do ok 16, bo potem tłok 😣

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zastanawiałem się kiedyś nad takim treningiem bo faktycznie wygląda to zachęcajaco jednak odrzuciłą mnie tutaj cena takiego treningu bo nie jest to tanie. I jednak postanowiłem trenować samodzielnie. Poza tym z tego co wiem to nie da się za jego pomocą zbudować mięśni. Da się oczywiście poprawić wydolność i wytrzymałość. Jednak jeśli chce się ładnie zbudować ciało to trzeba chodzić na silównie przynajmniej 3 razy w tygodniu ;)

Inaczej nie będzie to takie skuteczne ;)

• 4 miesiące temu...

Polecam zorganizowanie sobie domowej siłowni. NIe jest to wcale takie problematyczne oraz nie jest to wcale takie drogie, obecnie w sklepach sportowych mozna kupić wyposazenie za grosze, w pierwszej kolejności warto kupić

hantle

kettleball

matę do cwiczeń

ławeczkę ( jeśli nie ma się miejsca na postawienie standardowej ławeczki to mozna zastanowić się nad ławeczką składaną)

Jedyny problem będzie ze znalezieniem miejsca na domową siłownię, jednak jeśli się chce to na pewno wygospodaruje sie jaką szafkę na pochowanie sprzętu sportowego.  https://trainingshowroom.com/20-wyposazenie

Edytowane przez Edkow (wyświetl historię edycji)