Grinch Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Drodzy forumowicze, Gdzie w Łodzi lub okolicach mogę przymierzyć i dokonać zakupu kasku LS2 MX456? Oczywiście używałem przed chwilą forumowej wyszukiwarki i dziwi mnie że nie ma na tym forum żadnego wątku dotyczącego słów kluczowych: "ls2", "mx456". A może wyszukiwarka źle działa? Sam nie wiem Jako, że do tej pory mimo kilkuletniego stażu na dwóch kołach, nigdy nie interesowały mnie produkty z kategorii "enduro", nie mam pojęcia gdzie mógłbym to nabyć. Interesuje mnie LS2 MX345 i do niego jakiegoś Gogle Leoshi lub Fox. Proszę o podpowiedź gdzie znajdę dobry sklep z produktami "Enduro"? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zerknij na cyprysowej w enduro-cross. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Duży wybór kasków LS2 jest w Metro Racing na ul Wrocławskiej 1 może pomogą w znalezieniu modelu który szukasz . Edytowane 28 Stycznia 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 LS2 sprzedają również na Limanowskiego zaraz jak skręcisz z Włókniarzy, jeszcze przed wiaduktem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 W Dolko na Rojnej też mają LS2 powystawiane w sklepie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 W Motorwings widziałem LS2ki tez możesz podlecieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Cześć-zapraszam do sklepu na Limanowskiego 213-jest na miejscu MX456.Gogle leoshi też ( wszystkie dostępne kolory ) Pozdrawiam 0 Cytuj Sklep i serwis motocyklowy - Łódź Limanowskiego 213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi