mdfimage Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam orientuje się ktoś gdzie mogę wypożyczyć autolawetę na kat. B żeby miała najazd minium 5,2 metra? Bo większość wypożyczalni mam max 5m (jeśli zły dział to sorki) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 A gdzie już pytałeś? W jakich firmach. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bocianlask Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Co chcesz przewieźć? Znam kilka wypożyczalni, ale nie kojarzę żeby jakaś miała powyżej 5m najazd.... Najprędzej takie najazdy będą w ciężarowych na kat C....Wypożyczałem lawetę w Pabianicach... Renówka na pewno nie ma 5,2m i słabawa jest.... Jumper nie wiem jaki wymiar, ale pali swoje, a mocą też nie zachwyca masz namiar: 693 511 344, 791 029 631 Waltera Janke 50...Jest jeszcze opcja wypożyczenia podwójnej lawety, tam masz do dyspozycji długość około 8m, ale potrzebne jest auto z wbitym w dowód 3,5t na haku oraz B+E.Jak coś to prawko B+E posiadam.... Jakbyś chciał mam też lawetę ciąganą za samochodem, ale długość paki to 4,5m. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez bocianlask (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja brałem wDromaderze. Na zgierskiej ale nie wiem jaka długa. Bus wszedł 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi