Przemski Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2012 Siemanko 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!!
AndrzejCBR Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 kolejna cebra:) mam nadzieję ze posmigamy razem w sezonie 0 Cytuj
Dann Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 powitać 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
siwutek Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 witamy kundla - acha i ciebie też 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.
Aidekk Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 Cześć! Czekam na filmiki ze stuntu no i oczywiście rumaka 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi