rafik13 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam jako że zaczynam przygode z moto. za bardzo się nie znam więc prosze o opinie bo za wiele nie znalazłem na temat tej firmy . Dokładnie chodzi mi o ten model http://sklepmotocyklowypabianice.pl/sklep-motocyklowy-pabianice/odziez-motocyklowa/kurtki-motocyklowe/kurtka-skorzana-adrenaline-motega-kolor-czarny-detail Przymirzałem! wygląda OK i cena spoko ze spodniami około 1200zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Z tego co ja kiedyś zagłębiałem się w temat to marka Adrenaline należy do Intermotors/Liberty Motors i oni te ciuchy mają szyte na ich zamówienie. Skąd dokładnie to pochodzi to musisz doczytać na metce ewentualnie pojechać na Dąbrowskiego do nich i czegoś więcej się dowiedzieć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Czy przypadkiem Piotrek (na forum Skucha) nie ma takiej kurtki? Wydaje mi się że tak, możesz napisać do niego kolego na PW. Nick - Skucha 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Daj sobie spokój ze skorami Adrenaliny. Ja mam i po 4 sezonach zmieniła rozmiar albo nawet 2. O ile sama skóra się nie wytarła a szfy są całe o tyle ekspres wymieniłem 3 razy. Myślę że w tej kasie kupisz już niezła tekstylna kurtkę. Każdą skóra się rozciąga ale Adrenalina jest dla mnie mistrzem świata w tej dziedzinie. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Krzysiek_Z (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nenek17 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja posiadam do tej pory kombiaka Adrenaliny (starszy model) i słowa złego nie powiem, przeżyłem w tej skórze 3 dzwony z czego jeden bardzo poważny, skóra tego producenta robi robote oczywiście wg mnie jeżeli chodzi o rozciągnie się to fakt trochę się rozciągnęła ale tylko tak że dopasowała się do mnie, niestety sprawa zamków po 4 sezonie faktycznie nastąpiło zmęczenie materiału wczoraj wyrwałem kolejny tzn już 4 stosunek ceny do jakości wg fantastyczny . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie wiem jak ubiór z tej firmy ale ich buty pod kątem trwałości prezentują się rewelacyjnie. Po kontakcie z asfaltem jest tak minimalny ślad, że aż nie do wiary 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W opisie piszą że to nowa jakość marki ale dopóki nie kupie i nie sprawdze to sie nie dowiem mam jeszcze troche czasu może wpadnie mi coś innego w oko. Co do butów bo też potrzebuje mierzyłem Adrenaliny i powiem tak dla porównania przymierzyłem alpinestars smx 6 ten sam rozmiar do alpiny noga weszła ciężko ale w samym bucie wygodnie a w Adrenalinie noga weszła lekko ale w dwóch miejscach czułem ucisk moze to wina mojego platfusa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To tak jak porównywać dacie z renault. Niby to samo a zupełnie inne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 No tak ale myśle że stosunek jakości do ceny jest dobry w przypadku Adrenaliny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja też kupiłem adrenalinę tylko dla tego że był to moja pierwsza kurtką i na dodatek bardzo tania, więc w pełni rozumiem postrzeganie marki. Tym bardziej że model wygląda naprawdę nieźle. No ale ja się zraziłem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Każda opinia się przyda ! Ewentualnie jak macie jakieś ciekawe zestawy do 1500zł to chętnie rozpatrze ,moto na którym mam zamiar użytkować ubrania to cbr 600 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_Z Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zobacz kpl. Modeki oczywiście tekstylny AFT Sport. Po rabatach poza zezonem możliwe że kasy styknie. Jak dla mnie mega fajne z dwoma podpinkami. Jeździłem przy 10 jak i przy 25 stopniach oczywiście z podpinkami lub bez i daje rade. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDDoggY Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 W takiej cenie to jeszcze np Tschul jest, coprawda ja tego nie użytkuję ale mój znajomy sobie chwali może ktoś jeszcze się wypowie o tej marce na linku możesz sobie pooglądać jak to wygląda i chyba włodzi przymierzysz to też w korando.http://www.inter-luk.com/category/kombinezony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Też latam w Modece AFTSport, i testowałem przy 2,5 st i przy 30 st oraz w deszczu i na torze. Ale teraz przerzuce się na Spidi, tylko to troche inna półka cenowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Modeka fajna i praktyczna ale to bardziej do turystyki tak ją widzę.Bardziej mi podchodzi Tschul a w sumie zapomniałem o tej marce może dlatego że nie widziałem jej w tych sklepach co byłem, na pewno przymierze to kombi i opinie mile widziane o Tschul dzięki panowie😊 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W takiej cenie to jeszcze np Tschul jestJa polowałem właśnie na Tschula na ostatnim MotoWeteranBazarze i powiem... rozczarowałem się. Design mają świetne, strasznie mi się podoba a i jakość jest dobra! Ceny też mieli dobre, bo 500 zł za kurteczkę można było wyrwać ale niestety Tschul nie jest szyty na szczupłe osoby. Kurtki skórzane od Tschula, które mierzyłem wisiały koło łokci zaraz za protektorami i wyglądało to biednie. Po prostu na Tschula trzeba mieć trochę w łapie. To tak piszę z własnego doświadczenia Ostatecznie wyrwałem Hypnotika za bardzo dobrą cenę 400 zł i jestem zadowolony. Zdjęcie w temacie Moto Bazaru 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik13 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 W łapie mam 😋 i w pasie też więc może na mnie przypasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja polowałem właśnie na Tschula na ostatnim MotoWeteranBazarze i powiem... rozczarowałem się. Design mają świetne, strasznie mi się podoba a i jakość jest dobra! Ceny też mieli dobre, bo 500 zł za kurteczkę można było wyrwać ale niestety Tschul nie jest szyty na szczupłe osoby. Kurtki skórzane od Tschula, które mierzyłem wisiały koło łokci zaraz za protektorami i wyglądało to biednie. Po prostu na Tschula trzeba mieć trochę w łapie. To tak piszę z własnego doświadczenia Ostatecznie wyrwałem Hypnotika za bardzo dobrą cenę 400 zł i jestem zadowolony. Zdjęcie w temacie Moto Bazaru Nie przesadzaj Tomahouk jest szczupły i idealnie na nim leży. Wszystko zależy od tego, czy jesteś wymiarowy hehehe Odnośnie kombinezonów TSCHUL - póki co słyszałem same pozytywy. Tak na prawdę, gdyby nie moja okazja finansowa, to na nowy sezon sam nabyłbym właśnie TSCHUL'a. 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos_ Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam. Kolego jakbyś chciał mam na sprzedanie Spidi track czarną nówka sztuka kupiona w październiku2014r rozmiar 50 musze sie z nia rozstać bo waga poszła w górę Edytowane 1 Marca 2015 przez kokos_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi