Dann Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wszyscy sie chwała swym nabytkiem (oczkiem w głowie) nie będę gorszy... :)MOto zakupione wiosna 2010 rok z Piotrkowa tryb. Po długich przemyśleniach nad vfr 800 padło jednak na 900 rr fireblade.pomoc kolegów z forum fireblade nie oceniona :)Moto przyjechało z niemcowni 3 właścicieljestem 4 lata temu odblokowane na pełną moc ( w dowodzie mam wpisane 25 kw tak było zarejstrowane u nich) Moim zdaniem jedyne naj mniej spotykane malowanie fajera...Jedna fotka zaraz po kupnie oraz kilka fotek wygląd aktualny Oczywiście komentarze mile widziane:)lewa.P.S. zadowolony jestem jak nigdy z mojego fajera Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 No, trzeba przyznać nietuzinkowa maszyna. Malowanie może i niespotykane, aczkolwiek ja nie lubię wodotrysków. Każdy lubi co innego także "szerokości" na drodze Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Niezła maszyna jak damnie to był by jeszcze potwór nie do okiełznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 fajna, fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 fajna sztuka najlepsza do zapier....nia do zobaczenia na stacji fajowa szybka www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Bardzo ładnie się prezentuje honda:) Czy ty kolego nie jesteś użytkownikiem na forum fireblade.pl bo widzę że chyba ty wystawiłeś tam swoją hondę na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Właśnie jak swojej szukałem to też ją widziałem parę razy na alledrogo;) I przykuwa uwagę fajna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 good moto Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 tak jestem równiez w gronie forum fireblade,,,miałem plan sprzedać ale szkoda mi...chciałem cos wiekszego kupic... Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Szkoda sprzedawać dobre i pewne moto za grosze, a sprzedać za cenę którą jest warte to trzeba długo czekać aż się trafi ktoś kto się na prawdę zna i wie ile dany motocykl jest wart:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Szkoda sprzedawać dobre i pewne moto za grosze, a sprzedać za cenę którą jest warte to trzeba długo czekać aż się trafi ktoś kto się na prawdę zna i wie ile dany motocykl jest wart:)co prawda to prawda Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 więc po co sprzedawać www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Większość patrzy ceny motocyklów z allegro a jak wiadomo ponad połowa jak nie lepiej to nie są w najlepszym stanie żeby nie powiedzieć w tragicznym a jak chcesz sprzedać moto w naprawdę dobrym stanie to przyjeżdża ci taki osobnik co na allegro popatrzył na ceny i mówi ci że za te pieniądze co chcesz za swój motocykl to kupi coś nowszego i wo gule i tłumacz takiemu że moto tyle naprawdę warte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Niemcy to jest dziwny naród, kupują motory 900, żeby go zdusić na 25 kW. To czemu nie zwykła 250? Byłaby 3 razy tańsza w zakupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 po namysle i rozmowie z druga poławą) moto zostaje . . . Niemcy to jest dziwny naród, kupują motory 900, żeby go zdusić na 25 kW. To czemu nie zwykła 250? Byłaby 3 razy tańsza w zakupie.Z tego co wiem i poprzedni właściciel mi mówił to tym moto jeździł naprawde starszy osobnik i został zdławiony dla jego potrzeb..ale czy to prawda tak mam w dowodzie wbite kw i na fakturze odblokowania moto.... Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ładny sprzęcik LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Cos mi temat umarł więc odświeżam go troszku Sorry za jakość ale tylko taką możliwość nagrywania na razie mam Edytowane 24 Marca 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 O to teraz będzie fajer ział ogniem.. Niezły wydzier To jest dominator czy własna produkcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Własna produkcja... gdyż Micron dla mnie był za cichy ..nie dawał rady... P.S film był nagrywany z tzw db-kilerem Jeszcze będe chyba inaczej wydech przerabiał...trzymanie wydechu.. Edytowane 24 Marca 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Przylatujesz w sezonie na czwartkowe zloty do łodzi ? Muszę kiedyś podpatrzeć jak ten wydzier wyspawałeś i może sobie zrobię podobny Przyda się na specjalne okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Zawsze jestem tzn prawie.. zawsze.. 1 Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ładnie mruczy jak kicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Super wydech tez bym sobie taki sprawił, ale nie zamula Ci hanki na dolnym segmencie obrotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Szczerze jeszcze nie miałem kiedy sprawdzić jak lata na pełnym odkręceniu a na śniegu to to nie jazda... pójdzie nie długo na regulacje czyszczenie itd i bedzie ciepło to pewnie zdam relacje Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mialem fajera z 99 roku super sprzecik na winkle CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi