master611 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 witajcie bracia i siostry, przymierzam sie do zakupu kombiaka,fundusz gdzies do 2tys; pojawia sie problem co do rozmiaru,jestem dosc wysoki(185cm) a szczuply(ok 70kg), mozecie polecic jakies miejscowki gdzie najlepiej uderzyc co by nie zwiedzic pol polski i nic nie kupic? z kurtka raczej bym nie mial problemu bo rozmiar 50 raczej pasuje na mnie,gorzej jest ze spodniami,bo jak dlugosc jest ok to w pasie za szeroki ; / ; p jakies pomysly? Pzdr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Podpinam się z bardziej skrajnymi wymiarami. Jedyna kurtka jaką na mnie pasowała to...nadwymiarowka Ozone. Skłaniam się coraz bardziej ku szyciu na miarę u np. RetBike ale kombiakow chyba nie robią, a jak już to 1PC 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Kombiak 1 czy 2 częściowy? Ja zakupiłem fajną skórę teraz na MotoWeteranie od Hypnotika, mają sklep w Łodzi i pewnie mają do tego spodnie. Też rozmiar 50, nawet wklejałem w odpowiednim temacie a cena wręcz śmieszna jak za skórę. Znajdź kontakt do sklepu... a jak nie tam to masz jeszcze Motorwingsów, Wolfmoto i parę innych 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 1 czy 2 czesciowy to mi nie robi roznicy,wazne zeby pasowal ; p musze sie wybrac na maly maraton po sklepach ; d a jak nie dopasuje nic to zbroja i spodnie do tego pozostaja;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi