master611 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 witajcie bracia i siostry, przymierzam sie do zakupu kombiaka,fundusz gdzies do 2tys; pojawia sie problem co do rozmiaru,jestem dosc wysoki(185cm) a szczuply(ok 70kg), mozecie polecic jakies miejscowki gdzie najlepiej uderzyc co by nie zwiedzic pol polski i nic nie kupic? z kurtka raczej bym nie mial problemu bo rozmiar 50 raczej pasuje na mnie,gorzej jest ze spodniami,bo jak dlugosc jest ok to w pasie za szeroki ; / ; p jakies pomysly? Pzdr! 0 Cytuj
Ice Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Podpinam się z bardziej skrajnymi wymiarami. Jedyna kurtka jaką na mnie pasowała to...nadwymiarowka Ozone. Skłaniam się coraz bardziej ku szyciu na miarę u np. RetBike ale kombiakow chyba nie robią, a jak już to 1PC 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Kombiak 1 czy 2 częściowy? Ja zakupiłem fajną skórę teraz na MotoWeteranie od Hypnotika, mają sklep w Łodzi i pewnie mają do tego spodnie. Też rozmiar 50, nawet wklejałem w odpowiednim temacie a cena wręcz śmieszna jak za skórę. Znajdź kontakt do sklepu... a jak nie tam to masz jeszcze Motorwingsów, Wolfmoto i parę innych 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
master611 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 1 czy 2 czesciowy to mi nie robi roznicy,wazne zeby pasowal ; p musze sie wybrac na maly maraton po sklepach ; d a jak nie dopasuje nic to zbroja i spodnie do tego pozostaja;p 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi