krzychoslav Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Troche? Kupowalem niebieskiego Thunercata, nie czarnego xD 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ale on był pół na pół jak dla mnie to cie Suchy oszukał XDDD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Az żaluje ze mnie w pl nie ma.Ale nie ma co plakac nastepna obstawa w sobote w zgierzu wiec postaram sie zrechabilitowac.Zreszta tym co sie dzis tak podobalo,wpadac za tydzien Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx10remus Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Szczęścia młodym życzę! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zduneeek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Prócz filmiku będzie jakaś fotorelacja ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 jutro zasiadam to klejenia materiału z kamerki i jakoś pod wieczór możecie się spodziewać mojej produkcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdunek22 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wszystkiego najlepszego dla Asi i Marcina. Czy ma koś jeszcze jakieś filmiki z obstawki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 kuzwa ze opon jeszcze nie mialem na tamta sobote 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Kto jeszcze nagrywał ,i czy mógłby udostępnić nagrania dla Marcina? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Jezeli to sie nada to moge podrzucic i zrodelko. Na jakim nosniku ? Edytowane 15 Maja 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jezeli to sie nada to moge podrzucic i zrodelko. Na jakim nosniku ? Bulba to już ma i jest zaje***te ,pisałem też do @ Luki ,bo się mi zdaję ,że coś również nagrywał .Marcin mówił ,że ma dwa nagrania twoje i @zdunka22 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Luki chyba z akmerką latał, to fakt powinien mieć coś fajnego Bulba, faajnie wyszlo i te strzały Sebola... 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueRider Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ja mam coś tylko musze poszukać gdzie schowałem ;p jak znajde to oczywiście mogę udostępnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi