Skocz do zawartości

Obstawka 11.04.2015 O 17:00 W Usc W Łodzi Na Pabianickiej 2

Sebol

Rekomendowane odpowiedzi

Też się zjawię. Nigdy nie brałem w czymś takim udziału... trzeba spróbować, jak to smakuje...

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

Filmik już się aplołduje ;)

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Sebol wszystkich zastrzelil.

Wiecej obstawek nie bedzie :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ dla młodych !!!! I pozdrowienia dla wszystkich obecnych :smile:

Podłączam się do ponownych życzeń. Było super - ale czy udało sie najbardziej oceni Pan Młody :smile:

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

2 x przelatywaliście pod moim oknem i 2 x żal mi było patrzeć. Niestety ale choroba mnie zmogła. Ponad 38°C gorączki i niestety wyjście na moto nie byłoby dobrym pomysłem. Żałuję, że nie mogłem być...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

było chyba GIT :biggrin: ,sorki którzy jechali za mną jak komin walił ,setka pana młodego chyba naprawi wyrządzoną krzywdę :whistling:

Fajnie było :smile: Wszystkiego Najlepszego dla NOWOŻEŃCÓW !!!!

A korzystając z Okazji Chciałbym zaprosić Wszystkich  na Kolejną Obstawkę 13 czerwca 2015 r tym razem MOJĄ I MOJEJ PRZYSZŁEJ ŻONY która dzisiaj była ze Mną.

Oczywiście jeśli wyrazicie aprobatę :smile: to więcej info umieszczę w nowym wątku.

Pozdro.

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę

Ja chciałbym pogratulować Nowożeńcom i życzyć im duuużo szczęścia i wytrwałości :biggrin: .
- Przy okazji chciałbym przeprosić Nico, że prawie w niego wjechałem. Sorry przyjacielu ale nie było to umyślne :blush: . Za szybko sprzęgło puściłem i mi moto chciało odlecieć :unsure: Sorki jeszcze raz. 

Edytowane przez XTEK (wyświetl historię edycji)

@XTEK jak bym nie odbił to byś się we mnie wjebał. Strzelam że prawka nie masz więc bulić to z własnych kosztów byś musiał. Radze ci uważać, bo następnym razem nie odbije bo parę rysek by się przydało zamalować po poprzednim właścicielu :smile:

Apropo opony to trochę mnie poniosło :biggrin: ale to taka zemsta za strzelanie mi w ryj z komina krzysiu ;3

EDIT1: Wgl! Ma ktoś filmik jak lacza paliłem? :biggrin:

Edytowane przez Nico (wyświetl historię edycji)