kosmaty Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 nie ma kompletnie za co 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Też się zjawię. Nigdy nie brałem w czymś takim udziału... trzeba spróbować, jak to smakuje... 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Hmm. Pachnie benzyna i spalona guma, a smakuje %%% po 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ale będzie wichura 2 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Taśmę klejącą wezmę na parę maszyn starczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 ja też jakąś dwustronną mam to zabiore ze sobą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Było zacnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Filmik już się aplołduje 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 SIE DZIAŁO 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Sebol wszystkich zastrzelil. Wiecej obstawek nie bedzie 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ dla młodych !!!! I pozdrowienia dla wszystkich obecnych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ dla młodych !!!! I pozdrowienia dla wszystkich obecnych Podłączam się do ponownych życzeń. Było super - ale czy udało sie najbardziej oceni Pan Młody 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bulba Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Na goraco. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 10 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 2 x przelatywaliście pod moim oknem i 2 x żal mi było patrzeć. Niestety ale choroba mnie zmogła. Ponad 38°C gorączki i niestety wyjście na moto nie byłoby dobrym pomysłem. Żałuję, że nie mogłem być... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mlody Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Strach było oddać moto w rece młodego, ale widok jego uśmiechu bezcenny:) zacnie było. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Myślę, że Łódź Górna nie miała wątpliwości, że ślub bierze motocyklista słychać było moto-power. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciu Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wszystkiego NAJLEPSZEGO jeszczeraz dla modych!!! Obstawka MEGA!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 było chyba GIT ,sorki którzy jechali za mną jak komin walił ,setka pana młodego chyba naprawi wyrządzoną krzywdę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Pierwszy raz byłem na takiej obstawie i powiem było za***iście banan na twarzy to mało powiedziane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzychoslav Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Sebol moj kask pare razy oberwal ale to NIC w porownaniu z tym co mi zrobil Nico Potem sie przynajmniej zrehabilitowal Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Fajnie było Wszystkiego Najlepszego dla NOWOŻEŃCÓW !!!! A korzystając z Okazji Chciałbym zaprosić Wszystkich na Kolejną Obstawkę 13 czerwca 2015 r tym razem MOJĄ I MOJEJ PRZYSZŁEJ ŻONY która dzisiaj była ze Mną. Oczywiście jeśli wyrazicie aprobatę to więcej info umieszczę w nowym wątku. Pozdro. 1 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTEK Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja chciałbym pogratulować Nowożeńcom i życzyć im duuużo szczęścia i wytrwałości .- Przy okazji chciałbym przeprosić Nico, że prawie w niego wjechałem. Sorry przyjacielu ale nie było to umyślne . Za szybko sprzęgło puściłem i mi moto chciało odlecieć Sorki jeszcze raz. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez XTEK (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Było super i jeszcze raz zdrowia i szczęścia młodej parze!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartexx Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 gratulacje dla Asi i Marcina, było naprawdę super i tylu nas było że cała Łódź nas słyszała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) @XTEK jak bym nie odbił to byś się we mnie wjebał. Strzelam że prawka nie masz więc bulić to z własnych kosztów byś musiał. Radze ci uważać, bo następnym razem nie odbije bo parę rysek by się przydało zamalować po poprzednim właścicielu Apropo opony to trochę mnie poniosło ale to taka zemsta za strzelanie mi w ryj z komina krzysiu ;3 EDIT1: Wgl! Ma ktoś filmik jak lacza paliłem? Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Nico (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi