Dominiknov Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.Pewnego dnia odiwedzilem Sklep motorwings na wolczanskiej w lodzi w celu zakupu kasku, niestety nie było już rozmiaru ktory planowalem zakupic, ale przyszedł kolega z koszulkami FŁM. Postanowiłem zakupić sobię jedną i zapoznać sie w forum.Jeżdże motocyklem SUZUKI GSF600N znany bardziej jako BANDIT, wczesniej jako gówniaż HONDA CBR600F4:) Jestem z okolic Skierniewic, często bywam w Łodzi. Wybrałem Bandita z powodu moich "gabarytów":D Na motocyklu typowo sportowym niezbyt wygodnie sie czuje (kolana przeszkadzają).Teraz moje pytanie brzmi czy polecacie jakiś dobry serwis motocyklowy w którym ustawią/ wyczyszczą gazniki oraz zawory w moim Bandziorze? Po czym wgl poznać, że taki zabieg będzie potrzebny? Przebieg ok.23tyś.Znalazlem w sklepie Wolf moto na drewnowskiej kombinezon Frmy "wolf". Szczerze mówiąc nie znam tej firmy. Może się ktoś wypowiedzieć na ten temat?? Które buty lepiej kupić?ALPINESTARS S-MX 5 czy SIDI FUSION.Miałem okazje śmigać w kombinezonie MOTO-FELIKS. Fajny kombinezonik i planowałem go kupić, ale znalazłem tego WOLF'a w duzo nizszej cenie niz FELIKS.Buty które teraz posiadam to SIDI VERTIGO, ale pewnego razu zerwała mi się żyłka od naciągu łydki, a poza tym nie jest mi za wygodnie w tych butach. Dodam że mam "wielką" stope (rozmiar 48,5 obuwia sportowego) i nie jest mi łatwo dobrać jakiekolwiek obuwie.Jeżeli coś źle napisałem to proszę admina o uwagę Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, oraz gości.Szerokości, LWG:) Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Dominiknov (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
LAFAY Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 dobry serwis motocyklowy to tam gdzie byles - sklep -serwis motorwings, 0 Cytuj
Rogal Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siemka a co do porady, to może bardziej doświadczeni koledzy podpowiedzą 0 Cytuj ...
PIT Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć, sporo pytań, a niewiele o Tobie, a tu jest jednak powitalnia. Z tego co wiem to nie zsynchronizowane i brudne gaźniki skutkują nierówną praca silnik i spadkiem dynamiki jazdy - po tym poznasz ale mechanik prawdę Ci powie . SMX-5 - jeżdżę w nich jest mi wygodnie, solidnie wykonane dobra wentylacja, ciepłe, sporo protektorów ale słaba ochrona przed skręceniem więcej szukaj w działach warsztaty serwisy, porady i części,akcesoria,odzież,prasa Edytowane 15 Stycznia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Jorima Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2015 Cześć Miło, że koszulka nabyta i wizyta na forum zaliczona Dużo pytań ale to nie na powitalnie rozejrzyj się w wątkach z całą pewnością znajdziesz część odpowiedzi a niektóre pytania ulokujesz w odpowiednim miejscu. dozo na spotach czwartkowych LwG 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czołem i LwG! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Banita666 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Tomala SV Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witaj! Podpowiem Ci ze z butów bierz Alpinę, sam używam smx-5 i je polecam 0 Cytuj
Bliźniak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Emil89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi