Skocz do zawartości

Dominiknov

Dominiknov

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Pewnego dnia odiwedzilem Sklep motorwings na wolczanskiej w lodzi w celu zakupu kasku, niestety nie było już rozmiaru ktory planowalem zakupic, ale przyszedł kolega z koszulkami FŁM. Postanowiłem zakupić sobię jedną i zapoznać sie w forum.
Jeżdże motocyklem SUZUKI GSF600N znany bardziej jako BANDIT, wczesniej jako gówniaż HONDA CBR600F4:)

Jestem z okolic Skierniewic, często bywam w Łodzi. Wybrałem Bandita z powodu moich "gabarytów":D Na motocyklu typowo sportowym niezbyt wygodnie sie czuje (kolana przeszkadzają).
Teraz moje pytanie brzmi czy polecacie jakiś dobry serwis motocyklowy w którym ustawią/ wyczyszczą gazniki oraz zawory w moim Bandziorze? :smile: Po czym wgl poznać, że taki zabieg będzie potrzebny? Przebieg ok.23tyś.
Znalazlem w sklepie Wolf moto na drewnowskiej kombinezon Frmy "wolf". Szczerze mówiąc nie znam tej firmy. Może się ktoś wypowiedzieć na ten temat??

Które buty lepiej kupić?
ALPINESTARS S-MX 5 czy SIDI FUSION.
Miałem okazje śmigać w kombinezonie MOTO-FELIKS. Fajny kombinezonik i planowałem go kupić, ale znalazłem tego WOLF'a w duzo nizszej cenie niz FELIKS.
Buty które teraz posiadam to SIDI VERTIGO, ale pewnego razu zerwała mi się żyłka od naciągu łydki, a poza tym nie jest mi za wygodnie w tych butach. Dodam że mam "wielką" stope (rozmiar 48,5 obuwia sportowego) i nie jest mi łatwo dobrać jakiekolwiek obuwie.
Jeżeli coś źle napisałem to proszę admina o uwagę :smile:

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, oraz gości.
Szerokości, LWG:)

Edytowane przez Dominiknov (wyświetl historię edycji)

Cześć, sporo pytań, a niewiele o Tobie, a tu jest jednak powitalnia.

Z tego co wiem to nie zsynchronizowane i brudne gaźniki skutkują nierówną praca silnik i spadkiem dynamiki jazdy - po tym poznasz ale mechanik prawdę Ci powie :biggrin: .

SMX-5 - jeżdżę w nich jest mi wygodnie, solidnie wykonane dobra wentylacja, ciepłe, sporo protektorów ale słaba ochrona przed skręceniem

więcej szukaj w działach warsztaty serwisy, porady i części,akcesoria,odzież,prasa   

Edytowane przez PIT (wyświetl historię edycji)

Cześć :smile:

Miło, że koszulka nabyta i wizyta na forum zaliczona :smile:  :riding:

Dużo pytań :smile: ale to nie na powitalnie :smile: rozejrzyj się w wątkach z całą pewnością znajdziesz część odpowiedzi a niektóre pytania ulokujesz w odpowiednim miejscu.

dozo na spotach czwartkowych :riding:  :smile: LwG

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...