Dominiknov Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.Pewnego dnia odiwedzilem Sklep motorwings na wolczanskiej w lodzi w celu zakupu kasku, niestety nie było już rozmiaru ktory planowalem zakupic, ale przyszedł kolega z koszulkami FŁM. Postanowiłem zakupić sobię jedną i zapoznać sie w forum.Jeżdże motocyklem SUZUKI GSF600N znany bardziej jako BANDIT, wczesniej jako gówniaż HONDA CBR600F4:) Jestem z okolic Skierniewic, często bywam w Łodzi. Wybrałem Bandita z powodu moich "gabarytów":D Na motocyklu typowo sportowym niezbyt wygodnie sie czuje (kolana przeszkadzają).Teraz moje pytanie brzmi czy polecacie jakiś dobry serwis motocyklowy w którym ustawią/ wyczyszczą gazniki oraz zawory w moim Bandziorze? Po czym wgl poznać, że taki zabieg będzie potrzebny? Przebieg ok.23tyś.Znalazlem w sklepie Wolf moto na drewnowskiej kombinezon Frmy "wolf". Szczerze mówiąc nie znam tej firmy. Może się ktoś wypowiedzieć na ten temat?? Które buty lepiej kupić?ALPINESTARS S-MX 5 czy SIDI FUSION.Miałem okazje śmigać w kombinezonie MOTO-FELIKS. Fajny kombinezonik i planowałem go kupić, ale znalazłem tego WOLF'a w duzo nizszej cenie niz FELIKS.Buty które teraz posiadam to SIDI VERTIGO, ale pewnego razu zerwała mi się żyłka od naciągu łydki, a poza tym nie jest mi za wygodnie w tych butach. Dodam że mam "wielką" stope (rozmiar 48,5 obuwia sportowego) i nie jest mi łatwo dobrać jakiekolwiek obuwie.Jeżeli coś źle napisałem to proszę admina o uwagę Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, oraz gości.Szerokości, LWG:) Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Dominiknov (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 dobry serwis motocyklowy to tam gdzie byles - sklep -serwis motorwings, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witaj, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siemka a co do porady, to może bardziej doświadczeni koledzy podpowiedzą 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć, sporo pytań, a niewiele o Tobie, a tu jest jednak powitalnia. Z tego co wiem to nie zsynchronizowane i brudne gaźniki skutkują nierówną praca silnik i spadkiem dynamiki jazdy - po tym poznasz ale mechanik prawdę Ci powie . SMX-5 - jeżdżę w nich jest mi wygodnie, solidnie wykonane dobra wentylacja, ciepłe, sporo protektorów ale słaba ochrona przed skręceniem więcej szukaj w działach warsztaty serwisy, porady i części,akcesoria,odzież,prasa Edytowane 15 Stycznia 2015 przez PIT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Cześć Miło, że koszulka nabyta i wizyta na forum zaliczona Dużo pytań ale to nie na powitalnie rozejrzyj się w wątkach z całą pewnością znajdziesz część odpowiedzi a niektóre pytania ulokujesz w odpowiednim miejscu. dozo na spotach czwartkowych LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 No cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czołem i LwG! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Siemka! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala SV Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witaj! Podpowiem Ci ze z butów bierz Alpinę, sam używam smx-5 i je polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 powitac! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacza9004 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Cześć 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adifar Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi