JaRoD Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Pasy mocujące mogę ogarnąć -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Lista użytkowników, którym potwierdzam udział w targach ze swoim motocyklem: 1. @Aidekk (kwestia dogadania się z transportem) 2. @Czarny (kwestia dogadania się z transportem) 3. @kwinto (własny transport) 4. @Pan Bombel (własny transport) 5. @fuksik96 (własny transport) 6. @carusek (kwestia dogadania się z transportem) 7. @Nico (2-3 moto + kwestia dogadania się z transportem) 8. @Kapsel (kwestia dogadania się z transportem) @Mario (do potwierdzenia) @chylon (do potwierdzenia) Reszcie osób na ten moment muszę podziękować, gdyż motocykle znajdują się zbyt daleko miejsca docelowego. Jeśli są jeszcze jacyś chętni, aby własnym transportem dowieźć maszynę proszę o zgłoszenia! --------- Pytanie kluczowe jeszcze ile mamy pasów do transportu? Jakieś 4-6 sztuk mam w firmie, ale byłoby pięknie, gdyby znalazło się ich więcej bo nie wyrobimy + czy ktoś dysponuje najazdem? Bo mając jedną sztukę się zabijemy (wysłałem do partnerskich firm forumowych info w tej sprawie). Pomoc w transporcie: @Kwaśna, @Rogal, , @Toschie, @tomahouk Ja mam kilka pasów i najazd moge skąbinować jak by potrzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Poszukuję małej sofy (podobnej do tej jak na zdjęciu). Potrzebna jest na targi motoryzacyjne w sobotę i niedzielę. Rozliczenie w najstarszej walucie, czyli "flaszkach procentowych". Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 http://olx.pl/oferta/sofa-szer-155-CID628-ID6UKxW.html#46c1f12de1 Zamiast flaszki, daj dwie dychy, ja dam dychę i będzie jako środek trwały na stanie stowarzyszenia. Pojadę, pomogę znieść, zawiozę, odwiozę, tylko niech ktoś pojedzie ze mną i żeby się nie okazało że 10 piętro ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 O ile mnie wzrok nie myli to troszke uj***na i może śmierdzieć i lekko się kleić. Ale to może moje odczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Chyba na okularki korekcyjne najwyższy czas, nie jest ubrudzona.... tylko wytarta. Nie każdy doprowadza kanapę do smrodu i oblepienia. Sądząc po panelach w tle, stoliczku i ogólnym wystroju mieszkania. Oraz o tym że sofa ma chromowany dół to po prostu wydaje mi się że ktoś chce oddać za małe pieniądze normalnie użytkowany mebel, nie widzę problemu żeby położyć na niego narzutę i jest fajny mebel... W ogóle po takich błyskotliwych komentarzach co bardziej rozgarniętych forumowiczów odechciewa się dawania pomysłów czy angażowania się w pomoc. Pomóż kolego i daj z domu mniej ujebaną i oblepioną Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 1 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ogólnie to i można by na to jakąś ładną narzutę walnąć i też by było git tylko problem w tym że w stowarzyszeniu kompletnie nie ma miejsca na taki mebel https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A nikt nie ma jakieś garażu żeby zmieścić? Mogę popytać jeśli to nie problem żeby przechować. W jakimś suchym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Sofa już ogarnięta, także nie trzeba na szczęście już szukać na wariackich papierach sprzętu 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi