Skocz do zawartości

Targi Motoryzacyjne - Ptak Expo 24-25.01.2015 (Poszukiwane Motocykle Na Wystawę)

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Lista użytkowników, którym potwierdzam udział w targach ze swoim motocyklem:

1. @Aidekk (kwestia dogadania się z transportem)

2. @Czarny (kwestia dogadania się z transportem)

3. @kwinto (własny transport)

4. @Pan Bombel (własny transport)

5. @fuksik96 (własny transport)

6. @carusek (kwestia dogadania się z transportem)

7. @Nico (2-3 moto + kwestia dogadania się z transportem)

8. @Kapsel (kwestia dogadania się z transportem)

@Mario (do potwierdzenia)

@chylon (do potwierdzenia)

Reszcie osób na ten moment muszę podziękować, gdyż motocykle znajdują się zbyt daleko miejsca docelowego. Jeśli są jeszcze jacyś chętni, aby własnym transportem dowieźć maszynę proszę o zgłoszenia!  :riding:

---------

Pytanie kluczowe jeszcze ile mamy pasów do transportu? Jakieś 4-6 sztuk mam w firmie, ale byłoby pięknie, gdyby znalazło się ich więcej bo nie wyrobimy ;) + czy ktoś dysponuje najazdem? Bo mając jedną sztukę się zabijemy (wysłałem do partnerskich firm forumowych info w tej sprawie). 

Pomoc w transporcie: @Kwaśna, @Rogal, , @Toschie, @tomahouk

Ja mam kilka pasów i najazd moge skąbinować jak by potrzeba.

Poszukuję małej sofy (podobnej do tej jak na zdjęciu). Potrzebna jest na targi motoryzacyjne w sobotę i niedzielę. Rozliczenie w najstarszej walucie, czyli "flaszkach procentowych".

flm_1422012761__0242509_pe381871_s51.jpg

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

http://olx.pl/oferta/sofa-szer-155-CID628-ID6UKxW.html#46c1f12de1

Zamiast flaszki, daj dwie dychy, ja dam dychę i będzie jako środek trwały na stanie stowarzyszenia. Pojadę, pomogę znieść, zawiozę, odwiozę, tylko niech ktoś pojedzie ze mną i żeby się nie okazało że 10 piętro :biggrin:

...

Chyba na okularki korekcyjne najwyższy czas, nie jest ubrudzona.... tylko wytarta. Nie każdy doprowadza kanapę do smrodu i oblepienia. Sądząc po panelach w tle, stoliczku i ogólnym wystroju mieszkania. Oraz o tym że sofa ma chromowany dół to po prostu wydaje mi się że ktoś chce oddać za małe pieniądze normalnie użytkowany mebel, nie widzę problemu żeby położyć na niego narzutę i jest fajny mebel...

W ogóle po takich błyskotliwych komentarzach co bardziej rozgarniętych forumowiczów odechciewa się dawania pomysłów czy angażowania się w pomoc.

Pomóż kolego i daj z domu mniej ujebaną i oblepioną ;)

Edytowane przez Rogal (wyświetl historię edycji)

...

ogólnie to i można by na to jakąś ładną narzutę walnąć i też by było git tylko problem w tym że w stowarzyszeniu kompletnie nie ma miejsca na taki mebel 

A nikt nie ma jakieś garażu żeby zmieścić? 

Mogę popytać jeśli to nie problem żeby przechować. W jakimś suchym miejscu :P

Sofa już ogarnięta, także nie trzeba na szczęście już szukać na wariackich papierach sprzętu :biggrin:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...